Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

dingranne

Medlem
 • Antal inlägg

  24
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om dingranne

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1985-09-26

Kontakt

 • Skype
  peter.stigson

Profil

 • Plats
  Göteborg

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2012
 • Appleprylar
  MacBook Air 2017,Iphone 8plus, Mac mini
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Okej tack. Då vet jag!
 2. Hej En annan fråga om detta. Förstår jag dig rätt så måste jag nu när jag vill lägga över alla filer från Icloud drive till min dropbox som jag precis skapat använda Hazel. Eller kan jag bara dra dem mellan de olika mapparna nu när jag bara vill flytta dem?
 3. Okej, Tack för all hjälp. Blir nog till att köra Dropbox på allt då.
 4. Det känns som att Dropbox är bäst för mig då. Jag har filer som tex word, Exel, Pdf, Jpeg, eps som både jag och min kolega behöver komma åt. Vi kommer inte att jobba på dem samtidigt utan det räcker med åtkomst. Jag använder idag iCloud drive och är nöjd med hur det funkar. Kan man göra så att man skapar en Dropbox och i den lägger en kopia av min iCloud drive mapp så att dessa hela tiden synkar med varandra. Detta gör att jag kan fortsätta använda Icloud drive men att det jag gör i den mappen även uppdateras i dropbox. Så att min kolega kan se det. Det hade varit skönt för mig då jag inte bara har den mappen som vi delar utan även andra som jag jobbar med. Skönt att använda samma app i telefonen för att ha alla grejer på. Slippa byta app. Förstår du hur jag menar?
 5. Hej Tack för all hjälp. Precis som ni skriver så är jag ute efter att dela en jobbmapp med flera användare som inte kommer sitta på samma nätverk hela tiden. Då får jag använda dropbox eller Google drive för detta ändamål. Varför använder du både Dropbox och google drive. Är den ena bättre än den andra?
 6. Men om man delar där igenom så kan båda jobba med filerna i mappen och dem är alltid uppdaterade så länge man har internet lr?
 7. Hej Jag undrar om det finns något sätt att dela en mapp man har på sin iCloud drive med en annan person eller om man måste använda onedrive eller dropbox för att lösa detta. Hade varit skönt att kunna ha allt på ett ställe men ändå kunna dela på mappen. Någon som vet? Tacksam för hjälp
 8. Tack för svaren! Då kör jag den utan att styra!!
 9. Hej Jag har nu bytt ut min MB 15tum retina mid 2012 till en ny MacBook Air. På min gamla MB hade jag SMCfanControl installerad och har varit supernöjd. Det programmet gör att man kan gå in och styra fläktarna i datorn själv. Det var skönt när man tex låg i sängen så kunde man höja upp fläktarna enkelt genom ett knapptryck uppe i högra hörnet ,så att datorn inte blev så varm i knät. Finns det någon nytt sånt program där man kan styra fläktarna eller är det SMC man får köra igen?
 10. En liten sak som kan vara bra att veta är att man måste vara väldigt försiktig när man petar med något i lightningporten. Jag har gjort detta med min Iphone 8plus varannan vecka sen jag köpte den. Men för någon månad sedan så måste jag ha råkat böja in något av stiften, för nu tar den inte emot laddning längre. Är den avstängd och man trycker in en lightning kabel så startar telefonen men den laddar inte. Så nu förlitar jag mig på trådlös laddning! 😋
 11. Hej Jag har ett problem att min Icloud drive på min MBP. Den står att den överför information 39st objekt totalt 20G men den har hängt sig. Hur gör man för att den ska börja om överföringen så att jag får med alla filer. För Jag märker att min Macmini på kontoret inte har fått med några av mina senaste filer. Någon som har några tips.
 12. Lappen71 Den är inte utrustad med hårddiskar utan det är två tomma chassin. marcushedenstrom Det har jag faktiskt inte tänkt på att det skiljer i pris på hårddiskarna. Får sätta mig och kolla på det och jämföra. För då kanske det inte skiljer så mycket i pris i slutet ändå. Och då är ju 415 bättre. Tack
×
×
 • Skapa nytt...