Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Frupralin

Medlem
 • Antal inlägg

  50
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Frupralin

 1. Provade och det som sker är att alla efterföljande rader får exakt samma innehåll som den markerade raden?
 2. Tack för era svar! Förlåt, jag använder Excel. Jag har provat att dra i nederkant på en cell och släppa, och mycket riktigt så kopieras allt från ursprunglig cell till resterande som markerades. Jag har även provat att markera en rad och sedan välja Redigera/Fyll/Ned men då händer ingenting? Önskemålet för kassabokens påfyllning ser ut enligt bifogad bild!
 3. Hej, Jag har fått en excel-fil mailad till mig som är påbörjad (typ kassabok) och jag scrollar således ned för att fortsätta fylla på rader/celler.. men inget händer? Kommer inte ned och får höra att jag ska kopiera så att koden medföljer.. så att raderna fortsätter att automatiskt numreras och att saldokolumnen hela tiden visar korrekt siffror. Hur då "kopiera så att kod medföljer"?
 4. Laddat hem. Konverterat filen. Sen då? Synkat telefonen med iTunes..
 5. Laddat hem Fission, lagt in ljudfilen, väljer Save As och .. kommer inte vidare om jag inte betalar en massa?
 6. Jag har sparat låten som .m4a, raderat originalfilen i iTunes. Öppnar .m4a-filen från skrivbordet med iTunes, men den hamnar inte under "Signaler" i iTunes?
 7. Oops, nej den ligger visst under "Musik"! Hur sjutton får jag den till "Signaler"?
 8. Tack för era svar! Jag började pilla med detta för en tid sen, men gav upp i vild frustration då jag inte lyckades. Jag har en ringsignal ordnad sedan min gamla iPhone 4. Ett intro till en låt. Den ligger i min iTunes. Men trots synkning mellan dator och iPhone 5s så hamnar den inte i telefonens lista över ringsignaler?
 9. Hej, Söker här i forumet men hittar ingen lösning, men heller inte något bekräftande att det inte GÅR att ändra till en egen ringsignal i iPhone 5s? Någon som vet? Går det att ordna?
 10. Trodde jag också! Men datorn hävdar "Skrivaren är inte ansluten". Status "nedkopplad".....!?
 11. Hittar en instruktion! Uppmanas slå på WPS på åtkomstpunkten/routern, har gjort det, lampa lyser. Håller ner WIFI-knappen på skrivaren i tre sekunder, två lampor ska blinka, japp. Ska bli fast sken. Japp. Provar skriva ut. Nepp.
 12. japp, är inne där redan och letar och jag får instruktionen att sätta i skivan för att gå vidare... finns ju ingenstans på en Air att stoppa i nån skiva (om jag nu skulle ha hittat nån)?? *förlorar förståndet här*
 13. Ja, men VAR anger jag detta i skrivaren? Brukar inte ha problem med sådant här, men går fet-bet! Ansluter med USB för att skriva ut, men vill ju kunna skriva ut trådlöst.
 14. Laddat ner uppdateringen. Men fattar ändå inte. Skrivaren skriver ut ett Status Sheet och där står min gamla routers adress. Men var i hela friden justerar jag?? Är inne på Inställningar/Skrivare och scanner på min MacBook Air. IP-adress hittar jag ingenstans på skrivaren eller Status Sheet. Naturligtvis, trots att jag alltid har koll annars, så hittar jag inte några som helst papper eller bruksanvisningar om skrivaren. Går bet när jag googlar. Går i cirklar! Ingen display heller på skrivaren som ger nån ledtråd. GAH!
 15. Hm.. minns inte att jag gjorde så vid första installationen, men å andra sidan har mitt minne sett sina bästa dagar.. Står ip-adressen på skrivaren?
 16. Hej, Då vårt bredband krånglade, ersatte Telia detta med en ny router. Därefter kan min dator inte hitta min trådlösa skrivare. Jag hade inga problem med att ansluta den, då den var ny. Nu går jag bet. Försöker googla men utan lycka. Kanske någon här inne vill ge tips? Epson Stylus SX235W är skrivarens namn. Den är påslagen. Datorn ansluten till WiFi. Men får inte till det, därefter. Tips?
 17. Hej, MacBook Air och iPhone 5s. Nybörjare. Ska se film från antingen datorn eller telefonen. Då jag startar en film från datorn, klickar på ikonen i övre högra fönstret så startar filmen på teven. Fine! Men efter en kort stund så fryses bilden på teven, medan den dock fortsätter i datorn. Varför? Då jag stoppar filmen och ska börja om, så är ikonen på datorn försvunnen. Provat starta om datorn, hjälper ej. Nåväl, provar starta filmen i telefonen istället. Sen... hittar jag ingen ikon på telefonen för att få upp filmen på teven? Förstår att det är något jag missar, men vad? Någon vänlig själ som vill förklara?
 18. Och en till fråga... har fått tillbaka min MacBook Air och försökte även se filmen ifrån den. Rätt vad det är, så stannar filmen på teveskärmen men den fortsätter i datorn? Och då jag stoppar filmen och vill starta den igen, så har ikonen uppe i datorns högra kant försvunnit (glömmer om det är Appleteve-ikon, skärmdubbleringsikon eller airplay-ikon, har fan ingen koll...grrr!).... Vad händer? Startat om dator men ingen ikon. Gah!
 19. Hej igen, Nu försöker jag se film från iPhone 5s på min teveskärm med hjälp av Apple-TV men.... får inte fram någon Airplay-ikon på telefonen?
 20. Trodde man skulle vara noga med att lägga specifika frågor i rätt tråd? Finns ju en regelrätt ATV-tråd, därav min nya placering?
 21. Aha, så bra! Varför får jag inget ljud ur teven då?
 22. Hej! Vill spela Spotify i min MacBook Air (inköpt aug-12, nyss återkommen från hårddiskservice och uppdaterad med Mavericks) via Apple TV. 1) Startar låt i datorns Spotify 2) AppleTV har AirPlay - PÅ 3) Båda har samma WiFi 4) ALT-knappen och klickar på högtalarikon i datorskärmens översta högerkant, väljer Apple TV. 5) Allt tystnar..... 6) Kollar datorns inställningar--Ljud--väljer Apple TV men får då info "Inställningar för vald enhet - Den valda enheten saknar reglage för ljud ut"...?? .. Jag har ju använt min ATV för att se film via iPhone och då har jag ljud från teven? Vad ska jag ändra för ljudinställning i ATVn? Testat ändra Dolby Digital till både på, auto och av. Ingen skillnad. Inget ljud ut. Gah! Någon?
 23. Tack ändå lappen71, för att du tog dig tid. Jag ser om jag kan hitta en lösning i Apple-TV-tråd..
×
×
 • Skapa nytt...