Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Frupralin

Medlem
 • Antal inlägg

  50
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Frupralin

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2012
 • Appleprylar
  Macbook Air
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Provade och det som sker är att alla efterföljande rader får exakt samma innehåll som den markerade raden?
 2. Tack för era svar! Förlåt, jag använder Excel. Jag har provat att dra i nederkant på en cell och släppa, och mycket riktigt så kopieras allt från ursprunglig cell till resterande som markerades. Jag har även provat att markera en rad och sedan välja Redigera/Fyll/Ned men då händer ingenting? Önskemålet för kassabokens påfyllning ser ut enligt bifogad bild!
 3. Hej, Jag har fått en excel-fil mailad till mig som är påbörjad (typ kassabok) och jag scrollar således ned för att fortsätta fylla på rader/celler.. men inget händer? Kommer inte ned och får höra att jag ska kopiera så att koden medföljer.. så att raderna fortsätter att automatiskt numreras och att saldokolumnen hela tiden visar korrekt siffror. Hur då "kopiera så att kod medföljer"?
 4. Laddat hem. Konverterat filen. Sen då? Synkat telefonen med iTunes..
 5. Laddat hem Fission, lagt in ljudfilen, väljer Save As och .. kommer inte vidare om jag inte betalar en massa?
 6. Jag har sparat låten som .m4a, raderat originalfilen i iTunes. Öppnar .m4a-filen från skrivbordet med iTunes, men den hamnar inte under "Signaler" i iTunes?
 7. Oops, nej den ligger visst under "Musik"! Hur sjutton får jag den till "Signaler"?
 8. Tack för era svar! Jag började pilla med detta för en tid sen, men gav upp i vild frustration då jag inte lyckades. Jag har en ringsignal ordnad sedan min gamla iPhone 4. Ett intro till en låt. Den ligger i min iTunes. Men trots synkning mellan dator och iPhone 5s så hamnar den inte i telefonens lista över ringsignaler?
 9. Hej, Söker här i forumet men hittar ingen lösning, men heller inte något bekräftande att det inte GÅR att ändra till en egen ringsignal i iPhone 5s? Någon som vet? Går det att ordna?
 10. Trodde jag också! Men datorn hävdar "Skrivaren är inte ansluten". Status "nedkopplad".....!?
 11. Hittar en instruktion! Uppmanas slå på WPS på åtkomstpunkten/routern, har gjort det, lampa lyser. Håller ner WIFI-knappen på skrivaren i tre sekunder, två lampor ska blinka, japp. Ska bli fast sken. Japp. Provar skriva ut. Nepp.
 12. japp, är inne där redan och letar och jag får instruktionen att sätta i skivan för att gå vidare... finns ju ingenstans på en Air att stoppa i nån skiva (om jag nu skulle ha hittat nån)?? *förlorar förståndet här*
 13. Ja, men VAR anger jag detta i skrivaren? Brukar inte ha problem med sådant här, men går fet-bet! Ansluter med USB för att skriva ut, men vill ju kunna skriva ut trådlöst.
×
×
 • Skapa nytt...