Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Beman12346

Medlem
 • Antal inlägg

  21
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Beman12346

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1994-04-01

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  macbook pro 13" 2010
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Aa den verka bra! men ska vänta tills garantin går ut innan jag skruvar. Kunde fila ner dom vassa kanter som blev så de blev bättre:) men tack alla ändå!
 2. är det samma ram i 5 som i 5s då?
 3. tja! jag va så jäkla klantig idag så jag tappade min iphone 5s i backen! de blev 2 riktiga "gropar" i ramen.. så jag undrar vars man kan fåntag i en ny ram? och vad kostar det hos apple att byta ram och hur länge tar det? jag byter ju den själv ifall det blir alldeles för dyrt att låta apple göra det OM dommglr det ens. just! är det samma ram/bakstycke i en iphone 5 som i 5s? tack för svar!
 4. Ok jag missuppfattade de du skrev. Ja det fanns ett alvernativ för skräppost vad jag kan minnas. Men är inte säker. Men jag får helt enkelt leva med att det låter när skräpposten kommer. Tack för hjälpen!
 5. I ios 6 så va de inte så att man fick en singnal för skräppost vad jag vet. Så de känns konstigt. Problemet med procenten är ju inte löst. Jag vill veta hur mycket jag har kvar.
 6. Hej! Jag har nyss köpt en iphone 5s och har nu efter ett tag börjat se några konstiga saker som inte va på min 4s. Jag brukar ladda telefonen hela natten. Och när jag drog ut laddaren så står det 98%!? Det har hänt en gång förut också. Det funkar att bara starta om den men det är irriterande att de inte ska stämma utan att man måste starta om den. Mitt andra problem är att mailen är konstig. När jag får ett mail så kommer dett upp en benderoll och sedan försvinner, normalt. Men den fastnar inte i notiscenter? Jag trodde den skulle göra det. De har dom alltid gjort förr. Och sist så får jag alltid en mailaingnal när det kommer skräppost! De låter ju ffs hela tiden pga dessa skärpmail. Jag har kollat alla inställningar jag kunnat tänka mig men har inte kunnat lösa dessa problem.. Så jag är tacksam över svar och funderingar! Tack.
 7. Beman12346

  iphone 4s problem

  Tja! har en polare som har en iphone 4s som han bytt laddnings kontakt i. Batteriet är också bytt, men problemet är att den inte laddar! Den laddar om jag stänger av telefonen. då kommer lågt ström ikonen upp och det syns att den laddar. Den känner av kabeln hur bra som helst när den är avstängd. Men efter ett tag så är det ju tillräckligt med ström i den så den startar upp. och just när den startar så slutar den ladda. Vet inte riktigt vad det är när jag har bytt kontakt och batteri. Tack för svar!
 8. Beman12346

  Iphone 4 problem

  hej! jag har en polare som har en iphone 4 som bara startar om sig. Den funkar inte då man inte har den kopplad till en kabel. När jag stoppar in kabeln går det ett tag, apple loggan syns som vanligt, men sen när den är påväg att köra igång så dör den och börjar om igen:S Tycker dehär e konstigt.. men jag har kollat lite på internet osv och sett att de kan vara batteriet som är trasigt. Kan de vara så? Tack för svar!
 9. Det riktiga problemet (med att den stänger av sig oväntat) var nog att tempraturen var ställd för lågt. När datorn jobbar och når 80 grader så slocknar den av säkerhetsskäl. Min lösning: Ladda hem Fan control, Ställ tempraturen på 85 grader, och fläcktens normala speed på 1800 rpm. Då funkar de super! Att köra ett PRAM återställning hjälper såklart också
 10. finns det inget annat man kan göra för att kunna göra ett hardware test? Det förslag du skrev har jag gjort men det blir ingen skillnad när jag ska göra ett hardware test.. bara dör.
 11. har gjort testerna men det funkar inte att göra ett hardware test.. Varför förstår jag inte. Vore ju roligt att kunna få göra ett test för att se om nått är på tok.
 12. hej! min mbp 13" har börjat stänga av sig helt oväntat. jag har skivorna för att göra ett hardwaretest men precis när rutan kommer fram så dör datorn!? va ska ja göra då jag inte kan köra ett test? är det hårddisken eller minnet som måste bytas? tack för svar!
×
×
 • Skapa nytt...