MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tuttosinistro

Medlem
 • Antal inlägg

  271
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Tuttosinistro

 • Medlemstitel
  Mycket bra

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Skåne

Macanvändare

 • Appleprylar
  Mac mini (Late 2012), iPad2, iPhone 6, Apple TV (2 gen)
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Var lägger man filen då? Eller man öppnar iTunes och drar in den där någonstans? Går inte att lägga i mappen Filmer exempelvis i Finder? Är beredd att ge det en chans om man bara slipper ha många olika lösningar/3e parts-appar.
 2. Ok. Ja, det funkar ju. Hade varit schysst om man kunde bläddrat bland sina filmer i soffan, direkt i ATV.
 3. Vet du om man kan spela upp det på ATV om man lägger det någonstans som en fil? Som standardlösning tänker jag då. Precis som men Bilder (fast där vill jag undvika lägga den)..
 4. Tack. Är dela till iTunes det bästa eller göra en fil av den enligt dig? Jag använder aldrig iTunes annars.. Kanske lägga dem i Bilder (om det går)? Mest att det biblioteket blir gigantiskt ganska snabbt. Annars bra att ha allt samlat på samma ställe.
 5. Gjort min första lilla film efter en semester där GoPron fick göra premiär. Det skapas en massa mappar fyllda med småfilmerna man gjort. Nu har jag satt ihop en film (tror jag) i iMovie. Frågan är, kan jag ta bort filerna i mapparna när filmen är klar? Känns annars som dubbletter och jag kommer ju aldrig titta på annat än själva filmen. Annan fråga gällande iMovie. Filmen har skapats som ett projekt. Är det så det ska ligga eller kan/ska man spara ner det som något annat? Förhoppningen är att det ska gå och titta på via AppleTVn.
 6. Tuttosinistro

  Iphone 6 sms konversation hamnar fel

  Ingen som hittat en lösning på detta?
 7. Ok. Det undrar jag ens om den kan. När jag installerar om den ber den mig ange lösen till det befintliga trådlösa, så jag tror nog inte den försöker skapa något eget här.
 8. Jag kör med en Canon Pixma trådlöst från Mac Minin. Tycker det är bra dels för att jag då sparar en USB-port i datorn. Men för ett tag sedan slutade det fungera och jag kan inte få rätt på det. Tagit bort och installerat om skrivaren 2 ggr, följt guider vid installation, men det ända som fungerar är om jag kopplar in via sladd. Annars får jag felmeddelanden att skrivaren inte kan hittas. Finns det annat att testa för att få det att fungera? Tips mottages gärna.
 9. Tuttosinistro

  2 mac i huset - vad tänka på

  Känns så nu ja. Då ska man bara bestämma om man kan vänta eller inte
 10. Tuttosinistro

  2 mac i huset - vad tänka på

  Nu kanske detta ämne skulle ligga mer under MacBook/MacBook Air, men jag fortsätter diskussionen här. Nu har eventet varit och vad jag kan se verkar det inte komma något nytt nu. Vad gör man nu? Väntar ytterligare eller köpa en "gammal" modell?
 11. Tuttosinistro

  Iphone 6 sms konversation hamnar fel

  Hoppar in i skaran med samma problem...
 12. Tuttosinistro

  Visa upp din datorhörna/lägenhet

  Kanske inte helt rätt här, men vi tittar nu på ett större skrivbord. Problemet tycker jag är att alla mer eller mindre är helt öppna eller saknar förvaringsutrymme, så var ska man göra av allt? Skrivare, router, TC etc. Svårt och få det snyggt om man inte kan gömma undan sladdar etc. Känns som många skrivbord är gjorda för en bärbar utan tillbehör.
 13. Tuttosinistro

  2 mac i huset - vad tänka på

  Med tanke på detta kanske man ska avvakta ett köp... https://macworld.idg.se/2.1038/1.698769/uppgifter-apple-lanserar-billigare-macbook-air-innan-sommaren
 14. Tuttosinistro

  2 mac i huset - vad tänka på

  Låter onekligen smidigt...
 15. Tuttosinistro

  2 mac i huset - vad tänka på

  Ok. Tack. Ska kolla. Hur gör ni när ni har flera datorer med dokument/bilder etc. Lite utspritt på båda eller allt på en så den andra bara funderar som typ backup?
×