MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

zlatan01

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om zlatan01

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. zlatan01

  Ringer i BÅDA mina iphonar!?

  Hej Det här handlar om min fundering fast tvärtom. Jag fick via jobbet en iPhone 7 men vill gärna behålla mitt privata numer. Om jag skaffar en annan iPhone 6 exempelvis då kan jag via facetime synka de två telefoner och ha med mig bara jobbtelefon men kan svara på privata numret också, eller hur? Vad händer med SMS då? Finns nån lösning på det?
 2. zlatan01

  Fabriksupplåsning iPhone 4

  Jag har hittat flera som bjuder fabriksupplåsning mot ersättning oftast över 1000 kr. Känns lite för mycket men jag skulle betala tusenlapp om detta verkar 100% säkert.
 3. zlatan01

  Fabriksupplåsning iPhone 4

  Ja detta är inte billigt direkt. Hittade dock den här med lägre pris http://allgsmservice...ew-products.php Lite dyrare än unlockgroup.se Har någon använt deras tjänster?
 4. zlatan01

  Fabriksupplåsning iPhone 4

  Hittade den också http://www.officialiphoneunlock.co.uk/iphone_unlock.php?strNetwork=Three Sweden&strPhoneType=3GS,4,4SVad säger forumet?
 5. zlatan01

  Fabriksupplåsning iPhone 4

  <br /><br /><br /> Precis, bindningstid är 2 år. Jag hörde att det gäller 1 år men tyvärr. Så om någon vet...blir tacksam.
 6. zlatan01

  Fabriksupplåsning iPhone 4

  Har en iPhone 4 hos Tre. Försökte låsa upp den hos Tre efter ett år som inte gick. Tittar nu på internet och hittade unlockgroup.se som påstår att dem kan låsa upp för en vetig ersättning. Någon som vet om de är seriösa? Någon annan som kan garanterat låsa upp iPhone?
×