Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

vman

Medlem
 • Antal inlägg

  129
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

4 Neutralt

Om vman

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 1957-06-15

Profil

 • Kön
  Man
 • Plats
  Horred
 • Intressen
  iMac

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2012
 • Appleprylar
  imac 27, ipad Air, iphone 7
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Hej Tack för era svar. Det var ju väldigt lätt när man visste hur man skall göra. Och det visste ni! /Ove
 2. Hej Ett stort TACK för alla tips!! Jag laddade ner Superduper, kopierade allt till en USB-disk, startade om och valde denna disk. Sedan kunde jag köra mina gamla program på denna disk. SUPERBRA. Än en en gång tack för fungerande, praktiska råd. Må väl. /Ove
 3. En extra disk med gamla macOS låter intressant. Hur gör man detta?
 4. Hej Jag och min fru har olika användare på vår imac. Hur gör man för att få ett gemensamt directory för att kunna del filer enkelt? Eller något annat sätt? Tacksam för råd. /Ove
 5. Hej Jag får upp en varningstext om att gamla program inte kommer att fungera i nytt macOS. Vill inte gärna betala en massa pengar för nya program när de gamla är bra nog för mig. Finns det något sätt att fortsätta köra dessa program som är ok för mig i nya macOS? Virtualbox eller dyligt? Tacksam för era råd. /OPve
 6. Hej Jag har precis samma läge. iMac 27' som är lite väl slö. Men har inte vågat ominstallera allt. Skulle vilja se en lista gör så här..... Ser med spänning fram emot kloka svar i denna tråd.
 7. vman

  Virus?

  STORT TACK för hjälpen. Fungerade jättebra.
 8. vman

  Virus?

  Hej Har haft min mac i 4 år och är väldigt nöjd efter många år med PC. MEN det dyker upp reklamfönster. För mackeeper? Vad finns för skumt i min dator? Är det virus eller? Hur får jag bort eländet? Tacksam för svar! Se medföljande fil!!
 9. Kort fråga: Hur gör jag för att tillfälligt kunna tvångstyra fläkten? Öka till max, minska osv??
 10. Tack för tipsen. Återkommer när jag har hunnit med att fixa med datorn.
 11. Min mac är en: Mac (27 tum, sent 2012) Maskinvaruöversikt: Modellnamn: iMac Modellidentifierare: iMac13,2 Processornamn: Intel Core i5 Processorhastighet: 2,9 GHz Antal processorer: 1 Finns det någon bra instruktionsvideo?
 12. Hej Min drygt tre år gamla mac har börjat väsnas. Det kommer troligen inte från högtalaren eftersom när jag sätter ner volymen låter det lika högt. Det låter inget när datorn vilar. Man kan beskriva det som brus eller väsningar. Fläkten är utbytt för ett år sedan. Kan man göra rent inne i en mac? Har aldrig vågat ta isär den. Den har ju fungerat bra och då vill jag inte meka med den. Har någon en ide om vad jag skall felsöka eller göra åt problemet? Tacksam för alla svar.
 13. Lösningen blev för mig att formatera om Time Mashine. Det tog MÅNGA timmar. Sedan köra igång backupen. ven detta tog LÅNG tid. MEN nu verkar det fungera. Stort tack för alla svar. Superbra.
 14. Tack för tipsen. Det blir julpysslet för min del. Jag återkommer med hur det gick. Ha en fin jul.
 15. Hej Jag misstänker att hårddisken är kass i min Time Capsule. Därför tänkte jag skruva isär och byta till en större disk. Vet någon hur stor disk man kan sätta in? 3 alternativt 4 Terabyte?? All info är jag tacksam för. Ha en fin dag.
×
×
 • Skapa nytt...