Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hansdidde

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om hansdidde

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej
 1. Jag har provat allt men inget funkar.... får väl vänta som någon sa.
 2. Hej. Efter att jag uppgraderade till High Sierra har spel inte fungerat som dom gjorde innan. Spelar lite CS:GO ibland vilket har fungerat hyfsat bra tills jag uppdaterade. Får riktiga fps drops och musen hänger inte alls med. Någon som har haft samma problem eller hört något om det? Har en Mac mini late 2012.
 3. Tja. När jag tex ska importera mina filmer ifrån min GoPro till datorn syns inte enheten varken på Finder eller på Gopros egna studio, men den hittar enheten i iMovie. Varför?
 4. hansdidde

  Problem med ljud

  Tjena hallå. Har en kort fråga ang ljudet i macen. Varför fungerar 5.1 ljudet (de bakre högtalarna) när jag ser på film men inte när jag spelar spotify? Finns det någon lösning på det? Tacksam för svar, Didde.
 5. Har testat att lägga de direkt på ett usbminne och även på datorn.
 6. Hej. Har klippt ihop en 25 minuters film på iMovie, problemet är när jag ska skapa den till en fil får jag ett felmeddelande om något renderingsfel kod 50 så hela processen avbryts. Har testat att sänka kvalitén osv men det vägrar att ge med sig... någon som har haft samma problem?
 7. Det låter ju bra och enkelt.. Använder mycket USB minnen till foton från kameran osv, inga konstigheter där heller? Har aldrig ägt en Apple-dator alltså..
 8. hansdidde

  Köpa iMac mini?

  Hallå! Jag sitter och tittar på att köpa en iMac mini och ha i vardagsrummet inkopplat till TVn. Vad säger ni om det? Är det värt att lägga pengarna på en sån? Hur är prestandan? / Didde
 9. Mer användbar på vilket sätt? Bättre skärm eller vad?
 10. Har också nyligen köpt en kamera som spelar in i AVHD-format, fungerar det i iMovie/itunes? Orkar inte hålla på och convertera, bättre att köpa ett program som kan AVHDfiler, ttycker jag?
 11. Låter hur bra som helst, är det STOR skillnad på 21,5" och 27"? Med tanke på priset.
 12. På allvar, ja varför inte. Tycker det är skit kul att redigera film och bilder men har inte jättebra dator till det i nuläget. Därför tänkte jag en iMac och köpa till något program, såg att det fanns Pinnacle Studio 15 HD till mac, kanske ett köp av det?
 13. Vad fick du bättre ifrån? Jag frågar eftersom jag inte kan ett skit.
×
×
 • Skapa nytt...