Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

nathaliea

Medlem
 • Antal inlägg

  13
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om nathaliea

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2012
 • Appleprylar
  Macbook Air
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Tack! Men jag vill helst inte betala någonting...
 2. Hej! Jag skulle behöva ett gratis program för recept, alltså där man kan lägga in sina egna recept, ordna i kategorier osv. för Mac! Någon som vet något sådant?
 3. Jag vet inte... Jag har inte testat och vet inte hur man gör heller hehe. Och det sista du skrev förstod jag inte riktigt, tack i alla fall!
 4. Hej! Jag skrev förut ett inlägg om att jag ville kunna använda min externa hårddisk i både Mac och PC och fick svar och tack vare hjälpen kunde jag göra det, tills nu. Min mac hittar längre inte hårddisken på skrivbordet och den kommer inte heller upp under enheter. Den är i formatet ExFAT och jag har testat att radera hårddisken i skivverktyg men då står det bara: Radering av volym misslyckades. Fel: POSIX reports: Åtgärden kunde inte slutföras. Input/output error Någon som har någon aning och skulle kunna hjälpa mig? Helst lite enklare språk tack, då jag inte är så väldigt datakunnig. Tack på förhand!
 5. Nej det har inte löst sig, vet fortfarande inte vad problemet är... :/
 6. Jag har inte iMovie eller GarageBand heller... Finns det något att göra för att ladda ner iPhoto och iMovie gratis?
 7. Jag har köpt en helt ny Mac. Men som jag tidigare nämnde finns den inte i program och det är när jag klickar på "Acceptera" i App Store som det kommer upp en ruta om Apple-ID.
 8. Jag testade nu att hämta uppdateringen på länken som du skickade, och när hämtningen var färdig och jag klickade på filen kom det här upp: Varning iPhoto 9.1 eller senare krävs för att installera den här uppdateringen.
 9. Ja, jag har kollat där och den finns inte. I App Store står det "Acceptera" där det i vanliga fall står "Köp app" eller "Installera app", så antagligen är den inte installerad på min Mac?
 10. Hej! Jag köpte min Macbook Air för cirka en vecka sedan och efter en hel del hjälp med sökningar på internet har jag kommit underfund med att iPhoto verkar vara ett populärt och bra program gällande bilder. Jag försökte därför att installera iPhoto i Appstore på Macen. Jag skrev in mitt Apple-ID men då kom det här meddelandet upp: De här apparna har redan kopplats till ett annat Apple-ID och de kommer att finnas tillgängliga i listan med inköp för det Apple-ID:t. Om du inte har åtkomst till det Apple-ID:t men vill ha kommande uppdateringar måste du köpa apparna. Jag vet med säkerhet att jag inte har använt något annat Apple-ID då jag endast har ett. Vet någon varför det står såhär? Och om det går att göra någonting åt det så att jag kan ladda ner appen utan att köpa den? Tack på förhand! Insåg nu att jag hade skrivit under helt fel ämne, men vet inte hur man ändrar... Hoppas det funkar ändå!
 11. Tack så supermycket för hjälpen! Nu fungerar det elegant!
 12. Hej! Jag är både ny på Mac och i det här forumet, men jag hoppas att jag har hamnat under rätt ämne. Jag sökte lite och hittade vad jag kunna göra för att lösa mitt problem, men då jag inte är så datorkunnig förstod jag inte så mycket. Jag köpte min Mac i förra veckan och har sedan tidigare en extern hårddisk från LaCie. Jag vill nu på något sätt formatera min hårddisk så att den fungerar både på Windows och Mac, då jag har en Mac medan mina föräldar har Windows. Efter lite sökande på internet hittade jag något som jag trodde skulle fungera. Det stod att jag kunde formatera den till ExFAT-formatet. Jag gick då in på min Mac på skivverktyg, valde den externa hårddisken, klickade på "Radera" och sedan valde jag ExFAT som format. Jag klickade sedan på "Radera ledigt utrymme": Den började radera men när den var färdig kom det upp en ruta där det stod: Säker radering av ledigt utrymme misslyckades. Fel: Kunde inte skapa tillfällig fil. Så nu är min fråga: Gör jag rätt? I så fall, vad är det som blir fel och hur ska jag på så sätt lösa det? Eller finns det andra alternativ? Som jag tidigare skrev är jag inte alls bra på datorer, speciellt inte Mac. Så förklara gärna enkelt! Tack på förhand!!!
×
×
 • Skapa nytt...