Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mac Irsta

Medlem
  • Antal inlägg

    64
  • Gick med

  • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Mac Irsta

  • Medlemstitel
    På gång
  • Födelsedag 1965-09-20

Profil

  • Kön
    Male
  • Plats
    Västerås

Macanvändare

  • Macanvändare sedan
    2012
  • Appleprylar
    iMac 27" i5,MBP 15" i7, MBP 13"i5, Time Capsule, 2 st Apple tv 3rd gen, iPad 4 & Mini, iPhone 6
  • Bytt från pc
    Ja
  1. Nu har det "brunnit" färdigt i skallen på mig hittade aktiveringen precis nu "snapping"
  2. Precis köpt ny dator & installerat "final cut". Verkar inte vara ngn magnet i tidslinjen som funkar. Hur aktiverar man den? Någon som vet?
  3. Ja jag börjar nog att tro att det är så.....
  4. Ja precis, så då är den lite äldre än vad jag först trodde. Fick ett tips om att använda nätverkskabel vid uppstarten istället för trådlöst. Såg hoppfullt ut ett tag då den hittade nätverket e t c. Men efter en stunds arbete så dök det upp ytterligare ett nytt felmeddelande denna gång -2002F
  5. Har försökt med allehanda tips, det enda som står på skärmen just nu är: apple.com/support -1005F
  6. Har precis gjort det men den visade inga fel eller reparationsbehov. Så nu har jag startat om och samma tre bilder som tidigare alternerar på vit/grå botten.
  7. Ja jag såg det sen . Stort tack. Den håller på att jobba nu..
  8. Väldigt mycket, gjorde en återställning för ca 1 år sedan. Då var det betydligt mer i den. Sista året har jag bara använt den då och då (eftersom jag inte riktigt litat på den). Säkert 90% ledigt utrymme.
  9. Ok, tack. Äpplet dök upp samt det liggande timglaset som nu är "fullt" men inget mer händer.. Hur gör jag återställningspartitionen?
  10. Har försökt starta upp min 27" iMac nu på morgonen (har för mig att det är en "late-2014). Men den vill inte som jag vill... När jag trycker på strömbrytaren så är det en vit/grå bakgrund, vidare så alternerar tre olika bilder på den bakgrunden. Apple äpplet, byts sedan ut mot en cirkel med ett streck igenom, efter det dyker det upp en mapp. Så håller den på... Vad händer? Vad ska jag göra?
  11. Har bestämt mig . Vart pixelmator, grymt program. Känner mig helnöjd. Men precis nu har "Bilder" börjat strula, går inte att öppna
  12. Tack för alla tips Raphael , jag körde pixelmator i går ett par timmar & börjar få "koll" på det tror jag.. Jag jobbar mycket i final cut & det känns som om dom påminner om varandra. Jag maskar främst ur saker ur JPG för att sedan lägga in i final cut i PNG format. Ska köra ett par dagar till. Sen laddar jag nog hem senaste Elements trial version för att provköra den också & varför inte testa Affinity på en gång!
  13. Det verkar vara samma problem för alla med Elements 11 och nya operativsystemet. Bara att avvakta och se om det kommer en "fix" alt köpa nyare version eller byta till pixelmator eller liknande.
  14. Ja, jag var in och kikade på adobes forum oxå & såg att flera hade samma problem och säkert en hel del som inte kommit på det än . Ska fundera hur jag ska göra, sitter just nu och "leker" med en free trial version av pixelmator verkar inte så tokig den heller.
×
×
  • Skapa nytt...