Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Primus

Medlem
 • Antal inlägg

  171
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

11 Neutralt

Om Primus

 • Medlemstitel
  Bra

Macanvändare

 • Appleprylar
  MBP TB 13" 16GB 512GB, iPhone XS, AirPod, iPad, Apple TV
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag tycker det finns flera ovanligt både intressanta och svåra frågeställningar i detta. Normal är ju svaret i princip alltid att välja mer RAM framför bättre processor. Men nu är steget mellan i3 och i5 ovanligt stort. Svårt val helt enkelt. Hur stort steget är till instegsmodellen av MBP Tors jag inte svara på, men skulle vara intressant att höra vad andra tycker. Sedan ska du absolut inte köpa en MBP 13” pga tangentbordet. Jag har en själv och det är helt värdelöst. Jag väntar på uppgradering av 13” då den med 99,999% kommer med nytt tangentbord. Då ska jag jämföra den mot en MBA. Jag tycker MBA borde räcka för mig. Handlar mer om känslan i att MBP är på riktigt. Larvigt? Ja! Påverkar det mig? Ja! 😳
 2. Jag skulle rösta på att du själv av misstag skapat den där. För många år sedan hittade jag ett ganska komplicerat lösenord, jag hade för vissa sidor, i ett dokument som låg öppet. Det var med allra största säkerhet jag som av misstag/distraktion skrivit in mitt lösenord i "tron" att jag var på rätt ställe för det lösenordet. Istället var jag i ett dokument.
 3. Sådant där glas använder jag, Copter Exoglass . Köper du ett av bra kvalitet så är det bra känsla det. Personligen tänker jag inte på att det finns eller inte.
 4. Jag hade Image Size nedladdat. Testa den och den fyller funktionen jag är ute efter. Nu ska jag lära mig den appen. Har bara använt den någon enstaka gång för att minska ”storleken” på bild. Tack för hjälpen.
 5. Tack för info. Det är alltså ganska mycket som följer med..😳. Jag har en app som heter Skitch som jag använder för att rita på bilder samt ”säkert” dölja vissa saker. Vet du om det programmet tar bort denna information?
 6. Om man publicerar en bild på nätet som är tagen med en iPhone och bilden är lagrad i bilder, vilken information följer med bilden om jag publicerar den på nätet? Tid och datum, GPS, etc.? Beror det både på telefon och plattform?
 7. Du har rätt. Jag utgår från att TS har testat något innan hen postar..😃. Man kan ju börja med att blåsa på det, sedan smeka fläcken försiktigt med fingret för att se om det försvinner..😁. Sorry, men kunde inte låta bli..😇
 8. Vad menar du med lägger ned? När du stoppar ned hörlurarna i fodralet eller när du lägger med lurarna på t.ex. ett bord? Eller när du lägger ned fodralet på något?
 9. Testa t.ex kemiskt ren bensin. Använd en bomullspad med bensinen och gnugga. Går det så går det.
 10. Jag hamnar i en loop sedan jag uppdaterade. Den säger att jag måste logga in igen på mitt Apple-ID för att alla funktioner ska fungera. När jag gör det kommer det upp en begäran om inloggning till min Mac(MBP). Efter att skrivit in lösenordet kommer begäran 1 upp igen, logga in på Apple-ID. Startat om datorn utan att det löste problemet.
 11. Jag hamnar i en loop sedan jag uppdaterade. Den säger att jag måste logga in igen på mitt Apple-ID för att alla funktioner ska fungera. När jag gör det kommer det upp en begäran om inloggning till min Mac(MBP). Efter att skrivit in lösenordet kommer begäran 1 upp igen, logga in på Apple-ID. Startat om datorn utan att det löste problemet.
 12. Jo, jag är också glad för det större batteriet. Min tanke när att de nu kan plana ut batteritiden och fokusera på att få ned storleken på telefonen. Minnet är knepigt. Jag ligger på 56 GB och ska man ha 10 GB fritt för att telefonen ska fungera smärtfritt måste man upp i 128 GB. Jag har idag onödiga 256.
 13. Jag ligger i fas för att byta nästa år, känns både kul och spännande. Nästan lite löjligt vilka känslor jag/vi väljer att koppla till en telefon. Idag har jag en XS som jag är extremt nöjd med. Samtidigt tycker jag 11 Pro var en riktigt bra uppdatering. Det jag är missnöjd med är att de ökar i storlek och vikt. Nu är batteritiden så bra att de kan kosta på sig att göra den tunnare och lättare. Om man nu inte väljer att ta fram en mindre modell än 11 Pro, samtidigt har man/jag vant mig vid skärmen så jag vill inte ha en ny SE. Drömmen vore en ny fullspecad 12 med skärm på 5,8" men lite mindre och lättare än XS, nuvarande 11 Pro och Max får växa lite. Då har man tre Pro och en utan Pro(12). Kanske tillsammans med en SE som blir lillebror till 12.
 14. Jag är också så otroligt trött på tangentbordet. Öven jag har en MBP 2017. Jag har inte lämnat in min någon gång då smutskornen till slut lossnat. Men det är få stunder alla tangenter fungerar som de ska. Dessutom har jag inte blivit vän med tangentbordet för att skriva, detta oavsett att olika tangenter strular.
×
×
 • Skapa nytt...