Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Primus

Medlem
 • Antal inlägg

  162
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

8 Neutralt

Om Primus

 • Medlemstitel
  Bra

Macanvändare

 • Appleprylar
  MBP TB 13" 16GB 512GB, iPhone XS, AirPod, iPad, Apple TV
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag hamnar i en loop sedan jag uppdaterade. Den säger att jag måste logga in igen på mitt Apple-ID för att alla funktioner ska fungera. När jag gör det kommer det upp en begäran om inloggning till min Mac(MBP). Efter att skrivit in lösenordet kommer begäran 1 upp igen, logga in på Apple-ID. Startat om datorn utan att det löste problemet.
 2. Det här blev nog i fel tråd.
 3. Jag hamnar i en loop sedan jag uppdaterade. Den säger att jag måste logga in igen på mitt Apple-ID för att alla funktioner ska fungera. När jag gör det kommer det upp en begäran om inloggning till min Mac(MBP). Efter att skrivit in lösenordet kommer begäran 1 upp igen, logga in på Apple-ID. Startat om datorn utan att det löste problemet.
 4. Jo, jag är också glad för det större batteriet. Min tanke när att de nu kan plana ut batteritiden och fokusera på att få ned storleken på telefonen. Minnet är knepigt. Jag ligger på 56 GB och ska man ha 10 GB fritt för att telefonen ska fungera smärtfritt måste man upp i 128 GB. Jag har idag onödiga 256.
 5. Jag ligger i fas för att byta nästa år, känns både kul och spännande. Nästan lite löjligt vilka känslor jag/vi väljer att koppla till en telefon. Idag har jag en XS som jag är extremt nöjd med. Samtidigt tycker jag 11 Pro var en riktigt bra uppdatering. Det jag är missnöjd med är att de ökar i storlek och vikt. Nu är batteritiden så bra att de kan kosta på sig att göra den tunnare och lättare. Om man nu inte väljer att ta fram en mindre modell än 11 Pro, samtidigt har man/jag vant mig vid skärmen så jag vill inte ha en ny SE. Drömmen vore en ny fullspecad 12 med skärm på 5,8" men lite mindre och lättare än XS, nuvarande 11 Pro och Max får växa lite. Då har man tre Pro och en utan Pro(12). Kanske tillsammans med en SE som blir lillebror till 12.
 6. Jag är också så otroligt trött på tangentbordet. Öven jag har en MBP 2017. Jag har inte lämnat in min någon gång då smutskornen till slut lossnat. Men det är få stunder alla tangenter fungerar som de ska. Dessutom har jag inte blivit vän med tangentbordet för att skriva, detta oavsett att olika tangenter strular.
 7. Allt handlar om vad du är beredd att betala. Jämfört med 7:an tror jag att du kommer tycka att XS är sjukt mycket bättre, inte minst vad gäller kameran. XS går nog att hitta till hyfsade priser hon olika teknikvaruhus. Vill du betala lite mer så tror jag att 11 Pro är ytterligare ett steg uppåt,. Om du är nöjd med 7:an så skulle jag nog säga att du kommer bli supernöjd med kamera och batterikapacitet. Valet mellan en XS och enn 11 tycker jag ska avgöras av om du vill ha tele(XS) eller vidvinkelkamera(11). Jag skulle aldrig välja vidvinkel istället för tele.
 8. Jag har samma problem. För en person har ljudsignalen på inkommande meddelande försvunnit. Jag har en XS med iOS 12.4. Jag har provat allt. Tror jag. Men ljudet kommer inte tillbaka.
 9. Primus

  iOS 12.4

  Jag menade tyngre i minnesanvändning. Att telefonen via uppladdningen fick mindre fritt minne kvar och därför började strula.
 10. Att automatisk uppdatering gör den skillnaden mellan .x och.x.x visste jag inte. Bra att veta!
 11. Primus

  iOS 12.4

  Ja, kolla lagringsutrymmet. En av mina telefoner back in the days blev helt knäpp. Men det löstes genom att frigöra minne. Troligen är .4 tyngre än .3.1
 12. Jag tycker det mest låter som att dina föräldrar hade tur med sin AirPort. Ovanligt bra täckning. Jag har ett mesh, Asus Lyra. Helt ärligt så krävdes tre satelliter för att få samma som min ASUS RT-AC68U. Men jag fick bättre täckning på vissa platser där det var viktigt för mig. På andra platser sämre. Nu har jag köpt en fjärde satellit och då är det bättre än min vanliga router överallt. Bor inte i ett jättehus, två våningar och en källare. 68:an täckte hela utöver något rum i källaren. Men den klarade inte altanen. Nu har jag hela huset + altanen och en bit av tomten med (4) Lyra.
 13. Stort tack till alla ni som postat. Tycker jag lärt mig en hel del.
 14. Jag skaffade en VPN-tjänst men har några frågor. Är det så att om man inte använder VPN så kan man koppla ihop aktivitet på nätet med en specifik dator via Ip.nummer? Jag använder inte datorn till några konstigheter, men i jobbet är vi ibland tillsagda att inte använda våra privata datorer. Det kan hända att jag inte följer det rådet..🙄 Finns det något sätt att se om VPN fungerar? Dvs kan man kolla att IP-numret inte är min egen när jag använder min dator hemma? En annan fråga är om jag kopplar upp min iPhone via ett publikt nätverk och använder VPN så ökar säkerheten sägs det. Hur då?
 15. Först och främst skulle jag vänta till nästa modell kommer ut. Annars skulle jag köpa en XS. Jag har en och är väldigt nöjd. X eller XR ser jag som billigare men sämre så där får helt enkelt priset avgöra. Vill och kan du betala för en XS så skulle jag gå på det. Annars någon av de andra.
×
×
 • Skapa nytt...