MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Primus

Medlem
 • Antal inlägg

  128
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

6 Neutralt

Om Primus

 • Medlemstitel
  Bra

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Appleprylar
  MBP TB 13" 16GB 512GB, iPhone 7, AirPod, iPad, Apple TV
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Visst är XS(inkl Max) dyr, skitdyr. Jag får hem min imorgon... Men, det jag tycker är intressant är att XR får A12 direkt. Varför? Jag tycker det är lite märkligt att de inte kör ett år med A11 och pressar priset ytterligare. Det skulle då varit möjligt med en naturlig uppdatering till A12 om ett år. Kanske blir XR en modell som inte uppdateras varje år utan faller tillbaka prismässigt om ett år? Men om det är ett så stort sug efter XR som det verkar så låter det ju inte troligt att de inte skulle vilja uppdatera den nästa år.
 2. Primus

  Ändra leveransadress?

  Ursäkta en okunnig. Men vad är Skypenummer? Samma nummer ast via Skype?
 3. Primus

  Ändra leveransadress?

  020-nummer brukar inte gå att nå från andra länder.
 4. Primus

  Ändra leveransadress?

  Verkar troligt. Jag är tyvärr utomlands just nu(och fram till torsdag). Hur ringa Apple med sitt 020-nummer härifrån..? 🤔
 5. Primus

  Ändra leveransadress?

  Jag ska precisera mig. Jag hittar ett ställe där jag kan ändra min leveransadress. Men det upplever jag mer som en permanent ändring. Visst, man kan ju ändra den varje gång, så permanent är kanske fel ord. Men i just detta fall med min beställd XS så beställdes den ju med min uppgivna dress(hemadress). Om jag nu går in och ändrar leveransadress, får det genomslag på den aktuella leveransen..?
 6. Primus

  Ändra leveransadress?

  Jag har beställt en iPhone XS. Leverans 21/9. Leveransadressen är min hemadress. Om Apple följer tidigare rutiner vid leverans till sig så skickas den hem till min adress och man kommer ringa på dörren för att signera paketet. Då jag inte är hemma kommer de köra paketet till ett utlämningsställe. Kan jag på något sätt ändra leveransadress? Hur gör jag det i så fall. Har surfat runt på Apple Store utan att hitta något.
 7. Ett par reflektioner: 1. Undrar hur de tänkt med storleken på XR? Varför just 6,1? Det är ju en väldigt liten skillnad mot XS men ändå en skillnad. 2. Hur kan batteritiden vara bättre på XR jämfört med XS? Visst tar OLED mindre ström? Kan enkelkameran ge plats för ett större batteri? Tyngden indikerar ju det.
 8. Primus

  iPhone Xs och XsMax allmänt

  Finns ju såklart en stor risk för att det blir lika "ynkligt". Men någon, typ 3, borde öppna för möjligheten.
 9. Primus

  iPhone Xs och XsMax allmänt

  Initialt kan det säkert vara få, men på sikt får man nog räkna med att de flesta gör det. Som med ApplePay. ...
 10. Primus

  iPhone Xs och XsMax allmänt

  I Kina har modellen plats för två fysiska SIMkort. I övrigt är det ett fysiskt kort och eSIM. Det finns absolut inget krav och det kommer inte heller hända att Svenska operatörer erbjuder eSIM när telefonen släpps. Frågan är när operatörer erbjuder tjänsten.
 11. Visst är det dyrt och visst är det förvånande eller kanske överraskande. Men när förvåningen lagt sig och man tänker att vi kanske i framtiden byter vart tredje år så sitter vi snart där med våra telefoner för 15000-19000 och tycker det är helt okey.
 12. Primus

  iPhone Xs och XsMax allmänt

  Själv kommer jag att köpa en Xs i valfri färgmed 256Gb. Hittar inget sätt att redigera ovanstående inlägg. Men det blev skärm istället för färg
 13. Primus

  iPhone Xs och XsMax allmänt

  Då nyhetsrobotten inte startade en tråd om Xs så får man väl göra det själv. Vad gäller Xs tycker jag att det verkar vara en väldigt bra s-uppdatering. En kraftfull sådan helt enkelt. Men priset..?😮 Själv kommer jag att köpa en Xs i valfri skärm med 256Gb. Tycker det är fräckt av Apple att ta bort 128Gb så att man tvingar "upp" många kunder till 256 och därmed gör telefonen ännu dyrare. En sak som jag tycker är extremt bra är DualSIM. Men när tror(jag vet att det är svårt/omöjligt att svara på) ni det kan komma till Sverige. Jag välkomnar mer än gärna spekulationer om de bygger på något..😎
 14. Jag har fått det på senare tid, kommer inte ihåg om det kom i och med att jag bytte från MBA till MBP(den som kom juni -17).
 15. Det ska jag prova, tack för tipset.
×