Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

vebben

Medlem
 • Antal inlägg

  67
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

4 Neutralt

Om vebben

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Åsbro

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. Tack för förslagen men det var iCloud Drive som inte var aktiverat. Problemet löst.
 2. Jag har en iPhone 5s med iOS 12 som jag gett dottern. När jag lagt in hennes säkerhetskopia från en tidigare iPhone och skapar en ny anteckning finns inte funktionen att skapa samarbete med andra. Gubben med plustecknet finns inte. Är det nån inställning som blivit ändrad tro?
 3. Jag köpte kortet på eBay och bytte själv. Det var inte alls svårt.
 4. Nu fungerar wifi igen. Fick byta nätverkskortet. Totalkostnad 143:- och ca 30 minuters jobb.
 5. Jag återkommer med svar när jag testat allt.
 6. Hejsan alla! Jag har en MacBook Pro sent 2011 med El Capitan 10.11.6 installerad. Och från den ena dagen till den andra slutade wi-fi att fungera på den. I solfjädern är det ett kryss och klickar jag på solfjädern står det, "Wi-Fi: Maskinvara ej installerad." Jag har startat om den och även gjort säker start utan framgång. Ansluter jag en nätverkskabel funkar internet. Någon som vet vad som hänt?? Tacksam för hjälp.
 7. Jag hade samma problem när jag hämtade programmet från deras sida. Blev tvungen att ladda hem en äldre version och då fungerade det. Nu finns ju samma program fast med namnet Libre Office Vanilla på App Store där du då får den senaste versionen och dessutom lättare att uppdatera när det kommer uppdateringar. Jag bytte direkt.
 8. Har fått leveransmeddelandet att den levereras till mig den 10/10. Måste jag personligen ta emot den? Om jag inte är hemma då? Det står ju ingen tidpunkt när den beräknas komma. Nära nu!
 9. iPhone 6 silver 16 Gb, beställd idag 07:12. Leverans 9-13 oktober.
 10. Vem var först? Vem har ensamrätt på namnet? Vem kommer stämma vem? Apple VS Biltema. Biltemas cyklar har haft namnet flera år. Har Apple snott namnet av dom? Kanske en ny tvist på gång?
 11. Titta i Inställningar, Ljud och under SMS-signal. Är det någon ljudsignal som är vald där?
 12. vebben

  iTravsystem

  Någon som provat detta system? Finns i App Store.
 13. Vi har två iPhone 4, en iPhone 5 som vi kör Spotify på, samma konto. Den ena iPhone 4 (senast införskaffad och senaste iOS) som dottern använder laddade vi hem Spotify till men vi får bara appen på spanska eller liknande språk. Jag har raderat den och laddat hem den igen men fortfarande fel språk. Alla andra appar som den telefonen hämtat är på svenska så det är svenska iTunes. Det är som sagt bara den telefonen där Spotify är på fel språk. Någon som vet vad det kan vara för fel? Nån inställning jag missat i just den telefonen?
 14. Jag hittade det här på youtube som jag tror fungerade. http://www.youtube.com/watch?v=h--Ot5HvTw0 Enligt den har mitt batteri i en iPhone 4, ca 38 månader gammal 92% kvar av sin ursprungs kapacitet.
×
×
 • Skapa nytt...