Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

kenla

Medlem
 • Antal inlägg

  142
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

16 Neutralt

Om kenla

 • Medlemstitel
  Bra

Profil

 • Intressen
  Video och foto.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2011
 • Appleprylar
  Apple Thunderbolt Display 27", MacBook Air 13, iPad 3, iPhone 6, Apple TV 3, Time Capsule 4, iPhone Xr
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Upptäckte just nu att nyckelringen inte alls stängts av. Har försökt flera gånger att stänga av med att ange Apple-id och lösenord men när allt jobbat färdigt är nyckelringen fortfarande aktiv och alla lösenord kvar.
 2. Det funkade 🙂. Tack för hjälpen.
 3. Jag har testat detta men det verkar som övriga enheter med inloggning på samma Apple-id får sina nyckelringar raderade också. En sak som skulle fungera att använda för att skydda nyckelringen är face-id eller lösenord och det funkar med Face-id, men lösenordet blir samma lösenord som öppnar iPad. Om jag kunde ha ett lösenord för öppning av i Pad och ett för att öppna nyckelring skulle mitt problem vara löst.
 4. Det var exakt det jag såg och därför jag startade tråden.
 5. Ok tack alla som svarat. Så länge jag har tillräckligt med RAM så ska allt flyta på och jag behöver inte stänga appar. Får mig att undra över videoredigering som jag gör en hel del på telefonen och hur mycket RAM det behöver, men det är en annan tråd.
 6. Då borde det räcka med en avbild av varje app och stänga övriga vilket jag tänkte funktionen jag frågade efter i trådstarten fixade.
 7. Jag stänger dem inte för att spara batteri. Jag stänger dem för att de ligger öppna till egentligen ingen nytta, som jag tänker. Oftast startas inte apparna från det ställe som avbilden i RAM-minnet visar utan det blir startsidan först och hur blir det då med spara ström?
 8. Om jag sveper från botten på skärmen får jag upp appar som varit igång eller hur jag ska förklara. Jag ser dem i tur och ordning från senast startade och bakåt i en lång rad. Ser ut som miniatyrer av skärmbilder. Ok? För att stänga dem så flyttar jag dem mot övre delen av skärmen så försvinner de. Om jag inte stänger dem kommer det krylla av dem.
 9. Jag börjar också tro det. Undrar vad det var jag ställde in?
 10. Hej. Såg vid senaste IOS 13.1.2 uppdateringen att det dök upp på skärm ett val att IOS kan stänga apparna efter ett antal dagar i stället för att jag sveper mot överdel av skärm och stänger och jag valde fem dagar. Men var i inställningar hittar jag detta?
 11. Hej. Tänker köpa en ny iPad och jag vill dölja vissa saker som kopplas till mitt Apple-konto i inställningar. Paddan ska användas i familjen via mitt Apple-konto och jag vill inte att lösenord till webben visas på den utan enbart visas i Inställningar på min iPhone. Har försökt söka fram men hittar ingen bra info. Vet någon här om det går att göra? Går det förresten att blockera tillgången till Inställningar helt och hållet?
 12. Vilket format är filen i? ProRes?
 13. Hej alla, Råkar ut för att videoljudet försvinner från t ex YouTube-videos ibland på min iPhone XR och då startar jag om telefonen och videoljudet återvänder. Har märkt att det händer med länkad YouTube-video via Facebook Messenger. Det kanske är en tillfällighet men jag har upptäckt det vid tre tillfällen när jag är vid en och samma plats, samma tidpunkt på dynet, för att hämta en släkting från jobbet.
 14. Om inget annat hjälper just nu och du behöver göra en snabb kopia går det att filma av skärmen samtidigt som du bläddrar. För att aktivera så Skärminspelning syns i kontrollcenter går du till Inställningar > Kontrollcenter > Anpassa reglage och lägg till Skärminspelning. När videon är klar kan man spara den till Bilder.
 15. Förslag är att ta skärmdumpar, infoga dem i dokument och spara som pdf.
×
×
 • Skapa nytt...