Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

kenla

Medlem
 • Antal inlägg

  149
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

16 Neutralt

Om kenla

 • Medlemstitel
  Bra

Profil

 • Intressen
  Video och foto.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2011
 • Appleprylar
  Apple Thunderbolt Display 27", MacBook Air 13, iPad 3, iPhone 6, Apple TV 3, Time Capsule 4, iPhone Xr
 • Bytt från pc
  Ja
 1. På grund av coronaviruset ska jag jobba hemifrån via bärbar PC och jag undrar om någon vet om det går att koppla min Apple Thunderbolt Display till min jobbar-PC? Datorn är en HP Elitebook med USB-C som jag i vanliga fall, när jag är på jobbet, ansluter en docka till via USB-C och sedan två skärmar till dockan via HDMI. Den har Windows 10.
 2. kenla

  GPS problem

  Finns problemet när du är inomhus eller utomhus?
 3. Var i kontakt med Apple support som nollade köpet. De kunde inte tala om vad som var fel. Men efter att jag tog bort nedladdningen verkar allt fungera?
 4. Just nu spelar jag videon via Apple-tv efter att ha spelat den på iPhone så det verkar inte ha någon anknytning till endast en enhet. IPad går dock inte.
 5. Hej, Det är andra gången jag råkar ut för att jag inte kan se en hyrvideo från iTunes på min iPad Pro 2019. Jag ser videon i Bibliotek och har laddat hem den men när jag ska spela den så går det inte och det kommer upp en textruta med texten: ”Det går inte att spela upp den här videon eftersom du inte har behörighet till den eller eftersom den inte längre är tillgänglig.” På min iPhone med samma Apple-ID går det att spela videon. Förra gången jag råkade ut för samma sak kontaktade jag Apple support som återbetalade hyran för videon. Den gången testade jag inte att spela videon med iPhone. Någon som vet vad som händer? Jag provade logga in och ut på iTunes med Apple-id på iPad men det är samma resultat.
 6. Detta kanske inte hör hit men det finns väldigt bra utbud av t ex dokumentärer på Youtube och reklamen går att betala bort. Kan vara bra att kunna engelska eftersom utbudet på svenska är lägre än det engelska utbudet.
 7. Upptäckte just nu att nyckelringen inte alls stängts av. Har försökt flera gånger att stänga av med att ange Apple-id och lösenord men när allt jobbat färdigt är nyckelringen fortfarande aktiv och alla lösenord kvar.
 8. Det funkade 🙂. Tack för hjälpen.
 9. Jag har testat detta men det verkar som övriga enheter med inloggning på samma Apple-id får sina nyckelringar raderade också. En sak som skulle fungera att använda för att skydda nyckelringen är face-id eller lösenord och det funkar med Face-id, men lösenordet blir samma lösenord som öppnar iPad. Om jag kunde ha ett lösenord för öppning av i Pad och ett för att öppna nyckelring skulle mitt problem vara löst.
 10. Det var exakt det jag såg och därför jag startade tråden.
 11. Ok tack alla som svarat. Så länge jag har tillräckligt med RAM så ska allt flyta på och jag behöver inte stänga appar. Får mig att undra över videoredigering som jag gör en hel del på telefonen och hur mycket RAM det behöver, men det är en annan tråd.
 12. Då borde det räcka med en avbild av varje app och stänga övriga vilket jag tänkte funktionen jag frågade efter i trådstarten fixade.
 13. Jag stänger dem inte för att spara batteri. Jag stänger dem för att de ligger öppna till egentligen ingen nytta, som jag tänker. Oftast startas inte apparna från det ställe som avbilden i RAM-minnet visar utan det blir startsidan först och hur blir det då med spara ström?
 14. Om jag sveper från botten på skärmen får jag upp appar som varit igång eller hur jag ska förklara. Jag ser dem i tur och ordning från senast startade och bakåt i en lång rad. Ser ut som miniatyrer av skärmbilder. Ok? För att stänga dem så flyttar jag dem mot övre delen av skärmen så försvinner de. Om jag inte stänger dem kommer det krylla av dem.
×
×
 • Skapa nytt...