Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Herna

Medlem
 • Antal inlägg

  45
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Herna

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2011
 • Appleprylar
  Macbook Pro
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Nej jag fick gå till Telia och lämna in den så skickade min en ny iPhone
 2. Herna

  iOS 7 beta

  På Apples Developersida men det finns en guide på iPhoneguiden.se om hur du installerar iOS 7 och även en länk där du kan ladda ner mjukvaran
 3. Herna

  iOS 7 beta

  Enda skillnaden är att de som har iOS 7 betan kommer få en så kallad Golden Master ca en vecka innan den riktiga versionen kommer, och Golden Master är samma verision som den slutgiltiga verisionen om inga större allvarliga buggar uppstår
 4. Herna

  iOS 7 beta

  Enda skillnaden på slutgiltiga versionen är att de som har betan installerad kommer få beta Golden Master ca en vecka innan den riktiga kommer och som egentligen är samma, så Golden Master och den riktiga iOS 7 är samma!
 5. Herna

  iOS 7 beta

  Enda skillnaden på slutgiltiga versionen är att de som har betan installerad kommer få beta Gilden Master ca en vecka innan den riktiga kommer och som egentligen är samma, så Golden Master och den riktiga iOS 7 är samma!
 6. Herna

  iOS 7 beta

  Jajjamen, det är inga problem, du kan uppdatera OTA direkt i iPhonen efter att du installerat iOS7 beta 1!
 7. Herna

  iOS 7 beta

  En trevlig nyhet som jag hittat är att om man sveper i en chatt i iMessage så ser man klockslaget på när alla meddelanden skickades eller togs emot! Vet inte om det funnits i tidigare versioner av iOS men trevligt var det iallafall för jag har allid stört mig på att jsg inte kunnat se exakt när jag skickade eller tog emot ett sms
 8. Sjukt tråkigt när man blir av med sin iPhone, härligt att du gjorde allt du kunde ändå men tråkigt att du inte fick tag på den!
 9. Ja, om man följer Apples tidigare släpp av iPhone bör du nog ställa in dig på att 8:e generationens iPhone (troligtvis få namnet iPhone 6) kommer att komma nästa höst. September/oktober någonting!
 10. Herna

  iOS 7 beta

  Min klocka hoppar lite upp och ner på låsskärmen. Både på iPhonen och iPaden! Någon mer som har det så?
 11. Köpte igår iOS Developer Program via http://store.apple.com/se-business/product/D4521G/A/ios-developer-program och fick mailet idag med min aktiveringskod men när jag trycker på den kommer följade text upp: We are unable to process your request. There was a problem redeeming your activation code. You may have redeemed this activation code already or you may be signed in with the wrong Apple ID. Please verify that you are using the same Apple ID and password you used to begin your enrollment, and try to log in again. Hände första gången jag tryckte på aktiveringskoden och jag använder samma Apple-ID som jag köpte "iOS Developer Program" med så varför fungerar det inte? Är det någon mer än jag som fått samma meddelande vid registreringen?
 12. Glömde säga det. Gjorde en hård omstart som inte hjälpte. Har även återställt den 2 gånger men inget funkar!
 13. Hej, I Lördags när jag skulle skicka en snapchat märkte jag att bilden var helt svart när jag skulle ta kort och trodde det var fel på appen. Jag installerade om den flera gånger men hjälpte inte. Jag insåg även att det heller inte gick att få bild i kameraappen. Antingen fastar iPhonen i den här gråa spiralformen som kommer innan kameran eller så är bilden helt svart. Samma sak gäller när jag ska ta kort från appen Instagram. Då kommer texten: "Error Launching the camera. Please try again" upp. Är det någon annan som har samma problem? Uppdaterade till iOS 6.1.4 dagen innan så kan det vara en bugg i den? Det är ingen annan jag känner som fått problemet när de uppdaterade till samma version. Är det något tillfälligt eller är det bara att knalla ner till Telia och få det fixat? Ps. Har iPhone 5.
 14. Gå till "ljud" i menyraden i VLC och välj Airplay som ljudenhet.
 15. Jag har samma problem på min iPhone 5 men på min känns sleep/wake knappen lös och låter när jag skakar mobilen lätt.
×
×
 • Skapa nytt...