Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

dotdeas

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om dotdeas

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej alla, Tänkte ta lite hjälp av folks åsikter och se vad folk har för erfarenhet och tankar kring dessa 2 ultra-wide monitorer. Kommer använda skärmen med min MacBook Pro 13" 2017 via USB-C. Dell Ultrasharp U3818DW https://www.dustinhome.se/product/5011035965/ultrasharp-u3818dw LG 38UC99-W https://new.webhallen.com/se/product/274012-LG-38UC99-W-38-WQHD-IPS-UW-Curved-HDMI-DP-5ms-Freesync-VESA Eller har folk andra erfarenheter dom vill dela med sig av?
 2. Hej, Är det någon som testat och kan bekräfta att det går att göra dubbla thunderbolt skärmar (daisy chain) med en USB-C till Thunderbolt 3 adapter? Alltså bara ansluta den ena skärmen till datorn/adaptern och sen den andra skärmen till den första och allt rullar på i vanlig skön Apple magisk ordning? Och kommer nätverk, usb och firewire på backsidan av skärmarna att kunna användas som vanligt? // Deas
 3. Får dra förbi Apple store och se vad dom säger, för när man väl ser prickarna så retar man sig rejält.
 4. Hej alla, Har en iPhone 6 som är drygt 6 månader gammal. Märkte i förra veckan att jag hade en vit liten prick uppe i högra hörnet på min skärm. Den syns väldigt tydligt i vitt och även i andra färger, dock mindre då. Den är statisk så man ser den hela tiden vid skrollning. Jag försökte ignorera den men det var svårt kan jag säga Nu har det kommit en till mitt i skärmen. Så nu är det lite irriterande. Någon som har erfarenhet av hur Apple hanterar dessa ärenden? Det är liksom inte en död pixel utan ett ganska stor ljus prick/fläck. Jag har varit väldigt pedantisk med mobilen så där är inga repor eller något, och har aldrig tappat den heller.
 5. Komplett.se ska få in drygt 25st på tisdag, och kollar man svenska applestore så verkar den finnas i lager för direkt leverans.
 6. Hej alla, Sitter och ska bestämma mig för ny dator och har svårt att bestämma mig. Tänkte kolla vad folk här har för egna åsikter och uppfattningar. Valet står mellan Macbook Pro Retina 13" 2,6Ghz i5 8gb ram 256gb ssd eller Macbook Pro Retina 15" 2,6Ghz i7 16gb ram 512gb ssd. Det skiljer ju lite över 10.000kr mellan dessa båda, men jag planerar att slippa byta dator om 2-3 år igen. Det jag jobbar med är främst webbutveckling så inget tungt eller processor krävande. Jag har en Macbook Pro 13" 2.8Ghz i7 16gb ram 256gb ssd late 2011 idag som fyller mina behov, men känner att jag vill ändå ha en retina skärm och uppgradera lite. Hur ställer sig folk till storleken på det båda? Har hört att folk upplever att grafiken på MBP 13" inte riktigt flyter pga Iris grafiken att den inte pallar upplösningen etc? Tar man 15" så har man ju möjligheten att kunna slänga in Windows på dualboot och köra lite spel om så skulle falla en in, men som sagt det är ändå 10.000kr skillnad så man får ju nästan 2st MBP 13" för samma pris som en MBP 15". Vad tycker och tror ni?
 7. Vilken skulle ni rekommendera för mig som till 90% arbetar med utveckling av php/html i Coda 2. Kör lite VMware Fusion för Windows när något windows specifikt måste användas. Annars är det mest slö surf och spotify. Spelar aldrig något så det är ute ur beräkningen. Är det 13" eller 15" som hade fungerat bäst? Och i5 eller i7. Känner att jag kan plugga in extern display när man jobbar via thunderbolt så skärmstorleken spelar ingen roll egentligen. Det lutar just nu åt en 13" i5 2,6ghz med 256 hdd. Det räcker väl lång väl? Har en late 2011 mbp 13" i7 2.8ghz med 16gb ram och 256gb sed idag och den fyller alla mina behöver, om inte mer. Sen är väl behovet av 16gb ram rätt litet så länge man inte jobbar i photoshop eller Final Cut t.ex. eller?
 8. Man vill ju ha en 200-250gb iaf så överlever man, Sen blir väl batteritiden lite bättre också med SSD?
 9. dotdeas

  SSD eller inte?

  Tjena alla, Sitter och ska beställa ny MBP 13" med i7 processorn och funderar lite om man ska ta en 128gb ssd eller vänta och köpa en bättre och större själv och ösa i? Vad tycker ni? Är ju inga stora pengar men ändå, hur pass bra är Apples egna SSD diskar? // Deas
×
×
 • Skapa nytt...