Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ms_Cello

Medlem
 • Antal inlägg

  50
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

2 Neutralt

Om Ms_Cello

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Female

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2011
 • Appleprylar
  iphone 7, iPad
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ms_Cello

  iOS 13.x-Tråden

  Kanske det är så, men det har hänt ganska nu precis. Jag har haft samma operatör och samma telefonnummer sedan urminnes. Telefonen har jag haft sedan den kom ut. Ska kolla med operatören om det har varit en tillfällig störning.
 2. Ms_Cello

  iOS 13.x-Tråden

  Min sjua laggar under telefonsamtalen sedan uppdateringen. Jag försvinner och den som ringer försvinner. Tänkte att det var en bugg och uppdaterade buggfixarna idag, men lika laggigt fortfarande. Har startat om telefonen men det hjälper inte. Vad tror ni? Är telefonen slut eller kan det bero på uppdateringen och vad kan man då göra? Förslag?
 3. Min sjua har också slutat funka - laggar jättemycket sedan den nya uppdateringen.
 4. Tack - det är bl a sånt här jag behöver veta
 5. Ja, inte tillräckligt för att köpa en ny, men kan väl tänka mig en 5-7 tusen, beroende på innehåll och ålder förstås.Vad är rimligt prismässigt? - jag vet att andrahandsvärdet är högt men vill ju förstås inte bli ockrad.
 6. Typ hemmabruk, men jobbar en del med film så behöver hyfsat stort ramminne. Funderar över hur mycket åldern inverkar. Vad har hänt sedan 2012, t ex?
 7. Hej Jag bytte jobb och blev av med min macbook pro och är nu förtvivlad användare av en pc. Mycket frustrerande, kan jag lova er. Vill nu ha lite råd och tips på vad jag ska tänka på när jag köper begagnat - måste ha minst 8 gb i minne och 128 gb i lagring. Funderar över ålder, skärm mm. /Gabriella
 8. Då missförstod jag dig, prövar på nytt för att se om det funkar.
 9. Eeh, det är inte problemet och inte heller svaret på min fråga. Det är inte alltid som jag heller har tillgång till ett wifi eller så är det för dåligt.
 10. Som att byta lösenord till internetdelningen? Det har jag inte gjort. Mina olika deviser kan inte hitta min iphone. Jag har stängt av och även tvångsavslutat min iphone OCH stängt av min bluetooth ett flertalmgånger (jag misstänker att det är där problemet ligger). Jag kan internetdela med kabel till min mac, men jag måste kunna köra trådlöst.Nu prövade jag att byta lösenord till internetdelningen, min ipad hittar mnu min telefon igen, men kanfortfarande inte ansluta "fel på internetanslutningen". Är det någon inställning i mobilnätet som jag missar?
 11. Kan inte längre använda min iphone 5s som nätverk, alltså jag kan inte längre internetdela. Mina deviser (mac, ipad och pc) hittar inte längre min telefon. Jag kan inte hellre längra parkoppla. Segt innan uppdateringen men nu noll kontakt. Jag har den sista uppdateringen. Någon som har en lösning? /Gabriella
 12. Ms_Cello

  Siri och ljudvolym

  Upplever nu efter de två sista uppdateringarna att jag knappt hör Siri längre - annat ljud i lurarna hörs utmärkt. Någon som upplever samma? Någon som vet hur man justerar volymen hos Siri? /Gabriella
 13. Är säkerhetskopiering på som default? - Något som också är konstigt, tycker jag, är att även om säkerhetskopiering inte är på, så har telefonen ändå säkerhetskopierats ett visst datum.
 14. Ytterligare en fråga: är bildbiblioteket i icloud kopplat till bildströmmen? Dvs, om man raderar detta i icloud tappar man då bilderna i bildströmmen? Telefonens inställningar kommer jag inte åt på samma ställe som apparna och bildbiblioteket, vad jag kan se.
 15. Ms_Cello

  Säkerhetskopiering

  Hörrni, måste man egentligen säkerhetskopiera i cloud? Jag menar att apparna finns ju att hämta (återställa) från App Store när som helst. Bilderna kan man hitta andra lösningar för. Är det några specifika inställningar som man bör säkerhetskopiera?
×
×
 • Skapa nytt...