Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kallsong

Medlem
 • Antal inlägg

  45
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Kallsong

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 1988-01-14

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Stockholm

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  Imac, Iphone, Macbook pro, Apple tv, Apple watch, Timecapsule och Express
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jo. Får väl göra det. Tack för hjälpen
 2. Åfasiken. Värt att lämna tillbaka den och be dem kolla på det då?. Var Elgiganten som gjorde det så dem borde ju ha bra koll men kanske missade just det du nämnde.
 3. Jo. Kan vara så. Antingen efter Mojave uppdateringen eller skärmbytet. Inte för att jag använder inbyggda micen ofta men kan vara bra med Siri tex så lite irriterande.
 4. Kallsong

  Inbyggd mic problem

  Hej!!. Har en Imac som är något år på nacken. Nu har jag fått problem med den inbyggda micken. Då man går in på ljudinställningar och kollar input reglaget så måste man skrika svin högt för att den ska få någon input alls. Även när man drar upp reglaget. Någon som varit med om samma problem?. Kan tilläggas att den var inne på skärmbyte nyss. Kan ha hänt något då när dem bytte skärm?. //Kalle
 5. Hej!!. Min Iphone 6 som jag haft i 2år nu blir ovanligt varm, laggar(knappt användbar) när man använder mer krävande prog som spel osv. Den har aldrig varit så förut. Det har börjat sedan jag lämnade in den på skärmbyte. Kan det ha hänt något efter att dem bytte skärm?. Har testat alla vanliga reeboots osv men samma visa. Har garanti kvar på skärmbytet så kanske är värt att gå tillbaka och se om dem kan ha gjort något fel?. Eller är det dags för en ny lur helt enkelt?. Tack på förhand
 6. Nja. Tycker inte batteriet drar ur särskilt snabbt faktiskt. Men kan ju vara något sådant med
 7. Ber om ursäkt för lite luddigt förklarande kanske. Kan det vara nya IOS som laggar så in i helskotta eller kan det bli så efter att dem bytt skärm?. Ibland funkar det felfritt men rätt som det är så går det inte att trycka på saker. Är ju antingen systemet eller så blev det något fel efter skärmbytet. Några tips?
 8. Känns nästan som att det är skärmbytet. Hakar sig väldigt väldigt ofta tex när man ska skriva ett vanligt mess.
 9. Vad ligger felet?. Känns som det är efter skärmbytet eller har jag fel?
 10. Känns som att den funkar mkt sämre nu efter att jag lämnade in den på skärmbyte. Lämnade in den på fixmyphone.
 11. Min Iphone6 installerade jag nya IOS på. Märkte då att att det laggade ibland.Blev trögare. (install på buggfixarna).(knappt bättre) Tappade denna Iphone6 och skärmen blev krossad(men använde den ändå och den var som innan den gick i backen). Lämnade in den på skärmbyte. Efter displaybytet funkar den men knappt. Hakar sig väldigt ofta. Funderar på att överge Iphones nu. Alltid haft Iphone men nu vettefasiken.
 12. Hahahaha. Jofasiken. Det blev jämt. Nemen testar att dra in hela skiten. Borde väl funka bra.
 13. Låter bra. Inte fått din nya än?. Köpte dessa idag: https://www.webhallen.com/se-sv/datorkomponenter/242900-corsair_16gb_2x8gb_2400mhz-ddr4-cl16 Verkar funka bra. Tog ur dem 8 orginal som satt i och satt i dem så har 16 nu. Kan man sätta i dem 8 så jag får totalt 24Gb eller det är inte bra att ha ojämt?. Alltså 2st 4Gb och 2st 8GB?. Nu tog jag som sagt ur dem 2 4GB och satt i 2st 8GB.(Han sa att det inte är bra att sätta i olika storlekar utan ska vara jämt). Men någon här sa förut att man kan blanda fritt?. Vad gäller?
 14. Okej. Då får det bli det. Köpte en med 1tb fusiondrive utan att riktigt läst på. Kollat nu efter att ssd ska vara mkt bättre. Lite ånger men den verkar rulla på bra. I framtiden kan man väl annars köpa en extern thunderbolt ssd och koppla in väl?. Blir lite mer minne i den till en början iaf nu.
×
×
 • Skapa nytt...