Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

nimren

Medlem
 • Antal inlägg

  22
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av nimren

 1. Glömde tillägga att jag har en XS Max.
 2. Hej Under kamerainställningar så har jag valt att behålla inställningen "mest kompatibel" så att jag får jpg istället för Heif formatet när jag fotar. Dock när jag väljer detta så står det att 1080p med 240 FPS slowmo kräver att man väljer högeffektivt. När jag sen i inställningar ändrar till att spela in med slowmow 1080p 240 fps, kommer telefonen då automatiskt att spara om det i ett högeffektivt format eller måste jag själv ändra det fram och tillbaka varje gång jag vill spela in?
 3. Blev ett köp av CleanMyMac. Tog 3 år direkt. Tackar för tipset. Verkar ha allt!
 4. Jaha okej. Använder också redan the unarchiver, mycket smidigt. Är CleanMyMac en engångsbetalning eller hur köper man det?
 5. Hejsan Använder just nu Dr Cleaner Pro och det fungerar bra, men hittar det inte längre i Mac App Store då de verkar ha tagit bort den och uppdateringarna kommer väl inte hänga med då heller. Undrar vilka andra bra alternativ det finns? Fria som betal-appar går bra. Vad använder ni som är bra? Denna har allt i ett som ni kan se i bilderna. https://images.filehippo.net/img/ex/10527__dr-cleaner-pro-2-12-12-17.png https://i.ytimg.com/vi/7X9OStWIZtY/hqdefault.jpg
 6. Härligt Man kan ändra font o så också. Jag laddade ner från denna sida: https://www.fontsquirrel.com/ Den jag använder heter Exo.
 7. Tackar! För att visa datum och tid så är det ett tillägg som heter GeekTool som gör att man kan lägga t ill olika skript. För att ladda ner skripten för datum o klocka kan man göra det här: http://www.macosxtips.co.uk/geeklets/productivity/desktop-date-time-1/ Det är bara att starta geektool, packa upp och dubbelklicka på filen .glet. Jag visste inte ens vad geektool var för några dagar sen innan jag fixade detta, så det ska nog ni också klara Angående vad som spelas så är det också geektool, men det kommer jag inte ihåg vart jag laddade ner, jag googlade "Geektool spotify". Lycka till
 8. Hej, visste inte vart jag skulle skriva så jag antar att det blir bra här. Har lite frågor till er som har Apple Music då jag funderar på att överge Spotify. 1) Spotify har ju 320 kbps som max, vad har Apple Music? 2) Jag testade Apple Music när det kom ut i början, men då hade jag lite problem. När jag la in några låtar i min spellista i telefonen, så dök inte dom låtarna upp i min iPad. Låtarna gick inte över automatiskt på alla enheter, är detta löst nu? Detta var största anledningen till att jag inte bytte. 3) Kan man som i spotify få fram spellistor beroende på "humör", genrer eller teman? 4) Hur för man över sina spotifylistor till Apple Music om det nu går?
 9. Min 5s bodde i ett sånt skal där locket stängdes med magneter. O så hade jag ett skal i fodralet som höll telefonen på plats. Hade så i 2 år och inga problem.
 10. Precis, det känns mer som en verklig upplevelse än "filmaktigt" som det är med 30fps. Använder mig av Google Foto som laddar upp mina videos vid wifi-anslutning så utrymme är ju inga problem så sätt. Tänkte mer att man kanske tycker det blir för konstigt. kanske är så i början.
 11. Tjenare Videos med 60fps, är det framtiden? Ska man spela in alla sina videos med det? Har aldrig haft erfarenhet av just det men det ser sjukt smooth ut.
 12. Mycket tveksamt om dom ens påverkat telefonen något. Har kört Google Maps utan problem med mitt plånboksfodral med magneter utan några som helst problem.
 13. Då verkar ju en ren ominstallation enda alternativet =/ Överför alla bilder o sånt till datorn. Appar kan man alltid ladda ner efteråt.
 14. Gå in på: inställningar, allmänt, lagring o sen välj hantera lagring. där kan du se hur mkt vissa appar har tagit av hårddisken
 15. Om du kopplar in den i iTunes, kan du se om det finns musik där under din enhet?
 16. Jag önskar att jag förstod vad du menade Får googla. Tack för hjälpen.
 17. Tja Har märkt att min skärm brukar stängas av lite random. Den bara blir svart och själva tangenternas ljus slocknar också. Vet inte varför detta händer utan brukar hända när jag surfar (chrome). Sen tar det typ 10 minuter innan allt kommer tillbaka och ibland tar det typ 30 min. Vad kan detta bero på? Vill ju inte byta ut den då den har funkat hur bra som helst fram tills under de senaste veckorna då detta är mer frekvent. Hände tex tre gånger idag bara (har El Capitan installerat). Börjar dioderna eller vad det nu heter i min bildskärm att dö ut? Sjukt frustrerande.
 18. Tja Går det att ladda ner dessa nånstans? Alltså några andra förutom de som redan finns i systemet? Har inte hittat någon app eller hemsida som har just detta.
 19. Stäng av blåtand Stäng av wifi nöär du inte använder stäng av automatisk ljusstyrka stäng av push
 20. När iPhone 3GS kom ut så kosta den här ca 6300 med ett avbetalt abb (gick ju inte att köpa den olåst). Jag fick den för 6000 inkl tull o skatter o frakt (frakten kosta 100 dollar av nån anledning) från USA. Frågan är om det verkligen är värt några få 100-lappar. Annars surfa in på denna sida http://intlo.com/ och så kan du välja svenska kr samt "plocka färdigt" en och gå till kassan. Då får man se på ett ungefär vad det kan kosta.
 21. Det går inte att låsa upp en 4S och jailbreakarna vet inte om det någonsin kommer att gå. Köp en olåst istället. Tänk då på moms och tull och allt sånt så frågan är hur mkt billigare det blir. Sen tänk på att du har garanti i USA bara, så går den sönder får du skicka den dit.
×
×
 • Skapa nytt...