Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Dave79

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om Dave79

  • Medlemstitel
    Nykomling

Macanvändare

  • Macanvändare sedan
    2012
  • Appleprylar
    MBP
  • Bytt från pc
    Ja
  1. Har nu uppdaterat till 10.7.3 och problemet blev bättre men inte bra... Nu tappar den istället vilken som är den förvalda Wi-Fi kopplingen. Så att man måste in och välja om sitt nätverk... Har inte ringt till AppleCare men det kanske man ska göra, bra tips. Nybliven MAC-ägare som var trött på allt trams med PC, men MAC kanske inte är så mkt bättre?
  2. Det känns som problemet kom med en Java uppdatering den 26 januari. Innan dess var detta inget problem. "Uppdatering 1 av Java för MAC OS X 10 1.0" Kan man backa/ta bort denna uppdatering på något sätt?
  3. Okej, så det finns det olika adaptrar "med och utan stöd för ljud?" Denna ska vara en displayport med version 1.1!? Hur vet jag att hittat en som har stöd för ljud?
  4. Hej, Jag har tyvärr inget svar på problemet, men har precis samma problem. Och det startade i slutet av januari efter en uppdatering (vet inte vilken) precis som det gjorde för dig... Jag har Mac OS X Lion 10.7.2 och en lösning som "kan" hjälpa är tydligen att uppdatera till 10.7.3. Men det hjälper inte alla... Ska göra detta när det finns en lucka över i vardagen.
  5. Hej! Nybliven MBP-ägare och har lite problem när jag vill koppla datorn till TVn för att titta på film. Jag köpte en minidisplayport till HDMI och bilden kommer upp på TVn, inga problem där... Har läst mig till att efter 2010-XX skulle det även gå att skicka ljud via minidisplayporten? Men det kommer inget ljud? Vad gör jag för fel? Det är denna adapter jag köpt http://www.netonnet....02/135989.4301/
  6. Hej! Min MBP med Mac OS X Lion 10.7.2 (köpt 2012) tappar Wi-Fi uppkopplingen efter att den gått i viloläge. Riktigt irriterande att den vill ha ca 2-5min innan uppkopplingen fungerar. Jag behöver inte logga in med lösen eller välja vilken anslutning jag ska koppla upp mig på. Det står:Wi-Fi: Leter efter nätverk... Känns som om detta är något "energispartänk"!? Finns det något trix och fix för att åtgärda detta? Mvh "nybliven MAC-ägare!
×
×
  • Skapa nytt...