Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jope

Medlem
 • Antal inlägg

  69
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om jope

 • Medlemstitel
  På gång
 1. Jag har en rasslande ljud från sleep-knappen, som sitter lite löst. Håller jag fingret på den när jag skakar slutar det rassla. Andra har haft "problem" med något som rasslar inuti iPhone 4, och vissa påstår att det är kameran.
 2. Hur "trasig" var din knapp? Min är lite lätt lös, och rasslar lite om jag skakar luren. Men eftersom jag redan har fått en ny lur från Anovo en gång tror jag inte att jag orkar ta det en vända till p.g.a. ett så litet kosmetiskt fel.
 3. Jag ser nu på anovo's hemsida att jag idag har fått en ny enhet skickad till mig. "Enheten är utbytt på garanti", står det på deras hemsida. Frågan är nu bara om det är en helt ny enhet, eller en "reparerad" variant. Serienumret på utbytesenheten börjar på "86026" vilket innebär att den är tillverkad vecka 26, flera veckor tidigare än min första iPhone.
 4. Personligen tycker jag "dödsgrepp" är fel term att använda för iPhone 4. För mig behövs inget "dödsgrepp" eller att jag kupar handen ordentligt runt luren. Jag tappar täckning (mycket) så fort jag råkar täcka delar av nedre skarven. Det har jag inte upplevt med någon annan telefon, men jag kanske bara inte har provat tillräckligt många.
 5. Jag kan lätt tappa all täckning (Telia i Uppsala). När jag pratar i telefonen är det inga problem, då håller jag inte telefonen så att den täcker skarven. Men när jag håller den framför mig och surfar eller pekar runt på annat så täcker jag ofta skarven med tummuskleln utan att tänka på det, och då tappar jag ofta täckning och surfhastighet. Min fru har även fått "numret kan inte nås för närvarande" när jag höll telefonen på det sättet, tills jag bytte grepp och då gick samtalet fram. Så visst kan det vara ett problem beroende på hur man håller telefonen och vilken täckning man har. Jag trodde att problemet var klart överdrivet och ett rent USA-problem, men jag blev faktiskt lite förvånad över hur lätt det var att få täckningen att försvinna.
 6. Jag var in till Telia idag och reklamerade telefonen. Jag hade nog tänkt låta det vara eftersom glipan är relativt smal, men i morse upptäckte jag även trasiga pixlar/pixel. Jag är osäker på om det är en pixel eller flera i grupp, men jag gissar att det kan vara flera eftersom det faktiskt syns en tydlig svart prick på ljus bakgrund. Pixlarna på iPhone 4 är väl för små för att se enskilda trasiga? Hur som helst lämnade jag in den. Tjejen hos Telia verkade (som väntat) tycka att man var kinkig som lämnade in en fungerande telefon, men köper jag en så dyr telefon, som jag dessutom ska leva med i 24månader, förväntar jag mig att den är 100% när jag får den. Nu ska den till Anovo på bedömning, och det kan ta upp till två veckor. Har jag otur anser de att det inte är något fel, och så får jag tillbaka samma lur och blir 350kr fattigare. Har jag bara lite otur får jag en ny enhet, med samma/andra fel. Har jag tur får jag en ny enhet som faktiskt är felfri. Vi får se vad som händer.
 7. Ja, jag såg den där tidigare. Min glipa är inte lika stor som den där och kan vara svår att se om man inte tittar ordentligt. Så det kan bli svårt att övertyga Telia om att det är ett regelrätt fel. Vi får se.
 8. Min är en 2380B. Glipa som sträcker sig hela vägen ut i hörnet.
 9. Hade det varit Apple som skött support av iPhone i Sverige hade jag inte tvekat att kontakta dem. Nu vet jag hur Telia är, och jag kan gissa vilket bemötand det blir. Men det är väl lika bra att gå in och visa upp det. Får man det inte åtgärdat/utbytt kanske man i.a.f kan få det dokumenterat på något sätt, så att det finns registrerat om något händer i framtiden.
 10. Glipan sträcker sig ut i hörnet på min, så jag är även lite orolig att glaset lättare spricker om det blir snedbelastat vid ett fall.
 11. Jag har upptäckt en glipa mellan glasfronten och metallramen på min nya iPhone 4. Nu blir jag lite orolig att det kan smyga sig in damm och skit den vägen. Är det någon annan som sett samma fenomen någonstans på höljet? Bör man knalla tillbaka till Telia och få det åtgärdat? Bifogar en liten bild som förhoppningsvis visar vad jag menar.
 12. En liten skitsak kanske, men värt att nämna: Jag fick min iPhone 4 tillsammans med ett nytt abonnemang i fredags. När jag kollade på Mina Sidor idag såg jag att jag hade tillvalstjänsten "gruppsamtal", som kostar 10kr/månad. Eftersom jag inte beställt den tjänsten ringde jag till kundtjänst, och fick svaret att: "Det är fler som ringt, det har blivit fel i något system. Vill du att jag plockar bort tjänsten?". Självklart ska tjänsten bort om jag inte beställt den... Så om ni har fått nytt eller förlängt abonnemang kan det vara värt att kika på Mina Sidor, om ni inte vill skänka Telia 10kr/månad i onödan.
 13. Datumet som står är när beställningen är orderlagd, inte när beställningen gjordes. Det är samma för alla. Jag beställde natten till release 00.18 och fick orderdatum 3/8. "Orderlagd" = då någon på telia knappade ihop en order utifrån din beställning.
 14. Telia fick leverans i fredags, och utskick pågår: http://www.teliaiphoneblog.se/leveransstatus-pa-iphone-4/ "2010-08-06 Leverans har inkommit och utskick pågår"
×
×
 • Skapa nytt...