Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

johanssonoskarr

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om johanssonoskarr

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. När jag försöker öppna den får jag upp en varningsruta där orsaken är: "filsystem som inte kan anslutas". Vad gör jag för fel?
 2. Tja! Har tagit på mig ansvaret att fixa min väns MacBook pro tidigt 2011. Datorn startade inte, skrivverktyg sa att skivan var skadad och att det inte gick att reparera den. Gjorde då en ny avbild på hårddisken på en extern hårddisk. Valde avblindsformatet: läs- /skrivbar. När avbilden var klar raderade jag datorns hårddisk och installerade om OS X och efter det fungerade datorn utan problem. Det jag inte lade märke till var att den totala kapaciteten på datorns hårddisk var totalt 320 GB och den nya avbilden blev på 319 GB. Jag vet nu inte hur jag ska återskapa eller "öppna" den gamla avbilden på datorn då det inte finns tillräckligt med plats på skivan. Det är inte nödvändigt att återsälla datorn till precis så som den var, utan det som är av vikt är att jag kan återställa de bilder och dokument som fanns på datorn. Hur ska jag göra detta? Kan anledningen till att den kraschade vara att hårddisken var "för full"? Om jag återskapar datorn genom den nya avbilden, finns det då en chans att jag för med problemet som ledde till kraschen? Tacksam för svar!
 3. Tydligen använde jag mig redan av den html5-spelaren. Men när jag nu avaktiverade den fungerad allt igen! Tack
 4. Hej! Jag kan inte titta på videor på youtube.com. På andra sidor fungerar det bra, men på youtube.com går det inte. Videon står och "laddar" och tiden börjar ticka upp till 4 sekunder, sedan börjar den om men ingenting händer på skärmen, den bara står och "laddar". Jag har alltid kört Safari i 32-bitars läge och det har funkat utan problem, tills nu. Jag har installerat om Flash och jag har laddat ner det på nytt osv. Har även laddat ner tillägget YouTube5 utan framgång. Jag har avaktiverat "AdBlock". När jag väljer att inte köra Safari i 32-bitars läge fungerar det men det hackar hela så mycket att det inte går att kolla. Vad ska jag göra för att fixa detta? Tacksam för svar!
×
×
 • Skapa nytt...