Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

anna.s

Medlem
 • Antal inlägg

  107
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

3 Neutralt

Om anna.s

 • Medlemstitel
  Bra

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2001
 • Appleprylar
  Macbook Pro
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Alla har olika kunskapsnivåer, och jag frågar det jag behöver för att förstå. Även om du förstår vad det innebär att ha en accesspunkt som sänder ut wi-fi som inte har tillgång till internet, så är det inte alla som vet hur de ska agera utifrån det för att lösa problemet.
 2. Hur gör jag det? Jag ska fortsätta att använda min AirPort extpress för att kunna koppla min stereo trådlöst till datorn i fall det påverkar hur jag ska ställa in saker.
 3. Ser nu också att det inte finns några siffror om routern när det inte fungerar!
 4. Här fungerar det: Går det att utläsa någonting av det här? Jag har haft internet på datorn bara glimtvis i flera veckor nu. Börjar bokstavligt talat bli tokig!!! 😕 Mycket tacksam om någon skulle kunna bli klok på det!
 5. Jag har nu noterat vilken IP-adress som skapas när nätet fungerar resp. när det inte fungerar. Lägger in lite bilder på nätverksinställningarna. Här fungerar det inte:
 6. Lösenordet är dolt så en bild hjälper tyvärr inte. Jag har även provat Administrator både som användarnamn & lösen.
 7. Jag har gjort det flera ggr om tidigare, både modem & t.c, men det var någon vecka sedan nu. Ska jag göra om det tror du?
 8. Tyvärr fungerar inte det heller. Vet inte hur jag kan gå vidare nu?
 9. Jag har testat det också testade även med stort E nu, men det är tyvärr inget av det som fungerar
 10. Har testat tomt på båda samt tomt & admin men det fungerar tyvärr inte...
 11. Tack! Adressen fungerade, testar olika lösen & admin nu.
 12. Jag har som sagt försökt med både 192.168.0.1 samt 192.168.1.1 och 192.168.1.254Modemet är Techicolor TC4210.NVet du utifrån informationen ovan hur jag kan hitta rätt adress och inloggningsuppgifter? Jag lyckas inte hitta något när jag googlar på det...
 13. Nu har jag försökt med: http://192.168.0.1 http://192.168.1.1 http://192.168.1.254 Men inget av det fungerar. Modemet är Techicolor TC4210.N Jag kan inte hitta någon information när jag googlar på det om hur jag ska gå tillväga. Vet du utifrån informationen ovan hur jag kan hitta rätt adress och inloggningsuppgifter?
×
×
 • Skapa nytt...