Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

MrPomFries

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om MrPomFries

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Not Telling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2011
 • Appleprylar
  macbook, iphone4, ipod shuffle
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Ja precis, jag har inte gått tillbaka med den till affären för att jag, dum som jag är, trodde problemet skulle lösa sig självt efter ett tag. Imorgon ringer jag till Mediamarkt och ber dom fixa problemet, jag har ju fortfarande garantin.
 2. Ja det låter vettigt, nu jäklar! Tack för svaret förresten
 3. Men datorn kan inte läsa någon skiva överhuvud taget längre!??!?!
 4. Hej! I februari i år köpte jag mig en macbook pro, jag hade även köpt ett microsoft office paket för mac tillsammans med datorn. Macbooken som var helt ny kunde först inte läsa installations skivan till officepaketet (som var till mac) cd-läsaren lät konstigt när jag stoppade in skivan och efter kanske 30 sekunder spottades den ut. Efter några försök testade jag att mata in en annan vanlig cd-skiva med musik och det konstiga ljudet kom igen när skivan lästes, men efter en liten stund uppfattade datorn att skivan var inne och kunde läsa den. Efter det testade jag att mata in office skivan igen och det fungerade då, men sen dess har datorn inte kunnat läsa en enda skiva överhuvudtaget. Varken dvd eller cd. När jag matar in skivan hörs ett konstigt hackande ljud från cd-läsaren och efter ca 30 sekunder spottas skivan ut. Datorn kan inte läsa några skivor. Är det någon som har/har haft samma eller liknande problem, eller vet vad jag ska göra??? Är tacksam för svar
 5. JAAAAA!!!!!! NU FUNGERAR OFFICE SKIVAN ÄNTLIGEN!!!!!!!
 6. japp testade nu, datorn kan läsa andra skivor, men det låter ganska konstigt när skivan snurrar där inne. Det liksom hörs ett ständigt surr, men det kanske är normalt. Dock har jag ingen annan mac att kunna testa Office skivan på, men eftersom datorn kan läsa andra skivor är det troligen office skivan det är fel på?
 7. Hej! Har nyss köpt en ny Macbook Pro som jag är väldigt nöjd med. Men jag köpte även ett office: mac 2011 som jag hade tänkt installera just nu. Tyvärr har jag stött på ett problem, det är så att så fort jag matar in skivan så hör jag att den snurrar innuti datorn, men sen matas den ut direkt. Det kommer inte ens upp någon symbol som visar att skivan matats in. Så jag fattar ingenting, är det någon därute som haft ett liknande problem eller har någon aning om vad jag kan göra för att lösa mitt problem???
 8. Jag har en fråga jag skulle behöva ett snabbt och enkelt svar på: Finns det firewire på Macbook version 10.6.8???
 9. Min dator är en macbook version: 10.6.8, Processor: 2.4GHz Intel Core 2 Duo. Köpt 2010. Vart och för vilket pris kan jag få tag på en såndär återställnings skiva?
 10. Ok, men om jag inte har någon skiva hur gör jag då??
 11. Okej, då ska jag alltså satsa på en hårddisk. Tack för hjälpen igen!
 12. Fråga: Hur gör jag en TOTAL återställning av datorn, dvs. så att allt som inte fanns på datorn när jag köpte den försvinner? försvinner även webb historik och sparade lösenord osv då?
 13. jaha ok, men då vet jag! Nu har jag laddat ner super duper, tack för hjälpen!
 14. ok, tack för svaren! Men om jag ska göra som förslag nr1 (dra grejerna till cd-ikonen) går det bara att föra över saker som tex. bilder och musik va? Det fungerar inte att fixa över typ spotify eller spel köpta från App Store och sådana program? och om jag ska göra som förslag nr 2 fixa allt till en extern hårddisk, vad är Super Duper? Är det ett program jag behöver ladda ner eller går det att skippa?
×
×
 • Skapa nytt...