Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Zizzi

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

Allt postat av Zizzi

  1. Hur kommer det sig då att jag har flera iCloud kontakter på min MacBook men inte på in iPhone? Och hur sparar jag mina kontakter i Mac respektive iCloud? När jag skriver in en ny kontakt, var hamnar den då, i Mac eller iCloud? Jag har problem med att mina kontakter i iPhone och på min Mac dubbleras. Vet inte varför. Jag vågar snart inte synka mina kontakter mellan datorn och iPhone eftersom det uppstår så många problem när jag gör det med dubletter och kontakter som försvinner.
  2. I min adressbok i min MacBook Air har jag kontakter både i iCloud och på min Mac. Min iPhone är inställd på att visa kontakterna i iCloud, ändå syns inte alla kontakter i iPhonen som finns lagrade på min dator. Vad gör jag för fel?
  3. Tack, så enkelt var det alltså. Du kanske också kan svara på hur jag ska göra för att få plats med alla mina bilder, en bra bit över 10 000. Jag sorterar dem i olika mappar och album men de ligger fortfarande kvar i biblioteket. Jag antar att de som ligger i biblioteket är originalbilden så jag kan inte slänga dem vilket innebär att jag måste ha dubbla upplagor av alla bilder som jag sortera in i mappar och album. Nu är skivan full och jag har inte fört över alla mina bilder ännu. Kan jag skapa mer utrymme utan att göra mig av med originalbilder?
  4. Jag är helt ny Macanvändare och håller på att föra över mina bilder från min PC. Upptäcker att det finns en automatiskt funktion som identifierar var bilden tagits. Men funktionen är "av" på min dator och jag hittar inte var jag sätter på den. Någon som vet?
×
×
  • Skapa nytt...