Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sire_swe

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Sire_swe

 1. Sire_swe

  Hackad iPhone?

  Menade att jag inte hittade något som var relevant till det som kom upp på skärmen.
 2. Sire_swe

  Hackad iPhone?

  Satt nyss och kollade lite på Youtube i mobilen (iphone 8 Plus, 256 gb, Product Red) när hela skärmen blev svart och det plingade till som ljudet när man öppnar Siri (rörde inte ens telefonen). Men istället för Hey Siri stod det "Hey Piri" och "Piri" svarade "Hey Hey". Jag blev helt perplex och tänkte ta en skärmdump men hann inte förrän skärmen återgick till klippet på Youtube. Först tänkte jag att det var någon slags annons mitt i klippet så jag backade för att se om det kom upp igen vilket det inte gjorde. Jag använder inte ens Siri så det är avaktiverat i inställningarna. Klippet verkar ha två annonspunkter men ingen av dem är vid tidpunkten då det hände. Googlade på "Hey Piri" men fick inte upp en enda träff. Länk till klippet: https://youtu.be/ED0m3CbRLcI Kan någon förklara vad som hände?
 3. Hä va inget. Efter uppdateringen så hade denna funktion stängt av sig på Minin.
 4. Jag har en Mac Mini står i en skrubb och för oväsen (folding@home) och har tidigare kunnat använda "Dela bildskärm" för att kunna komma in på den över nätverket, men efter den senaste uppdateringen av Yosemite har den möjligheten försvunnit. Vad har jag missat och hur får jag tillbaka funktionen?? Fruktansvärt irriterande!
 5. Hej, Jag har en Deltaco SI-7908US docka som man kan använda för både 2,5" och 3,5" hårddiskar. Den är kopplad till en Mac Mini och allt funkar bra. Vad jag däremot undrar är vad den jobbar med när den hela tiden och speciellt då jag inte har gett den något att göra. Lampan som talar om att den arbetar blinkar nästan konstant och det känns som jag avbryter något viktigt om jag matar ut den.
×
×
 • Skapa nytt...