MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

SirKnasen

Medlem
 • Antal inlägg

  5 088
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  13

SirKnasen vann dagen: 23 Maj

SirKnasen hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

237 Mycket bra

Om SirKnasen

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Kön
  Male

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. SirKnasen

  har 99% av min batteri kapacitet

  Min SE är 25 månader och håller 93% Nattladdar min med varje natt oavsett om den är nere på 20% eller 70% OCD:n slår till om jag ska gå hemmifrån med laddningen på 98-99% då inväntar jag tills den är fulladdad.
 2. https://support.apple.com/sv-se/HT204283 Du nämner det själv, du har bilderna i iCloud och inte i telefonen. Synka direkt från iCloud till din dator.
 3. SirKnasen

  Itunes strul vid återskapning av ipad

  Vill den verkligen ha en äldre version av iTunes? Vilken version har du och vilken version efterfrågas? Kör du mac eller windows?
 4. SirKnasen

  problem med uppdatering av macOS

  Att datum och år är rätt ska räcka. Felaktigt år kan göra så att installationen inte vill starta.
 5. SirKnasen

  problem med uppdatering av macOS

  Starta ett terminalfönster från recoveryn innan du kör igång själva installationen och skriv date följt av ett enterslag för att kontrollera datum och tid. Ange rätt om det är felaktigt. Återkom med resultat
 6. Som redan nämts, starta datorn via internet recovery om du även raderat den interna recoverypartionen genom att hålla inne alt+cmd+R vid uppstart Möjligt att du behöver radera hårddisken i skivverktyget för att skapa en ny partion på hårddisken innan du kan installera om macOS
 7. Behöver den raderade datan räddas/återställas eller vill du bara få igång datorn igen utan dess tidigare innehåll?
 8. SirKnasen

  Synk av iMessage tar sjukt mkt plats!

  Du kan ju klicka på i uppe i högra hörnet av skärmen när du går in i en konversation och där se Bilder och Bilagor tillhörande konversationen. Vad är det för verktyg du använder för att rensa bilagor i iMessage konversationer men sparar själva konversationerna? iMessage appen i macOS är hyfsat smidig att använda för att radera samtliga eller enskilda bilder/bilagor i en konversation men i iOS känns det knöligt att behöva markera bild för bild och radera
 9. SirKnasen

  Synk av iMessage tar sjukt mkt plats!

  Så om du kollar samtliga dina konversationer i telefonen så har ingen av dom några bilder eller bilagor?
 10. SirKnasen

  Synk av iMessage tar sjukt mkt plats!

  Är väl inga konstigheter att fylla upp 4,9GB iMessage konversationer i iCloud. Bilder och andra bilager i konversationerna kan ta stor plats. Du lär väl ha frigjort 4,9GB utrymme i telefonen nu i och med att konversationerna är synkade till iCloud. Du får stänga av synkningen under dina iCloudinställningar om du är för snål för att köpa mer iCloudutrymme och rensa inte är ett alternativ.
 11. SirKnasen

  Synk av iMessage tar sjukt mkt plats!

  Rensa gamla meddelanden eller köpa mer lagringsutrymme är inga alternativ?
 12. SirKnasen

  MBA - startar inte....

  Hur ser kontaktblecken ut på IPD-kablen som går mellan logikkort och Trackpad. Koppla lös vid trackpad och kolla efter korrosion i änden av kabeln.
 13. SirKnasen

  Airdrop funkar inte!

  https://support.apple.com/sv-se/ht203106
 14. Om du kollar Inställningar->Integritetsskydd->Analys->Analysdata Har du några loggar som börjar med Panic? Om du kollar under dina iClodinställningar och sen Bilder. Jag antar att du har iCloud-bildbibliotek påslaget och valt Optimera iPhone-lagring. Om, så lagras bilderna snarare i iCloud än i telefonen så enbart de bilder telefonen har laddat hem i fullformat från iCloud går att överföra direkt från telefonen via bildinsamling.
 15. SirKnasen

  Airport express med Ip adress 169XXX

  Hur många anslutna prylar har du? Var väl en maxbegränsning på bara 10 enheter med 1:a gen express?
×