MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

SirKnasen

Medlem
 • Antal inlägg

  5 130
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  13

SirKnasen vann dagen: 23 Maj

SirKnasen hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

244 Mycket bra

Om SirKnasen

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Kön
  Male

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. SirKnasen

  Ny iPhone X med ljudfel

  Hur visar sig felet? Felinställt ljud säger inte så mycket.
 2. Ja de vet ju hur man tar betalt för sina prylar de där Apple 😛 Reklamationen kan du göra hos vilken Apple Service Provider som helst om de inte vill hjälpa dig där du köpt datorn. Ta med inköpskvittot, Apple Service Providers har det nödvändiga "European Consumer Law Claim" dokumentet du och en tekniker fyller i tillsammans. Tycker inte du behöver säga mycket mer än "Hej, jag vill reklamera den här datorn enligt konsumentköplagen, den vill inte ladda och stänger av sig så fort jag kopplar från laddaren"
 3. SirKnasen

  Begränsa batterislukande appar!

  Jag tycker inte det är självklart om telefonen sätter "Alltid" eller "Vid användning" när man blir tillfrågad om en nyinstallerad app ska få tillgång till platstjänster. Så ta en kik och ändra själv till önskad tillåtelse. Jag har stängt av samtliga produktförbättringar under systemtjänster. Ger väl kanske inte så mycket men många bäckar små.
 4. En MacBook Pro 13" Early-2015? Den skulle nog behövas lämnas in för felsökning. Möjligt det går att reklamera den enligt konsumentköplagen?
 5. Gör en SMC-reset, återkom med resultat https://support.apple.com/sv-se/HT201295 Återkom även med vad exakt för MacBook Pro retina du har.
 6. SirKnasen

  Begränsa batterislukande appar!

  Vadå default? Du bör kolla platstjänster efter varje installation av en ny app så den använder platstjänster så som du vill att den ska använda platstjänster (Alltid, vid användning eller aldrig) Har du någon app som konstant använder platstjänster (GPS) så har du en mer än vanligt stor batteriförbrukning. I dina skärmbilder du tagit ovan kan man se att GPS används vid tillfället. Kan förvisso vara helt korrekt om du vid tillfället använder en app med tillåtelse att använda platstjänster.
 7. SirKnasen

  Begränsa batterislukande appar!

  Platstjänster är ju annars en stor batterislukare. Kontrollera listan över samtliga installerade appar och ändra från Alltid till endast när Appen används kan vara en god idé
 8. SirKnasen

  Inbyggd mic problem

  På de nyare iMac modellerna sitter micen i nederkant innuti datorn i änden på en liten kabelstump. Lätt att den hamnar snett vid återmontering av skärmen.
 9. SirKnasen

  Inbyggd mic problem

  Mycket troligt efter skärmbytet.
 10. Köpte precis en HP Color LaserJet MFP M281fdw. Bägaren rann över när jag upptäckte att jag köpt hem fel bläck till min gamla OfficeJet 😇
 11. SirKnasen

  iPhone Xs Max (12.0.1) buggar.

  Har du kollat under Inställningar->Allmänt->Hjälpmedel att 3D Touch verkligen är påslaget?
 12. Något att tänka på till nästa gång. Se till att ha backup och lämna in telefonen nollställd.
 13. Inte efter omstart av telefonen. Man måste låsa upp den en gång först.
 14. Idén är god men störande att det ska visas massa strunt på skärmen innan själva genvägen startas.
 15. Du nämner inte storlek men Elgiganten har 100+st 44mm i sitt weblager. Leveranstiden borde inte vara mer än några dagar. https://www.elgiganten.se/product/wearables-och-traning/smartwatch/10862/apple-watch-4-44mm-silver-alu-vit-sportband?scid=4_EXT_PRICECOMP_PRISJAKT_EGAB
×