Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

SirKnasen

Medlem
 • Antal inlägg

  5 469
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  13

SirKnasen vann dagen: 23 Maj 2018

SirKnasen hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

328 Fantastiskt!

Om SirKnasen

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Kön
  Male

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Kan inte datorn från 2009 köra El Capitan? Som har bilder-appen.
 2. Går det ladda ner och installera den med "stand alone" paketet? https://support.apple.com/kb/DL2026?locale=sv_SE
 3. Kollat om det hamnar i skräppost?
 4. Det kan ta ett par dagar. Ha tålamod. Jag lät alla mina enheter ladda hem iCloudbildbiblioteket på nytt. 12500 bilder och ca 150 videos. Ena datorn fixade det på ett par timmar men min andra tog flera dygn på sig. Min iPad och iPhone som använder sig av optimerad lagring hade också synkat klart förhandsvisningsbilderna på ett par timmar.
 5. Ring Apple på 020-100 529 för lite enklare felsökning över telefon innan du åker och slänger datorn i disken hos återförsäljaren.
 6. Sant, finns workarounds, men då gäller det att lyckas få svärfar Hasse eller vem man nu lovat att fixa ett El Capitan instllations-USB åt att fatta att det är en del merjobb att göra innan det går att installera.
 7. Oja, alltid bra att ha Tänk på att Apples installations certifikat löpte ut 24 oktober 2019 så du kan behöva ladda hem installationsfilerna på nytt för att få med det nya certifikatet om du laddade hem de där installationsfilerna innan 24 oktober 2019.
 8. Är det en fråga eller ett påstående? Förstår inte vad du menar. Det gick utmärkt för mig att ladda hem El Capitan från sidan du länkar till.
 9. Inte så att du har för många auktoriseringar? Har för mig man kan auktorisera 5 datorer. Kan du kanske avauktorisera en gammal dator du inte använder längre och se om det gör någon skillnad? https://support.apple.com/sv-se/HT201251
 10. En kontroll av Macintosh HD och Macintosh HD - data (eller vad nu dina partitioner heter) i skivverktyget kan vara på sin plats också.
 11. Kolla om nog stämmer innan du raderar något. Men om du har alla dina bilder i telefonen så är det ju en smal sak att bara köpa till iCloud lagringsutrymme och låta iCloud göra sitt magiska och synka upp rubbet i molnet så du enkelt får ner det i din dator igen.
 12. Använder du dig av iCloudbildbibliotek och har alla dina bilder i iCloud så radera hela Bildbiblioteket-filen i finder och skapa ett nytt och låt datorn ladda hem bilderna på nytt från iCloud.
×
×
 • Skapa nytt...