Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

SirKnasen

Medlem
 • Antal inlägg

  5 388
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  13

SirKnasen vann dagen: 23 Maj 2018

SirKnasen hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

308 Fantastiskt!

Om SirKnasen

 • Medlemstitel
  Lysande

Profil

 • Kön
  Male

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Apples 1995:- kan inte service providers konkurrera med om de inte känner för att jobba princip gratis men 5000:- låter felberäknat.
 2. Har inte lyckats få till Å, Ä, Ö på tangentbordet men inget jätteproblem för mig då det främst bara kommer användas för att söka film och tv-titlar och youtubeklipp
 3. Fick hem mitt tangentbord idag. Inga extra avgifter. Verkar fungera helt okej det lilla jag hunnit testa
 4. Vidarekoppling? Inställningar->Telefon->Vidarekoppling
 5. Låter mer troligt att det är din andra iPad mini som du skriver fortfarande fungerar med SMS-koppling. Får du något tipps på denna länk? Du behöver kanske logga ut och in igen på iMessage på iPaden https://support.apple.com/sv-se/HT208386
 6. Och du kollar i telefonen och inte i iPaden?
 7. Så under inställningar->Meddelanden->SMS-koppling står det att din iPad redan har SMS-koppling?
 8. På din iPhone: Inställningar->Meddelanden->SMS-koppling
 9. Mina Google Drive bilder saknar också förhandsvisning och har ett veckat hörn. Så jag antar iMarc har valt att Filer ska visa även Google Drive innehåll och det är just detta skärmdumpen visar... Google Drive innehåll alltså.
 10. Man borde ändock få preview av mindre filer av känt filformat i appen Filer *edit* iMarc har ju tidigare gång på gång förespråkat bilder lagrat på Google Drive och Apples app Filer kan visa data från Google Drive. Dock utan förhandsvisning. Så iMarc får återkomma om det är filer som verkligen lagras i iCloud drive eller någon annan stans som appen Filer kan komma åt.
 11. La precis en beställning från vad jag tror är direkt från tillverkaren. Betalade med PayPal. 258Kr. www.ipazzport.com Gratis frakt Blir intressant och se om eller hur mycket avgifter som tillkommer. Och om det kommer någon fjärr över huvud taget.
 12. Airdrop mellan två iOS enheter kräver en iPhone 5 eller nyare så är inte så säker på att du ska se något i din iPhone 4S. Du är säker på att du haft AirDrop funktionen tidigare? 🤔
 13. iPazzPort är enbart ett tangentbord där man klickar fast Sir-fjärren i.
 14. När jag har stött på problemet tidigare har jag stängt av iCloudbildbibliotek på samtliga enheter och raderat hela iCloudbildbiblioteket och synkat upp det på nytt. Synka upp 420GB bilder kommer ta tid. Flera dagar. Se till att du har säkerhetskopior av dina bilder innan du börjar felsöka dina bildbibliotek. https://support.apple.com/sv-se/HT204570 Du kan stänga av iCloud-bilder var som helst genom att följa dessa steg: På iPhone, iPad eller iPod touch: öppna Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Hantera lagring > Bilder och tryck sedan på Avaktivera och radera. På en Mac går du till Apple-menyn > Systeminställningar > iCloud. Klicka på Hantera längst ned till höger, välj iCloud-bilder,* och sedan Avaktivera och radera.
×
×
 • Skapa nytt...