Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Landberg

Medlem
 • Antal inlägg

  10 274
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Landberg vann dagen: 26 augusti 2011

Landberg hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

6 Neutralt

Om Landberg

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1986-04-17

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.rikardlandberg.se

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Skövde
 • Intressen
  Musik, Foto, Skoj

Macanvändare

 • Appleprylar
  Skräpbook och skräpphone
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

1 911 profilvisningar
 1. Jag har nu tagit steget och lämnat datorerna bakom mig. Kör endast iPad. Säljer därför av mina Mac-datorer. Tänkte kolla intresset här innan jag lägger ut den på blocket. Mac Mini (sent 2014) 1,4 GHz i5 4 GB ram 500 gb hårddisk. Datorn är i fint skick och har aldrig krånglat. Den har fungerat som familjens surfdator. Min käresta redigerar också bilder i apples egna program plus enklare filmer i iMovie. Det är inget monster men en riktigt fin surf/skoldator. Kommer komplett med kartong och original-tillbehören. Pris: 2000kr + eventuell frakt. För snabbast svar maila gärna till landberg.rikard@gmail.com
 2. Det borde teoretiskt gå att göra samma sak via Lightroom
 3. Hej! Detta är jag helt med på. Kommer köpa den senaste iPad Pro så fort jag vet att detta funkar i kommande iPad OS.
 4. Jag har letat efter sådana tester men inte hittat. Har du någon länk?
 5. Hej! Det var ett tag sedan jag postade något här. Jag undrar om någon vet ifall man kommer kunna arbeta med filer direkt från en extern hårddisk i iPad OS? Eller måste man kopiera över filerna till iPaden först? Jag tänker på Lightroom. Jag skulle vilja gå över helt till iPad och lägga min dator på hyllan. Det enda som fattas för mig är att kunna jobba från en extern hårddisk i Lightroom utan att behöva ha filerna på min iPad. Kommer det att gå? Allt annat gör jag på en iPad Pro.
 6. Nu har det gått ett dygn utan frysningar! Tänk om CMM3 var svaret? Men Safari laddar fortfarande inte alla sidor.
 7. Dom flesta här är precis lika hjälpsamma som jag minns det. Det fanns en gång i tiden då jag hängde här hela dagarna, jag var till och med moderator en period. Är det ett aktivt forum eller är det mest gamla rävar som Poca, Axelman, Ronny och andra trevliga namn jag känner igen?
 8. Jag testade till och med att ta bort alla program som inte kommer med MacBooken från början via CMM3 och sen installera dom igen. Förhoppningsvis är eventuella buggar borta.
 9. tack! Jag har testat diverse diagnosprogam på hårddisken och alla säger, Health: Good. Men det kanske man inte kan lite så mycket på?
 10. Tack! Det var ny info för mig. Jag har testat Pocahontas tips om cleanmymac 3 och hittills har datorn inte fryst. (peppar peppar) Hoppas det löste det. Annars får jag väl köpa en disk och testa. Går det byta ssd i en mid 2014 MBP retina?
 11. Yes! har inte märkt någon skillnad. Den går i vila men det tar en bra stund, och det händer bara när strömkabeln är i. Men jag har inte tänkt på det förrän jag klickade på "på mitt innehåll" här i forumet.
 12. Jag tror att för många (inklusive) mig så byter man till apple för att man är trött på det krångel som PC och Windows medför. Därför blir man kanske extra besviken när något från apple krånglar. Man tänker att det bara ska fungera. Vare sig det är apple maps, hårdvara eller annan mjukvara. Apple är inte felfria såklart men när man köper en PC med Windows så förväntar jag mig lite krångel och en hel den problemlösning. Kanske är det därför apple-användare skriker högst och försvarar hårdast.
 13. Även SSD-diskar? Ja, den har aldrig haft problem med frysningar innan HS.
×
×
 • Skapa nytt...