Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Landberg

Medlem
 • Antal inlägg

  10 282
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Landberg vann dagen: 26 augusti 2011

Landberg hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

6 Neutralt

Om Landberg

 • Medlemstitel
  Lysande
 • Födelsedag 1986-04-17

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.rikardlandberg.se

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Skövde
 • Intressen
  Musik, Foto, Skoj

Macanvändare

 • Appleprylar
  Skräpbook och skräpphone
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

2 187 profilvisningar
 1. Jag testade att ta bort allt i en timma och sen lägga till. Nu funkar det av nån konstig anledning. Jag hade printscreenat alla inställningar innan och allt är EXAKT lika. Nu funkar det i alla fall. Tack! Missat det, då slipper jag den huvudvärken.
 2. Landberg

  Inga Mail-notiser?!

  Hej! jag har som så många andra haft problem med appen Mail. Jag har ett gmail-konto kopplat till Mail. Jag får inga notiser. Jag har uppdaterat till senaste uppdateringen som kom häromdagen (13.3) men det funkar fortfarande inte. Någon som har samma problem som fått det att funka? Har på alla notiser. Det går inte välja push utan bara hämta.
 3. Har inga, kanske är det som är felet?;) Hmm, ska testa det! Japp. Den senaste.
 4. Ja det kanske är så jag får göra!
 5. Den står på "förval för skärm"
 6. Hej! Jag köpte en MacBook Air för ett par dagar sedan. Jag har det senaste halvåret enbart använt en iPad Pro 11”. när jag använder min MacBook Air så känns allting suddigt. Videor, text, bilder, hemsidor ja allt. Jag har ändrat apples Smooth-inställningar för text men det påverkar ju bara texten. Jag får typ ont i ögonen av att titta på skärmen. Jag jämfört exakt samma videor/hemsidor/bilder med min iPad, iPhone 8 plus och MacBook Air. Allt ser skarpt ut förutom på MacBook Air. Hur kan det vara så? Enda hemsida som typ går att titta på är apples egna. Men även deras filmer ser lite suddiga ut.. uppläsningen är ställd på det som Apple rekommenderar. Funderar verkligen på att lämna tillbaka MacBooken.
 7. Det borde teoretiskt gå att göra samma sak via Lightroom
 8. Hej! Detta är jag helt med på. Kommer köpa den senaste iPad Pro så fort jag vet att detta funkar i kommande iPad OS.
 9. Jag har letat efter sådana tester men inte hittat. Har du någon länk?
 10. Hej! Det var ett tag sedan jag postade något här. Jag undrar om någon vet ifall man kommer kunna arbeta med filer direkt från en extern hårddisk i iPad OS? Eller måste man kopiera över filerna till iPaden först? Jag tänker på Lightroom. Jag skulle vilja gå över helt till iPad och lägga min dator på hyllan. Det enda som fattas för mig är att kunna jobba från en extern hårddisk i Lightroom utan att behöva ha filerna på min iPad. Kommer det att gå? Allt annat gör jag på en iPad Pro.
 11. Nu har det gått ett dygn utan frysningar! Tänk om CMM3 var svaret? Men Safari laddar fortfarande inte alla sidor.
 12. Dom flesta här är precis lika hjälpsamma som jag minns det. Det fanns en gång i tiden då jag hängde här hela dagarna, jag var till och med moderator en period. Är det ett aktivt forum eller är det mest gamla rävar som Poca, Axelman, Ronny och andra trevliga namn jag känner igen?
 13. Jag testade till och med att ta bort alla program som inte kommer med MacBooken från början via CMM3 och sen installera dom igen. Förhoppningsvis är eventuella buggar borta.
 14. tack! Jag har testat diverse diagnosprogam på hårddisken och alla säger, Health: Good. Men det kanske man inte kan lite så mycket på?
×
×
 • Skapa nytt...