Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

magnil

Medlem
 • Antal inlägg

  39
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om magnil

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2014
 • Appleprylar
  MBP 13" 2014, Ipad Air 2, Iphone 6, ATV 4, Watch 2
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Har i många år synkat kontakter mot exchange men sedan en tid tillbaka har det slutet fungera. Tidigare synkade kontakter finns kvar men synkar inte nya. Exchangekontaktsynkningen fungerar perfekt mot Ios kontakter och Outlook i både PC och Mac men inte mot kontakter i OSX. Övrig exchangesynkning mail, kalender m.m. fungerar bra. Har provat att klicka bort kontakter under inställningar, internetkonto, exchange, starta om och sedan starta om igen. De som fanns innan synkningen kommer tillbaka då men den synkar inte de nya. Vad göra???
 2. Tack, det löste problemet!
 3. Har en ny för dagen MacBook Pro 13. Första timmen typ fungerade det att göra backslash med option-shift-7 men nu kommer hjälpmenyn upp i varje program istället. Vad har hänt???
 4. Denna laddare med inbyggd USB-hubb verkar smidig men dyr https://homeylab.com . Någon som vet om det finns några liknande laddare i Sverige?
 5. Och nu gjorde den det igen . Verkar som det kanske är någon dag/start efter att en uppdatering körts. Någon idé om hur jag kan lösa det? Irriterande för det tar ett par timmar att installera om och kommer allti olägligt.
 6. Den har fungerat perfekt i en vecka men idag blev det likadant igen. Vet ju hur jag får ordning på det men jobbigt att hålla på med. Varför händer det igen? Vad kan vara fel?
 7. När jag provade igen fungerade det. Tack för all hjälp!
 8. Körde igång en internetåterställning men nu har den stått och visat 2 minuter kvar i en halvtimme. Bara att avbryta och prova igen hopps jag... En hel del felmeddelande i installationsloggen
 9. OK, dum fråga kanske men rensar den hela datorn då eller kommer allt finnas kvar?
 10. Skivkontrollen sa att allt är OK. Hur laddar jag ner installationsfilen? Är det uppdateringen för 10.13.2 den försöker köra tror du? I så fall kanske jag lika gärna kan dra igång den från Appstore?
 11. Uppdatering 2: När jag startar om med Starthanteraren och väljer hårddisken fungerar den perfekt! Tyvärr måste jag använda starthanteraren varje gång, annars försöker den installera om och hittar inte filen. Har provat att nollställa NVRAM men det hjälpte inte. Är nästa steg att prova macOS 10.13.2 uppdateringen i appstore?
 12. Uppdatering: När jag startar i felsäkert läge (Håller nere shift) så startar den riktigt och jag kommer till mitt vanliga inloggning och skrivbord. Provar jag att starta om sedan så får jag samma felmeddelande igen. Tittar jag i felsäkert läge i appstore-uppdateringar så har den kört två uppdateringar igår och ligger en uppdatering på 10.13.2 och väntar. Skall jag köra den i felsäkert läge och se vad som händer?
 13. Idag när jag startar min MacBook Pro Retina 2013 med High Sierra så står den och jobbar en stund med Apple-logotyp och stapeln under. Efter en stund kommer det upp macOS kunde inte installeras på din dator. Sökvägen ... verkar saknas eller vara skadad .... När jag startar om blir det likadant varje gång. Fungerade perfekt när jag stängde ner den igår. Vad kan ha hänt? Kan jag komma runt det?
 14. Uppladdningen drar inget men blir dubbelt när både iPad och Mac laddar ner Kan man bara stänga av under inställningar-icloud-bilder och sedan sätta på igen när man kommer hem? Utan att det ställer till något?
 15. På landet har vi en router med mobilt bredband. Kör slut på stor del av potten på synkning av alla bilder och video till iCloud/bilder. Vet att man kan pausa synkningen en dag men hur gör man om man vill pausa synkningen en längre tid?
×
×
 • Skapa nytt...