Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

odfdae

Medlem
 • Antal inlägg

  93
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

3 Neutralt

Om odfdae

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  Macbook Pro (Retina, 13-inch Touch Bar 2018), iPhone 7, iPhone 5S, Iphone 11 pro, iPad Pro 10,5, AppleTV4K, AppleTV, Apple Pen, Apple Watch 1,Airport Extreme
 • Bytt från pc
  Ja
 1. odfdae

  iPhone 11 Pro

  Mitt problem löstes med ios13.1.
 2. odfdae

  iPhone 11 Pro

  Nix, de bilderna finns, de jag tänker på är bla den bifogade. Jag trodde nog att de fanns i 11:an Pro? I telefonen finns Dynamiska o stillbilder men tomt under Live. Är detta en Live-bild tro?
 3. odfdae

  iPhone 11 Pro

  Har precis startat upp min 11 Pro, funderade på var de nya bakgrundsbilderna som visades på eventet tog vägen? Verkar inte finnas i min telefon iallafall.
 4. OK, Tack, då är är det enbart på iPad och iPhone det finns 3 flikar. Mindes fel.
 5. Något som jag märkt är att det bara finns 2 flikar när man öppnar sidofönstret i Safari. Fliken "Historik" är borta. Kan den aktiveras på något sätt eller har det med att det är en Beta? Någon som känner igen detta och har en lösning?
 6. Det här med att Itunes är på engelska när allting annat är på svenska, är det en inställning? Någon som vet eller är det en bugg. Problemet finns även efter uppgraderingen som kom igår.
 7. Har rapporterat, dock gick det att ändra inställningarna i Safari så just det problemet är löst. Defaultvärdet för Flash var satt till av i den nya versionen, ändra till "på" för alla webbsidor.
 8. 2 problem, Itunes är på engelska och Safari har problem med Flash
 9. Den skarpa versionen som släpps idag, är det bara att installera "över" GM-versionen ? Någon som vet ?
 10. Är detta en Public Beta ? Jag är registrerad Betatestare men får inte uppgraderingen via App Store. Någon som har samma resultat ?
 11. Brukar funka bra men i samband med nya versioner av OSX så brukar det krävas en uppgradering av mjukvara, se tidigare exempel från Telenor, blir nog samma detta året. http://www.telenor.se/privat/kundservice/mobilt-bredband/osx-mobilt-bredband.html
 12. Inte helt oväntat, funkar inte mobilt bredband, Huawei E3276 med nya OS (El Capitan)Förmodligen kommer en lösning inom kort från bredbandsleverantören. Har för mig att det brukar trassla i samband med nya OS. Någon som har vetskap om någon fix redan nu?
 13. Var har den funktionen tagit vägen? Och säker tömning av papperskorgen verka vara borta?
×
×
 • Skapa nytt...