Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Oriano

Medlem
 • Antal inlägg

  22
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Oriano

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2011
 • Appleprylar
  MacBook Pro 2017, iPad Pro, iPhone XR
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Nej, det visste jag inte. Jag kollar med supporten. Tack för tipset!
 2. Hej. Tack för hjälpen! Mobilen är ny, iPhone XR. Meddelanden fungerar som den ska i övrigt. Då jag t ex går in på appen Anteckningar så finns Meddelanden under Mer. Och tidigare för något år sedan så vet jag att jag hade Meddelanden under Dela i appen Röstmemon. Så funderade om det hade försvunnit på något sätt i och med en uppdatering eller vid byte av mobil.
 3. Jag prövade det, gick till "Mer", men hittade inte Meddelanden att lägga till på listan.
 4. Hej. Jag kunde tidigare skicka inspelade ljudfiler i appen Röstmemon med SMS/Meddelanden. Detta går inte längre. Jag hittar inte något val som heter Meddelanden då jag trycker på Dela. Har den möjligheten försvunnit eller är det jag som råkat ta bort den från listan med valmöjligheterna? Örjan
 5. Jag behöver skicka lite längre inspelningar (20-25 minuter) från Röstmemon. Då jag skickar dem med e-post så går det bra. Men då jag försöker att skicka dem med MMS så går de inte iväg. Det händer inget då jag trycker på skicka-iväg-pilen. Beror det på att det är för långa inspelningar? Kan jag i så fall justera det, dvs ändra max storlek på skickade meddelanden på min mobil? Eller beror det på något annat? Tacksam för hjälp! Örjan
 6. Bra idé. Musen kan nog springa själv...
 7. Tack för tipset. Jag prövar. Ännu bättre om det fanns någon funktion för automatisk rullning av texten.
 8. Ja, precis den funktionen. Men jag hoppades på att det skulle gå att starta inspelningen, lägga ner den och ta fram textdokument på skärmen. Och kanske sätta igång en funktion som får texten att skrolla i en viss fart. Då skulle jag kunna läsa texten då den är högst upp nära kameran.
 9. Jag ska lägga upp en kort film med en presentation på min hemsida. Textmanuset för presentationen har jag nu i ett dokument. Hur gör jag för att spela in filmen då jag läser upp texten, samtidigt som jag har texten på skärmen? Jag vill ju förstås ha texten så nära kameralinsen som möjligt, på datorn eller min iPad Pro. Så min blick ligger så nära linsen och betraktaren som möjligt. Hoppas att någon har en lösning på detta.
 10. Hej. Tack för tipset. Jag hittade en av misstag påslagen meditationsapp. Det var den som lät, trots att den var avslagen. Trevlig kväll.
 11. Hej. Tack för att du tog dig tid att svara. Det är en 30 sek paus mellan varje serie med 6 klockklämtningar. Om jag trycker på någon av knapparna på sidorna av mobilen så avbryts det för en stund, och återkommer sedan efter 30 sek igen.
 12. Hej alla. Idag började min mobil att ge ifrån sig Klockljud regelbundet. Sex klämtningar per gång, med en påföljande paus. Därefter återkommer sex klockklämtningar. Jag kan inte få bort detta. Är det ett virus som jag fått in i min mobil? Känner någon till detta fenomen?
 13. Ja, jag hämtar även brev från iPad och från MacBook Air. Om jag lägger tillbaks brevet i inkorgen så kan man ibland öppna upp texten, men oftast så går det inte. Förstår inte vad som gör skillnaden.
 14. Hej igen Telly 88. Så här är mina inställningar. Avfärdade mail går till: Raderat. Raderade mail tas bort: Aldrig Radera från servern: Aldrig Tack för att du tar dig tid. Det konstiga var att det inte var några problem fram till uppdateringen. Så det kanske är någon inställning som försvann då uppdateringen gjordes.
 15. Jag har POP konto med leverantör Alltele
×
×
 • Skapa nytt...