Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

xeric

Medlem
 • Antal inlägg

  0
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  157

xeric vann dagen: 16 september 2018

xeric hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

5 Neutralt

Om xeric

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

6 313 profilvisningar
 1. I FAQ'n på Fora, står det: Det skall jag nog göra. Fr 55->. Undra hur många år de slår ut summan på, när de beräknar hur mycket det skall bli per månad?
 2. Din tjänstepension: https://www.fora.se/privat/ - - - Behöver inte ringa... Ser på deras bild att det är det totala beloppen som redovisas. Det beloppet där (på bilden) är rena fantasisummor.
 3. Sorterar lite papper... De från Fora är alldrig kul att läsa. Överkvalificerad vuxenmobbning. Skall ringa dem ngn dag och höra lite om summan som står där, men förmodligen är det väl det totala beloppet/samlade summan. Då blir karriären som pensionär inte spec långvarig. Jaja, det är väl lika gott det.
 4. 42 miljoner användaruppgifter lades upp på webbhotell - TechWorld “Han tror att tanken med uppgifterna är tänkta för att köra mejladresser och lösenord mot varandra automatiskt på ett antal onlinetjänster för att lyckas hitta matchningar. Det handlar helt enkelt om att dra nytta av det faktum att användarna ofta har samma användarnamn och lösenord på många olika sajter.” - - - 3 enkla regler: 1 inlogg - 1 anv/lösen. Alltid olika! Anv lösenordshanterare, och ha en starkt lösenord till lösenordshanteraren. Skapa ett helt random lösen med lösenordshanteraren (som man inte behöver memorera). 64-128 tecken, el max vad sidan/inlogg tillåter.
 5. Såg en OnePlus 2 (begagnad) för ett tag sen. 700-800,- eller nåt sånt. Men jag skall nog avvakta ett tag till. Fickk några sprickor i skäärmen nu, men inget som stör jättemycket - och det sitter ju film på den. Så den kan nog hänga med ett tag till. Men hittar man en OnePlus 3, som inte är för dyr så kan det nog vara intressant. Man får se. Ser ut att vara skapligt väder idag, och skulle väl vara det även imorgon. Om man kanske kan hinna ut och klippa lite. Vore nog rätt bra. Dags för alldeles nybryggt kaffe.
 6. Jo, det är väl så, men som sagt - det ser väldigt del ut, när man ser (som i exemplet) Örebro med litet ö. Samma med eriksgata. - - - Typ... “Jag träffade en gammal skolkamrat som hette Kalle och hans syster, vad hon nu hette... Tror det var lisa eller lotta.”
 7. Då är det nog nåt där då med installationen att det kanske ligger kvar den gamla, och den läses in först, eller att nåt med uppdateringen inte blev bra.
 8. DDG 2013 tror jag sista länken var från. Då är Mojjawe fixad nu då? - - - Fast man måste ju inte köra Windows då. Ja,  får nog ta och hejda sig lite med sin prisuteckling om de skall få med sig användarna - såvida inte planen är att fasa ut datorparken på sikt och gå all-in in på klockor och telefoner. Och Hackintosh och HackPro's ökar ju hela tiden. Nja, datorn i sig är det ju inget fel på och man kan ju köra annat på den. För musik... Har du kikat nåt på Ardour? Stoppar du Linux på den, el forts med macOS så kan du ju köra den. Jag tycker det programmet ser riktigt intressant ut. Och den stöder AU och VST - så de är väl bara att ta med sig sina pluggar dit.
 9. Fast Wavestation är ju 64-bit. https://www.kvraudio.com/product/wavestation-by-korg Korg Legacy Collection Updated For 64-Bit Action – Synthtopia
 10. Det där kan ju inte stämma. Det skulle innebära att din skärm är ≈ en halvmeter. Den går vi inte på.
 11. Nej, så skrev jag inte. Jag hoppas att riktigt många åker fast. Det är inte samma sak som att jag önskar att de kör för fort. Det gör [alldeles] för många ändå.
 12. Från SVT... Det ser väldigt fel ut, även om det inte skulle vara det. Men det heter väl ändå Örebroarna, (som i “Örebro'arna”) med stort Ö?
 13. Insatsvecka: Extra många fartkontroller på svenska vägar nu | Allt om Bilar “Polisens nationella trafikinsatsvecka har inletts – vilket innebär extra många fartkontroller på de svenska vägarna. Även mindre fartbrott bevakas. – De är många och har därför stor effekt på medelhastigheten, säger Ursula Edström, trafikstrateg på polisen.” Hoppas det blir riktigt många som fastnar.
×
×
 • Skapa nytt...