MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

modEric

Moderator
 • Antal inlägg

  35 552
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  157

modEric vann dagen: 16 september

modEric hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

2 609 Fantastiskt!

Om modEric

 • Medlemstitel
  ·

Senaste profilbesöken

4 549 profilvisningar
 1. Ok, så jag har en agenda nu? Nej det är inte därför... Och de 2 raderna där (du citerade) är 2 olika saker. Inte konstigare än når någon anmäler ett inlägg där det är en massa tjafs. Det är väl bättre jag anmäler det då och ber någon ta bort tråden helt eftersom det inte passar. En annan uppfattning har jag inga problem med. Det är inte det jag reagerar på. Ja, du ser... Där har du ju en. Tyckte du skrev “ingen” lite tidigare. Då är det ju bara att köra den då så du/mattem kan använda programmet. Så kommer det fler varteftersom.
 2. modEric

  Vad jag gör idag-tråden

  Jag hoppar ut ett tag nu. Ni får bajsa bäst ni vill på varandra. Vinke-vink...
 3. Och med det otal gånger du skrivit om hur det inte tillför något, kan man inte tolka det på något annat sätt. Lägg där till att jag inte verkar kunna skriva någonting om programmet innan du/ni vill förstöra min tråd. // Skall rensa tjafset sen när du/ni blir klara till slut.
 4. Ok, så du säger som det är, och jag säger som det inte är. Bra att veta. 🔖 Man behöver inte tillghöra ngn spec umgängeskrets för att installera/använda Signal. Använder man den och någon säger “Signal what?”, så får man väl förklara vad det är och säga att det är kul om de också gör det. Jag lägger inte ner mer än så på det. Det är upp till var och en att upptäcka. Jag kan bara skriva om vad jag använder och vad jag gillar, och hoppas att fler gör det eftersom det är ett bra program i sig. Jag har t ex inga åsikter om vad du har för webläsare, eller andra program i din telefon.
 5. Ok, så därför får inte jag skriva om det. Tack för det.
 6. Som sagt... Det är ju till var och att avgöra vad som är onödigt eller inte. Jag tycker att den förvalda SMS-appen är onödig. Nu tycker jag att det här är ett bra program, och skulle tycka det var kul om fler gjorde det. Men om det är viktigt för er att folk att inte skall tycka det, så är det väl bäst ni forts.
 7. Och det gör inte jag? Nej då. På Android, som jag använder, är det ett bättre program än Androids egna. bara sett till programmet som SMS-app. Klart mkt bättre. Fast det är väl upp till var och en att avgöra. Så om jag gör en tråd med ett program jag gillar, och föröker få andra att få upp ögonen för det (bli intresserade) - skall ingen annan få gilla det för att du säger så.
 8. Samma här. Och Alix t ex, verkar föredra den appen. Det är ju bara en xtra app, precis som vilken som s a s. Själv anv jag bara Signal eftersom jag kan sätta den som förvald SMS-app - precis som du kan med iMessage. Det är ju upp till var och en av andra att installera Whatsapp eller Signal, eller göra som du - bara anv den inbyggda (&/el den förvalda). Känner fler med Whatsapp som jag kan meddela mig med ändå, utan att själv behöva ha den appen.
 9. Så, därför tycker du/ni att det är helt ok att gå in och aktivt försöka få folk att man inte skall använda det programmet (för det är vad ni gör) - när jag har gjort en tråd om en program jag gillar och vill pusha lite för. Ganska otrevligt.
 10. modEric

  Vad jag gör idag-tråden

  I FAQ'n på Fora, står det: Det skall jag nog göra. Fr 55->. Undra hur många år de slår ut summan på, när de beräknar hur mycket det skall bli per månad?
 11. Ja, exakt - det finns dem med. Men det är ju inget tvång att andra har den för att man själv kör den. Och Whatsapp, Slack, osv, är inte heller förinstallerade - så det är ju same-same.
 12. Nejdå. Inte alls onödig. Och man behöver inte tvinga någon. Det är som att säga att man tvingar alla som anv Whatsapp, och att de i sin tur tvinga andra. Hur tror du den appen växte om inte folk började använda den och bad andra prova den?
 13. Det är så just i Android, precis som IDG skrev: “Använder du Android kan du välja att köra Signal som standardapp för sms.” Och det är så jag har den där.
 14. Det finns måpnga anledning, bla att den är bättre, säkrare, osv - och lika enkel att installera/sköta som vilken SMS-app som helst. På Android kan du dessutom göra den till förvald app för det. Man kan vända på det med. Så man kan inte skicka meddelanden till folk som inte har samma app? Känner flera med Whatsapp jag kan skicka meddelanden till, och som jag fgåfr meddelanden av. Om båda har Signal är det ju bonus då man kan använda appen mer. Detsamma. Man behöver inte veta hur den fungera på ett tekniskt plan för att kunna installera/använda den. Det gör jättebra för teknikointresserade att installera/använda programmet. Fast Signal är inte en krångligare lösning. Som sagt man måste inte ha Signal för att kunna prata med varandra. Det finns inget heller som förbjuder att man har både Signal och Whatsapp. En del använder 2 eller flera webläsare. En del anv både Facebook och Twitter - och t o m olika forum. Ingen anv Signal? Eeh... jag känner ganska många som har den, och använder den. En del som bara har den, och andra som har både den och andra program. På iTunes App Store har den 4.7/5 i betyg av 57.200 användare. »»» Bra översikt där av funktionerna i iPhone: Man behöver inte förklara allt ingående för en som inte förstår det man säger ändå. Det räcker att sammanfatta. Alla har olika anledningar till att använda det. En kan ju vara för det du beskriver. Det är ju bara att säga att man kör med den appen och be att de installerar och provar, så ser de ju själv hur enkelt det är. Krypteringen är ju bara bonus, ifall båda har - inget man behöver använda om man inte vill. Har båda, så krypteras trafiken, om inte så går det som vanliga SMS. Så finns det en funktion att kryptera allt lokalt med. Jag kör urtan det, men har satt en spärr på appen så man får ange ett mönster för att den skall starta.
 15. modEric

  Vad jag gör idag-tråden

  Din tjänstepension: https://www.fora.se/privat/ - - - Behöver inte ringa... Ser på deras bild att det är det totala beloppen som redovisas. Det beloppet där (på bilden) är rena fantasisummor.
×