MacWorld forum Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

modEric

Moderator
 • Antal inlägg

  32 596
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  130

modEric vann dagen: 5 mars

modEric hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

2 015 Fantastiskt!

Om modEric

 • Medlemstitel
  Lysande

Kontakt

 • Facebook
  Eeh... No way!

Profil

 • Plats
  4

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  1994
 • Appleprylar
  Mac mini (2011) 2.5GHz, Mac Pro (2010) 2.8GHz, G5 (2004) 2x1.8GHz, Custom-G4 450 (AGP) 2x1.6GHz
 • Bytt från pc
  Nej

Senaste profilbesöken

3 659 profilvisningar
 1. Miljö-/klimattråden

  “Det är inte så ofta man ställer sig upp när man är så dålig på något och pratar om det, men vi vill göra det och sätta lite press på oss själva ...” “Det alpina landslaget har arbetat aktivt med miljöfrågan de senaste sju månaderna. Under tre och en halv månad tog de hjälp av en miljöingenjör för att utvärdera vilka delar som gick att förbättra.” https://www.expressen.se/sport/alpint/oron-har-varit-krig-att-hitta-sno/ Bra där!
 2. Avskaffa sommartiden NU!

  1 vecka kvar, sen är det dags för sommartid.
 3. Tråd för humor!

  iOS 11 bugs are so common they now appear in Apple ads - The Verge
 4. Vad jag gör idag-tråden

  Jag har ju så jag kan skicka/ta emot SMS med min router, inkl att kunna skicka alla inkommande SMS -> ett mail istället. Väldigt smidigt när det t ex krävs ett mobilnummer för att vå aviseringar osv, så slipper man ange sitt eget nummer. Jag får notiser från bl a Telia den vägen. De skall tydligen upphöra med SMS-funktionen nu. Jaja, det spelar ingen roll - jag ser dem på banken ändå, men det var en trevlig funktion.
 5. Trafiktråden

  Ja, allt är ju relativt s a s. Är därför man får olika straff för olika typer av brott förseelser. Ett del brott kan ge böter &/el villkorlig dom, medans andra ger livstid. Dock är inga brott bagatellartade. Nej... Inte ens att gå mot röd gubbe.
 6. Trafiktråden

  Men snälla nån... Att rattsurfa, och därmed potentiellt köra ihjäl någon, är inte något bagatellartat.
 7. Vad jag gör idag-tråden

  Pillade om ett par rader i ett skript som anv --exclude '<pattern>', och kombinerade flera såna till 1: --exclude={'foo*','.bar*'} istf att ha 2 separata. Less is more, s a s. Snart dags att fixa lite käk. Blev ju sen frukost så nåt lättare lunchaktigt. Ärtsoppa och ett par mackor kanske?
 8. Jag har bett Felix kika på dem och stänga sen, då det ligger lite på hans bord att lösa dem.
 9. Trafiktråden

  Hejja Blekinge! Glädjebeskedet: Här får barnen åka gratis buss | Kvällsposten
 10. Vad jag gör idag-tråden

  Skämt å sido... Men det är ju den färgkombon de kör(/alltid kört). Gnome3 har väl ett tillägg som gör att man får mer Unity-feeling (funkt/form) över det, har jag för mig. https://duckduckgo.com/?q=!gi+linux+unity
 11. Det är för lågt “z-index” på den. Det är 5050. Och menyn har 5100. Avänder du stylish kan du fixa det själv med: div#elFlashMessage { z-index: 5101 !important; } ...eller sänka det på menyn med: div#nwMenu { z-index: 5049 !important; } // Den kör jag med. Vill du hellre putta ner det en bit så kör med: div#elFlashMessage { position: fixed; top: 100px; } Menyn är 50px hög.
 12. God morgon!

  Morrn-morrn...
×