Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

JGS

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om JGS

 • Medlemstitel
  Nykomling
 1. Nej för h-e!!!!!! Jag har jobbat som bagagelastare och även om jag försökte vara lite försiktig så är ingen annan det. Köp en bra bok och njut av en lugn bussfärd istället för att vara nervös över att datorn används som fotboll i sorteringshallen. Eller att den halkar av en bagagevagn på väg ut till planet för att sedan köras över av en truck i full karriär....
 2. Hehe, nja, acceptabelt är väl att ta i men i brist på bättre så... Såg att Macoteket tar 2200:- inkl moms för 1Gb och det är ju hälften mot Applestore, däremot så är 512 mb billigare hos Apple. Hur är pristrenden i minnesvärlden för närvarande, upp eller ner? Kan det löna sig att vänta och se?
 3. Hej och tack! Jo, jag överdrev väl lite... Men ändå, man får lätt intrycket av att minin är helt obrukbar med 256 mb. I vilket fall som helst, går det att använda minin med 256 mb? Om ja, så kan man ju vänta ett tag med att uppgradera minnet tills priserna blir lindrigare - om dom nu blir det. Enligt http://apple.weblogsinc.com/ så kan man öppna datorn själv utan att garantin ryker och det är ju bra.
 4. Jag kör på en gammal blåvit G3 300 mhz med 192 mb ram, OSX 10.2.8 och då kan jag köra Photoshop, Illustrator, Dreamweaver och iTunes samtidigt. Ja, det går trögt men det går. Man får ha tålamod... Jag har plöjt igenom den här tråden och av inläggen här att döma så kan man knappt ens starta datorn med 256 mb ram, för att inte tala om att använda ett program. Är Panther verkligen så mycket mer minneskrävande jämfört med Jaguar?
×
×
 • Skapa nytt...