Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rstattin

Medlem
 • Antal inlägg

  459
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

10 Neutralt

Om Rstattin

 • Medlemstitel
  Mycket bra
 • Födelsedag 1995-08-31

Kontakt

 • Webbsida
  http://www.rstattin.se
 • Twitter
  @rstattin

Profil

 • Kön
  Man
 • Plats
  Sollefteå
 • Intressen
  SM-guld i Elinstallation --- Yrkes SM 2016
  Yrkeslandslaget 2017 - Worldskills Abu Dhabi 2017

  Jag är intresserad av datorer och allt som har med datorn att göra :) Jag är väl ingen expert på allt men jag vet lite smått och gott :) Kontakta mig på: info@rstattin.se eller på min hemsida: www.rstattin.se

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2011
 • Appleprylar
  MacBook Pro 15" 2017, MacBook PRO 13,3" Mid 2012 — iPad Pro 12,9" Cellular — Huawei P30 PRO
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

917 profilvisningar
 1. Hej! MacWorld, jag har syndat. Jag har precis bytt bort min iPhone X för att testa något nytt, denna gång blev det en Huawei P30 PRO och är förvånansvärt nöjd. Men jag saknar lite funktioner eller skulle vilja ha tips på bra appar som underlättar sync och annat mellan Android och Mac, gärna även iOS också då jag har några iOS-enheter kvar också. Men en app som jag verkligen saknar är appen "Copied" som synkar "Clipboard" sjukt smidigt och bra, nu finns denna inte till Android och just nu gråter jag blod pga detta... Kanske ni har några tips till mig till min nya telefon? Med vänlig hälsning, Robin Stattin.
 2. Hej! Jag har 2st uppdateringar (på 2st olika appar) i AppStore som vill bli uppdaterad, men jag vill inte uppdatera dessa... Kan man gömma dom på något sätt? Googlade lite och hittade snabbt att det skulle gå att högerklicka på uppdatering och sedan "Hide Update" men det fungerar inte för mig. Tacksam för svar för jag börjar bli irriterad på den nära 2:an vi AppStore logan...
 3. Eventuellt blir det uppgradering med 2st externa skärmar, datormus och tangentbord, men inte till att börja med. Blir ju många tusen om jag vill ha de skärmarna jag vill ha, skulle tänka mig att jag satsar på några 4K eller 5K-skärmar då jag köper och då drar det iväg i priset... Okej, den ser väldigt fin ut men jag gillar inte när det kan bli brytningar och sånt... Skaffade Apples egna adapter som går från USB-C till HDMI, USB-C och USB-A. Den får nog duga så länge Kanske satsar på Hyperdrives andra modell om jag känner ett sug att bränna pengar, de är ju snordyra... Någon som har ett tips på en minneskortläsare med USB-C? Vill gärna ha ett "bra" märke och någon som känns som bra kvalité.
 4. Jag har en Lacie 1TB Porsche Design sedan tidigare (LÄNK) men kanske borde uppgradera mig? Har du något tips på en bra och pålitlig disk? Sedan är jag ute efter någon bra och pålitlig disk som man kan ha med sig när man reser. Jag filmar mycket och vill kunna spara allt. Om jag är i Sverige laddar jag upp allt via OneDrive men om man är utomlands så vill man ju gärna inte göra av med så mycket surf... Jag gillar ju Samsung T3, men de är ju så jäkla dyra
 5. Tack för tipset! Hur är Hyperdriven? Läst många bra saker om den men har även sett ett par "oroande" saker, läste att den tydligen "hängde i luften" och inte har något bra stöd mot bordet, men känns den robust och bra eller ?
 6. Hej! Jag har precis beställt hem en 15" MacBook Pro med touch bar och tänkte kolla med er alla här vad som jag "måste" köpa till? T.ex. adaptrar och annat kul. Jag valde till två adaptrar - 1st USB-C till USB och 1st USB-C till USB, HDMI och USB-C. Vad mer borde jag köpa hem?
 7. Hej! Tänkte bara höra med er alla här ute vad jag borde skaffa för RAM-minnen till min lilla pärla - iMac 27" 5K "Late 2015" Jag skulle vilja skaffa 16GB i RAM. Räcker det om jag skaffar 8GB mer än vad jag har nu med en ny modell eller hur skulle ni ha gjort? Vill såklart komma så billigt undan som möjligt men vad är det bästa alternativet? Jag brukar handla på Dustin och där hittar jag inte så bra just på RAM-minnena till denna dator. Sedan står det ju att jag har 1867 MHz DDR3 men de flesta jag hittar på nätet står det 1866 MHz DDR3, vad är det för skillnad och fungerar de tillsammans? Ser gärna att någon vänlig själ vill tipsa och länka till något bra alternativ, gärna svenskt eller något med snabb frakt!
 8. Hej! Det blev inget speciellt gjort sist 🙈 Jag ska ta mig en titt på det du länkade! Tack
 9. Precis, det är skärmlåset jag menar. Han tror inte att han gjort en Backup på ett tag. Men om man nu skulle läsa tillbaka en backup, följer inte skärmlåset med den koden han inte kunde med då?
 10. Hej! Jag fick en fråga av en kompis om det går att låsa upp sin telefon om man glömt bort sin kod för inloggning? Borde man inte kunna låsa upp telefonen med det apple-ID som ligger på telefonen istället? Hjälp behövs fort då han är otålig Med vänlig hälsning, Robin.
 11. Hej! Har en kompis som har fått grogg på sitt tangentbord och någon tangent är lite seg. Kan man rengöra detta på något bra sätt ?
 12. Jag har redan en jobbdator men skulle vilja uppdatera den, så det är mest bara som så att jag letar efter rekommendationer på bra datorer 😃
 13. Har läst fel? Men jag har för mig att BOOT CAMP blev borttaget för någon version sedan? 😱 Har för mig att det var därför jag skaffade Parallels🙈
 14. Måste ha en bärbar dator med mig, en laptop alltså 🙈
×
×
 • Skapa nytt...