Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

savio

Medlem
 • Antal inlägg

  37
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om savio

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Bytt från pc
  Ja
 1. Kör idag spotify via AirPlay till mina olika zoner i huset (använder iPhone eller iPad som källa). Dock så kan jag enbart spela i en zon i taget. Jag vill kunna köra ut musiken i samtliga högtalare ibland. Jag vet att airfoil finns men det kräver väl att datorn är igång, vilket inte är aktuellt. Finns det eller är en lösning på gång?
 2. Kör idag spotify via AirPlay till mina olika zoner i huset (använder iPhone eller iPad som källa). Dock så kan jag enbart spela i en zon i taget. Jag vill kunna köra ut musiken i samtliga högtalare ibland. Jag vet att airfoil finns men det kräver väl att datorn är igång, vilket inte är aktuellt. Finns det eller är en lösning på gång?
 3. Hakar på i samma anda. Även jag har telia via ett Thomson-modem. Täckningen i huset är relativt bra. Men jag vill gärna ha täckning även ute på altanen. Hur kan man lösa detta? Finns det någon apparat man kan köpa som förstärker signalstyrkan?
 4. Jag bor i ett hus med Telia Fiberlan som är kopplat med ett Thomson-modem (original från Telia). Jag har tidigare kopplat in 3st airport express, det var ett tag sedan nu men det var väldigt smidigt, allt löste sig själv i princip (används enbart till att spela musik). Vilka val osv jag gjorde då kommer jag inte ihåg. Nu när jag ska koppla in den fjärde så är det inte alls lika lätt, jag får det inte att fungera. Problemet är lite också att den stationära dator som jag sitter vid nu inte har trådlöst nätverk så den är inkopplad via kabel från modemet. Jag har en bärbar dator också som är inkopplad trådlöst men där finns ingen cd-rom som fungerar så jag kan inte köra "Airport-programmet" därigenom. Vad ska jag göra?
 5. BUMP! Jag stör mig enormt mycket på att mina namnbyten inte slår igenom. Tips på hur man kan lösa det?
 6. Jag har några airport express här hemma. Bytt namn på alla förutom en där det inte funkar, den kallas airport oavsett vilket namn jag väljer. Tips på hur jag kan komma runt det?
 7. Jag har installerat inbyggda högtalare här hemma i 4 olika rum. Till varje rum (eller zon som jag kallar det) så har jag en airport express och en miniförstärkare (T-amp). Det fungerar utmärkt att spela tex spotify (som det blir för det mesta) och styra allt med antingen Iphone eller Ipad. Jag har även installerat programmet Airfoil på min PC. När jag då spelar från Airfoil så kan jag spela musiken synkat i flera zoner samtidigt, utan airfoil så kan man bara spela i en zon i taget. Nu vill jag kunna använda airfoil men utan att behöva starta igång min PC varje gång. Jag vill kunna styra allt från Ipad eller Iphone. Går det?
 8. Fått hem min första iPhone vilken är av modellen 4S. Telenor skickade efter lite om och men mitt micro-SIM så nu är allt på plats. Följde anvisningarna som startade med att gå in på mina sidor på telenor.se ochj aktivera det nya sim-kortet vilket gick bra, är igång om några min stod det. Dock så när jag testar att starta telefonen så står går det inte, det står att sim kortet är låst: "Sätt i ett giltigt SIM-kort utan PIN-kodlås för att aktivera iPhone". Jag har även testat att starta via Itunes, även där kommer ett liknande meddelande upp: "The SIM card inserted in this Iphone is PIN locked". Jag har pratat med Telenor kundtjänst som inte har varit till någon större hjälp, de har provat att sätta igång simmet flera ggr, bett mig starta om, prova igen och återkomma om 10 min om det inte funkar. Inget funkar, pratar med dom igen men kommer ingen vart. Vad sjutton ska jag göra för att få rätsida på detta?
 9. En Iphone 4S är inhandlad och kommer förhoppningsvis om några dagar. Det jag funderar på nu är om jag redan nu kan köpa skal, displayskydd redan nu som är gjord för Iphone 4 och kunna vara 100% säker på att de passar klockrent till 4S? Någon sa att layouten på baksidan och framsidan är helt oföändrad, stämmer detta? Det borde kunna göra att jag kan köpa displayskydd till fram- och baksida (anpassade för Iphone 4) utan problem? Men sedan gällande skyddet så sa någon att MUTE-switchen är flyttad nedåt en aning, har några fler förändringar gjorts? Hur vet jag vilka av skydden där ute som exakt matchar 4S?
 10. Tjena. Du tycker det alltså, att det abonnemanget verkar bra! Det är väl mer att jag inte gillar att binda upp mig. Sedan så ringer jag inte supermkt, brukar ligga på 200-250kr per månad. Gällande hastighetsuppgradering surf som du länkar till. Säg att jag skulle behålla mitt gamla abon. med 199kr i mån att ringa för och lägga till surf. Måste jag då först lägga till fri surf för 69kr och sen hastighetsuppgradering för 99kr så att jag totalt betalar 168kr eller kan jag gå direkt på 10 mbit/s för 99kr tro?
 11. Jag fick igenom min beställning hos Telenor inatt. Köpte en 16 gb med fri surf och 299kr per månad att ringa för. Detta kostar mig totalt 479kr per månad har jag för mig. Dock så är hastigheten på surf begränsad till 3mbit/s, vilket känns klent eller? Jag funderar nu på att avbeställa denna och köpa en olåst på applestore istället. Vad tror ni om det? Det jag kan göra är ju att rulla vidare på mitt nuvarande abonnemang hos telenor där jag betalar 199kr och får ringa för allt, och sedan lägga till fri surf för 69kr/mån. Problemet är att om man lägger till fri surf på det sättet så blir det max 1 mbit/s.
 12. Det låter ju jäkligt bra! Och ios 5 kommer mina apple tv att uppgradera till så snart det finns ute eller?
 13. BUMP - svar på frågorna i sista inlägget?
 14. Provade nu igen och kom fram till att knappen "Function" är den som gäller. Det fungerar! Skönt att kunna spela samtidigt som tvn är på också så att man slipper sätta på tvn och välja hdmi innan man kan spela. Men, jag antar att man inte kan ställa in dvdn så att den automatisk sätts igång på function och börjar spela om jag sitter någon annanstans och skickar musik via spotify till apple tv? Jag måste med andra ord manuellt starta dvdn och välja function? Andra frågor som kvarstår: När jag kör svt play i safari och skickar bilden till apple tv så står det att HDCP inte stöds och att jag därför inte kunde kolla på ett klipp. Vet någon hur man fixar det? Är det sladden eller TV-ns HDMI-uttag som inte är tillräckligt tro? Jailbreak - vad är det för ngt egentligen och hur kan det hjälpa mig?
×
×
 • Skapa nytt...