Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lewin

Medlem
 • Antal inlägg

  95
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om Lewin

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2011
 • Appleprylar
  Ipad
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Hej! Jag köpte nyss mig en iMac. När jag kopplar in min iPhone och min iPad med USB kabel till datorn så ska det väl synas i iTunes att dem är anslutna? Det finns inga enheter till vänster. Jag har testat apples support på den här sidan http://www.apple.com/se/support/iphone/assistant/itunes/ men det hjälper inte. Någon idé? Telefonen är en 4s och det är en iPad 2. De har tidigare varit "ihopkopplade" med en pc kan det störa dem kanske? Tack på förhand!
 2. Lewin

  Itunes startar inte

  Det står så här när jag försöker starta mitt itunes när jag stoppar i min telefon i datorn ... Mappen "iTunes" ligger på en låst skiva, eller så har du inte skrivrättigheter för mappen... Jag är inloggad som admin på min egen laptop (pc). Windows 7 ultimate. Någon som har fått samma??
 3. Lewin

  Varm iPhone 4S

  Nää så varm blir den så klart inte ... Men obehagligt varm för det känns som om den inte får tillräckligt med fläkt typ har aldrig vart med om att man inte kan hålla en telefon mot örat i 30 min utan att den ska bli varm ...
 4. Lewin

  Varm iPhone 4S

  Det är inte alla telefoner som blir varma av att smsa å spela en kvart ...
 5. Lewin

  Varm iPhone 4S

  Okeej men man ska ju kunna sluta handen runt sin telefon ... Håller också med om att iPhonen blir varm när man pratar i telefon ...
 6. Min iPhone 4s blir väldigt varm när den används , tex när jag sluter handen runt den och ska spela någon iPhone spel... Eller om jag sluter handen runt den och sitter å Smsar en stund så blir det riktigt obehagligt varm ...Vad bör jag göra?? Ska jag lämna in den eller är det normalt att den blir det?
 7. Lewin

  Varm iPhone 4S

  Min iPhone 4s blir väldigt varm när den används , tex när jag sluter handen runt den och ska spela någon iPhone spel... Eller om jag sluter handen runt den och sitter å Smsar en stund så blir det riktigt obehagligt varm ...Vad bör jag göra??
 8. Knapparna på sidan sitter annorlunda än 4 an... Så alla skal passar inte 4s tyvärr
 9. Jag köpte ett iphone spel (modern combat 3) till min iphone. Det stod i förklaringen att jag skulle kunna få upp spelet på min apple tv och använda iphonen som fjärrkontroll bara så ljud och bild va på min hdtv ... Men jag får inte igång det, någon som vet??
 10. Det ska vara så tror jag , dock så om du sitter i appstore och ska ladda ner x antal appar samtidigt ska du bara behöva skriva in lösenordet en gång ... Så är det för mig iaf ...
 11. Lewin

  Trasig iPhone 4S?

  Jag har samma sak ...
 12. Det jag vill göra är ladda ner filer , lägga dem i dropbox för att sedan på min pc öppna dropbox så ska torrenten ligga där så jag bara kan öppna den . Slippa surfa runt på datorn. Förstår ni ?? Det har fungerat att göra så men nu verkar det vara någon bugg som gör att kag inte kan öppna filen jag vill i dropbox. Någon som känner igen det??
 13. När jag väljer att ladda ner någon installations fil eller torrent fil så öppnar safari ett nytt fönster där jag kan välja att öppna filen i mover+ eller öppna i.. Men när jag trycker öppna i så händer det inget ... Whyyyyy?? Help!
 14. Någon som använder mover+ ?? Jag har en iphone 4s och en ipad plus en pc dator. Jag skulle vilja kunna skicka saker med mover + till de olika enheterna men jag hittar dem inte i appen... De är alla anslutna till samma wifi. Måste mover+ appen vara igång på mottagande enhet??
×
×
 • Skapa nytt...