Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jperss10

Medlem
 • Antal inlägg

  50
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om jperss10

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2011
 • Appleprylar
  iMac 27", Macbook Air, Mac Mini
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jo så långt har jag läst men finns det mer funktioner som denna? Kan man få klockan att skicka ett sms genom att ex bra hålla inne knappen? Om man bara väljer wifi-modellen, har den då samma funktioner som cellular modellen när man är hemma och har mobilen inom räckhåll?
 2. Hej, var kan jag läsa mer djupgående om alla funktioner i en Apple Watch? Kollar jag på Apples hemsida så finns det bara fragment med text om vissa funktioner. Jag vill nämligen använda kolckan som ett trygghetslarm för min sjuka fru, ramlar hon vill jag att hon ska kunna ringa eller skicka ett sms utan att behöva ha mobilen med sig hela tiden.
 3. Jag använde Paragons egna avinstallerare men det hjälpte uppenbarligen inte, sedan följde jag tipset om AppCleaner och den hittade faktiskt lite filer som fanns kvar! Tak för hjälpen!
 4. Med jämna mellanrum dyker denna notis upp?!? NTFS for Mac är avinstallerat för länge sedan och jag har provat allt tycker jag. Finns ingenting i notiser i inställningarna och hittar inget i safari som skulle kunna hjälpa mig. Någon som kan ge mig mer tips?
 5. jperss10

  TV-app

  Ja givetvis är det TV-appen jag pratar om. Trodde den skulle komma med det nya TvOS så jag blev lite förvånad och har inte hittat så mycket info om den.
 6. jperss10

  TV-app

  Har jag fel när jag fick för mig att Appels egen TV skulle släppas i Sverige?
 7. Lite långt efter kanske men bytte du själv och var köpte du i så fall skärmen? Kan väl kanske va så men är man normalt tekniskt lagd så måste ha väl få bestämma själv!
 8. Jag kan egentligen bara flytta routern inom det rum som den är i för där kommer inkommande in och resten är tjocka betongväggar. Att borra igenom är inget alternativ eftersom det är en hyreslägenhet. Kontroll av hur nätverken ligger är givetvis genomfört och ligger ganska ensam i mitt område bland kanalerna. Min AirPort Express funkar som en extender och förlänger alltså det trådlösa men lyckas ändå inte riktigt.
 9. Idag sitter jag med en AirPort Extreme som router och en AirPort Express för att utöka det trådlös nätverket. Tyvärr får jag inte riktigt bra nätverk i lägenheten som är på 140kvadrat och har många tjocka betongväggar så signalstyrkan minskar ganska kraftigt längs bort, tyvärr kan jag inte heller flytta routern. Därför har jag börjat fundera på hur jag kan få bättre signalstyrka, vore en UniFi AP AC Lite lösningen? Har läst att dessa ska vara något alldeles extra. Ska man behålla routern också eller byta den också?
 10. Jag har en skärm upphängd på väggen som visar alla våra bilder i en slideshow i stället för en lite Photoframe. Bilderna ligger lagrade på min NAS och programmet gPhotoshow uppdaterar slidshowen automatisk ifall nya bilder läggs till. Idag sköts detta av en gammal bärbar PC(huj) och den har börjat strula. Jag skulle vilja använda min MacMini till detta i stället men letar frustrerat efter ett bra program som visar bilder från NAS'n och automatisk lägger till nya bilder. Den ska kunna leta i underkataloger också givetvis. Har testat skärmsläckaren i macen men den är snål på funktioner. Någon som kan tipsa mig om ett bra program, gör inget om det kostar lite.
 11. Är det någon begränsing i ATV4 vad gäller vilka filer den kan spela upp? Har precis gjort en mp4 fil av material från min GoPro och den gick inte att spela upp via plex?!?
 12. jperss10

  ATV 4

  Är det någon som vet om det är skillnad på en ATV4 som säljs i USA och dom som säljs här?
 13. Hittade svaret, är tydligen en bugg. http://apple.stackexchange.com/questions/122450/force-preview-to-open-all-selected-images-in-one-window
 14. Jag fotograferar ganska mycket och har ett litet bekymmer med förhandsvisning. Om jag har 100 bilder i en mapp, markerar alla, öppnar dessa i förhandsvisning så öppnas dom bilderna i 2 olika förhandsvisnings-fönster? Kanske 75% av bilderna i ena och 25% i andra. Jag vill ha alla filer i samma fönster, hur gör jag för att få det?
 15. Har precis uppgraderat till 8.1 och tänkte skicka lite sms från datorn när jag upptäckte att alla mina kontakter från telefonen inte syns i datorn eller på iCloud.com??? Fatter inte heller varför bara vissa saknas?
×
×
 • Skapa nytt...