Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

d_st02

Medlem
 • Antal inlägg

  580
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om d_st02

 • Medlemstitel
  Utmärkt

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  Macbook air 13",iPhone 8 plus 64,
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jag är heller ingen direkt audiofil men för 2000,- känns de som man kan få bättre prestanda dock. Iof är väl airpods mer av en livsstils hörlur än en ren hifilur.
 2. Det har pratats om att beats haft chip som gör att Spotify på 320 inte får leva fullt ut genom dem lurarna som bara har aac codec, läste att airpods också har det.
 3. Jag hade tänkt mig köpa ett par airpods 2 med qi laddning men stannar plötsligt upp och kommer tänka på att beats lurar hade nån kodning för att låta optimalt bara med Apple music, är det samma sak med airpods 2? jag har ingen större lust att köpa ett par lurar för 2000,- som låter kass med Spotify och heller ingen lust att byta ut Spotify till Apple Music som i sin tur ställer till det med ljudanläggningen hemma.
 4. Telia play appen å telia + är det samma sak?
 5. Eller förresten de e ju hdmi mellan atv å tv såklart
 6. Aha grymt! Då antar jag att om man trådar atv’n så bör de streama perfekt till tvn?
 7. Precis köpt en ny samsung 6 serie uppkopplad på wifi och streamar Telia play tv genom AirPlay 2, tyvärr tappar min iPhone eller om det är tvn kontakt hela tiden och kopplar ur. Tänkte köpa en Apple TV 4k i veckan och tråda den kanske gör överföringen stabilare? Riktigt frustrerande med ny fin teknik som bara strular. Har fiber bredband om 500/500 med routern bara 3 meter bort så bra täckning finns. Vad tror ni?
 8. äh får väl bli en ny fräsch dator snart, de e snart dags ändå känns det som. Fick iallafall igång chrome så får använda det när Jag skall in på banken sålänge
 9. laddat ner chrome men hamnar inte i doken, bara en ikon på skrivbordet som inte länge går att mata ut
 10. Jag e väl dum i huvvet men var hittar Jag chrome? Söker chrome eller google i app store, kommer inte upp nånting mer än massa skit?!
 11. Uppdaterat mac os men finns bara catalina som uppdatering. Kan såklart använda chrome eller annat men gillar ändå safari. Tack för tipsen ändå!
 12. Jag sitter och kan inte längre logga in på swedbank på min gamla mabook air mid -13 med yosmite installerat för att safari är för gammalt (10.1.2). Hade ju helst uppgraderat till nya catalina men finns inte tillräckligt med plats på hårddisken för det. Hur uppdaterar Jag till senaste safari? Finns inget i App Store eller någonannanstans heller. Hur gör man?
 13. Kollat runt och även fulmekarna ligger på runt 2000,- totalt. Skiter i å laga den, blir för dyrt.
 14. Hm ok, laddar plattan nu och skärmen e också paj. Knappen följde med glaset så den e också skrot. Lösen till apple id e samma som Jag använder idag så de borde isåfall lösa sig.
 15. Jag har en gammal ipad 2 mini liggandes med totalt krossad skärm som först och främst skulle behöva bytas ut. Plattan har legat i en byrålåda i sådär 2 år och Jag vill minnas att när Jag hade haft sönder den så raderade Jag allt på plattan via "find my phone" eller genom iCloud, vill minnas att Jag raderade/låste den. Ingen backup alls på plattan eller så nånstans. Kan man fortfarande få liv i den? Inga krav alls på att få tillbaka gammal data, bara få den att funka.
×
×
 • Skapa nytt...