Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Solstråle

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Solstråle

 • Medlemstitel
  Nykomling

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  MacBook Pro, Iphone, Ipod
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Ljudet på min Macbook har helt plötsligt slutat fungera, jag trycker på höj och sänk knapparna men ingenting händer, ljudet är på men i botten av rutan som kommer upp när man trycker på ljudknapparna finns en liten vit varningscirkel. Snälla hjälp mig, jag har sökt på nätet men hittar inte något!
 2. Tack så jätte mycket!! Du anar inte hur länge vi suttit här hemma och försökt lösa problemet! ditt och matrix tips tillsammans löste mitt problem och jag är evigt tacksam!!
 3. Tack så hemskt hemskt mycket vi har suttit här hemma i tre timmar och inte lyckats lösa det så jag tog sista utvägen och kollade om nån mer hade någon bra ide och vi löste det på två minuter!! Den här hemsidan är bäst och tack ännu en gång för ditt suberbra tips!!
 4. nej nu tror jag att jag dör av oro, det är precis det jag har laddat ner för att försöka fixa datorn och nu ligger det här mac guard ibland mina program. ahh jag hatar det här, vet du hur jag kan få bort det?
 5. Nej inte dem jag menar utan det finns en liten röd varningsgrej uppe i högra kanten du vet där det står tid, datum etc och så är det små meddelanden som kommer upp hela tiden men det jobbigaste är dem suspekta sidorna som bara kommer fram utan att jag trycker på någonting men tack så mycket för hjälpen
 6. Snälla kan någon hjälpa mig! Idag poppade upp på min MacBook Pro att jag hade typ hotande filer och att jag rekomenderas att ta bort dem direkt! Jag försökte hitta gratis scanning program och när jag väl scannade datorn så står det att det inte finns något hotande på min dator men det poppar hela tiden upp små meddelande på högra sidan av skärmen där det står att jag har infekterade filer och det poppar upp massa suspekta internet sidor lite då och då. Vad ska jag göra och finns det något bra GRATIS program som jag kan få bort det här med? länka gärna isåfall. Tack på förhand
×
×
 • Skapa nytt...