Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Autorotate

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Autorotate

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2011
 • Appleprylar
  Macbook Pro
 • Bytt från pc
  Ja
 1. För mig har nu problemet försvunnit efter att jag pratat med Apple Support (telefon: 020-100529). Medan vi pratade så nollställde vi inställningarna (Allmänt -> Nollställ -> Nollställ alla inställningar). Ej radera allt. Efter att telefonen hade startat om så ringde de upp och det har fungerat sedan dess (2 dagar). Apple rekommenderade mig att inte återställa från säkerhetskopia då eventuella problem kan medfölja.
 2. Hmm detta är så segt! Jag upptäckte häromdagen att det är samma problem om man ska lyssna på Spotify med headsetet. Man måste pausa låten, dra ut headsetet, trycka in headsetet och spela låten igen.
 3. Hur går det för er? Problemet kvarstår efter uppdatering till iOS 10.2 också..
 4. Okej tack för snabbt svar! Skönt på något sätt att höra att fler har samma irriterande problem. Jag har märkt att det fungerar oftare utan VPN påslaget. Men det kanske bara är inbillning..
 5. Hej, Jag har exakt samma problem med min iPhone 6S 64 GB. Uppstod när jag uppdaterade till iOS 10. Telia har aldrig hört talas om det säger dem. Kom också på ganska snabbt att det fungerar att trycka på och av högtalaren så får man ljudet där man vill ha det. Men som flera andra skriver är det ju inte så himla praktiskt eller rolig lösning. Är det någon av er som använder VPN på telefonen?
 6. Ja, den ligger under iCloud. Första gången syncar den perfekt men vid nästa uppdatering i kalendern så syns det bara på Macen.
 7. Hej, Jag har satt autouppdatera var 5:e minut, men det spelar ingen roll, det uppdateras ändå inte på telefonen. Det spelar heller ingen roll om Macen är igång eller inte. Nu har jag dock skapat prenumerationerna på telefonen/ipaden manuellt och det funkar fint!
 8. Jag har lite strul med prenumerationerna i iCloud. På iphonen/iPaden uppdateras inte kalendern automatiskt. Jag får gå in på inställningar och skifta från PUSH till Manuellt och sen tillbaka så får jag senaste uppdateringen. Vad beror detta på tro?
 9. Hej, Finns det någon app till Apples egna OS X Server? Tänker framför allt till Wikin / iCal funktionerna. Någon som vet? Mattias
 10. Fråga: I Lion versionen, kan man addera filer till iCal?
 11. Aha okej.. Konstigt att jag får dit den första inläsningen ändå.
 12. Tjena, Försöker styra upp lite på företaget genom att använda vår OS X 10.6 (SL) Server. Har tänkt att använda Wikin tillsammans med kalendern för att alla ska kunna se ett gemensamt schema. Jag har öppnat upp och sparat det i iCal på Macen, får förfrågan om jag ska spara det i iCloud och det svarar jag ja på. Jag får upp inloggningen till servern på min ipad/iphone och efter inloggad kan jag få in kalendern. Allt perfekt, MEN om jag nu lägger in något nytt i kalendern (på wikin) så uppdateras inte mina kalendrar på iphonen/ipad dock på Macen efter ett tag... Går jag sedan in på icloud.com så ligger in min kalender prenumeration där heller. Så min fråga är, hur löser jag detta? Måste vi uppdatera till OS X Lion server? Jag läste lite om att det finns push-notiser i nya server-versionen, är detta något som går att få in på iphonen? Mattias
×
×
 • Skapa nytt...