Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Korken1

Medlem
 • Antal inlägg

  213
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

1 Neutralt

Om Korken1

 • Medlemstitel
  Bra
 • Födelsedag 31 mars

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  MacBook Pro, iPhone 5S
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jag har en kalender jag prenumererar på, både på min iPhone och iPad. Kalendern synkar väldigt långt efter aktiviteterna kommit in på originalkalendern på webben. Vad beror det på? Ibland finns aktiviteterna på min iPad men inte iPhone.
 2. Ja, det vore väl det enklaste men förmodligen så räknas inte det som ett alternativ då det är en sådan gammal telefon... Så, någon som vet om det går att komma in bakvägen?
 3. Ansluter jag min iPhone 5S till datorn kan jag enkelt komma in i telefonens "Internal storage" under "Bärbara enheter". 4:an däremot dyker inte upp där, antar att det beror på att den är låst eller är det för att jag sedan tidigare lagt till min dator som betrodd?
 4. Har bara en PC till hjälp nu...
 5. Ja, den startar om (misstänker jag) och det lyser upp dovt från skärmen men inget mer.
 6. Absolut ingenting...
 7. Hej! Min flickväns lillasysters iPhone 4:s skärm slutade helt plötsligt att fungera. Telefonen verkar fungera helt normalt, det går att ringa till den samt svara med hjälp av headset och det går att prata i samtal på det sättet. Däremot reagerar inte skärmen när man trycker något förutom när den lyses upp lite dovt om man trycker på lås/hemknappen som vanligt. Jag lyckades igår att svara genom att dra på skärmen när jag ringde till den men att försöka låsa upp den med kod verkar omöjligt. Jag tänkte vara lite smart och iallafall säkerhetskopiera över allt med hjälp av iTunes men eftersom telefonen är låst med lösenkod är det svårt. Den här tjejen har heller inte använt sig av iCloud vilket gör att hon är ganska ledsen... Ni kan ju tänka er en 11-åring som har hela sitt liv i bilder och filmer på den. Min fråga är alltså om det finns något hopp att, antingen om det går att iallafall lyckas säkerhetskopiera och rädda allt på den genom att gå runt lösenkoden på något sätt. Eller om det kanske skulle gå att byta skärm eller liknande. Tacksam för alla svar!
 8. Har försökt det men när man uppdaterar får man ingen möjlighet att ladda in en säkerhetskopia...
 9. Fick en ny iPhone 4 idag. Hade iOS 7 beta 3 installerat på den gamla och tog en säkerhetskopia via iCloud innan jag gjorde mig av med den. Hur ska jag göra nu för att få tillbaka det? Ska tilläggas att jag inte är registrerad användare. För att kunna få tillbaka den säkerhetskopian måste jag väl ha iOS 7 installerat? Edit: Såg nu att jag måste ha iOS 7 för att få tillbaka den säkerhetskopian. Så, hur gör jag?
 10. Här har du en bra guide hur du nedgraderar till iOS 6.
 11. Gissa vems telefon som fungerar precis som vanligt...?
 12. Men tillbaka till min fråga, hur startar man en telefon utan powerknapp?
×
×
 • Skapa nytt...