Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Taralom

Medlem
 • Antal inlägg

  29
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Taralom

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2011
 • Appleprylar
  MacBook
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Okej, förstår! Jag har inte riktigt lärt mig denna dator än. Men på min förra mac använde jag iPhoto för att föra över bilder från tbx iPhonen, för att sen kunna ta bort bilderna på mobilen. Nu med Bilder på datorn, så förs bilderna från mobilen automatiskt över till datorn. Så det jag är osäker på är om ifall jag tar bort bilder från mobilen, tas de automatiskt bort från datorn också då? Eftersom de tydligen är synkade.
 2. Jag har nyligen köpt en MacBook Pro. Dock har jag ett problem. När jag försöker öppna iPhoto går det inte, utan står istället bara "Den version av iPhoto som är installerad på datorn är inte kompatibel med OS X Yosemite. Hämta den senaste versionen kostnadsfritt från Mac App Store.". Och när jag trycker på "sök i app store" står det att det inte finns tillgängligt i Sverige. Vad ska jag göra för att kunna använda iPhoto på datorn?
 3. Jag har för tillfället en iPhone 4s som är ca 1-1,5 år gammal. Den har börjat krångla ordentligt, ljudet slutar fungera då och då, hör ingenting när man pratar i telefon ibland, och den dör vid 30% bl.a. annat. Så jag känner verkligen att jag behöver köpa en ny. Men är det värt att lägga lite över en tusenlapp mer på en iPhone 5 än en ny 4s? Hur mycket bättre är 5:an än 4:an egentligen?
 4. Såg att jag inte behövde radera själva mejlkontot utan bara kontot på mejlappen haha, men nu är det fixat iaf! Att jag inte tänkt innan på att det kunde vara mejlet... Tack för hjälpen!
 5. Trust 100: oj det är nog det, när jag går in i mejlen står det alltid längst ner "skickar 1 av 1". Måste jag alltså radera min mejl eller vadå? :/ känns lite jobbigt isf eftersom jag har en hel del mejl jag skulle behöva.
 6. Jag har 3GB internet till mobilen, men de två senaste månaderna har det tar slut på ca 7 dagar utan att jag använt 3G mer än vanligt. Jag ringde Telia som jag har abonnemang hos, och där kollade de och sa att det verkade som att jag hade ngn app som skickade extremt mkt data (är inte så insatt så är lite osäker, men tror det var så). Har försökt ta bort de appar jag tror det skulle kunna vara, men det tar slut på en gång igen efter att jag köpt 1GB till. Men skulle det på något vis gå att se vilken app som drar mest internet?
 7. Plasten blir missfärgad så att själva mobilen ser gul/smutsig ut.
 8. Jag har en vit iPhone 4s och har en Copter-plast på för att skydda skärmen eftersom jag tappar den rätt ofta. Men plasten har blivit missfärgad, lite gulaktig/smutsig och blev det rätt snabbt. Finns det någon bra skyddsplast som skyddar bra och inte blir missfärgad på en vit iPhone?
 9. Jag har tidigare haft en htc, och nu har jag köpt en iPhone. Men jag undrar om det finns något program eller liknande så att jag kan typ föra över mina sms och kontakter till min dator (mac) från htc och sedan från datorn till iPhone?
 10. Taralom

  Mobilsurf?

  Jag har köpt en iPhone 4s och ska fixa mobilsurf till den. Men jag vet dock inte hur stort jag bör ha. Jag kommer självklart försöka koppla upp mig på wifi så mycket jag kan, annars kommer jag väll vara ute på internet (typ fb, twitter, instagram, bloggar och så) en del. Men jag kommer även använda spotify på mobilen, ungefär 2, kanske upp till 3 timmar per dag. Kommer däremot inte kolla på massa videor eller stvplay (och liknande sidor). Vad tror ni att jag behöver? Är 1GB för lite?
 11. Jag blev rekommenderad att ladda ner CleanMyMac, men jag är inte helst säker på hur det fungerar. Om ni tittar på bilden jag bifogar, tar den bort alla dessa program, eller rensar den programmen?För jag vet ju inte vad allt är som den har hittat, så jag vet liksom inte om jag kommer behöva vissa av sakerna? Eller tar den bara upp saker som aldrig används?
 12. Det här kanske egentligen inte passar in här, men är det någon som vet om man kan ta bort sin sökhistorik på facebook? Alltså om jag söker på en viss bokstav så kommer det upp en person som jag inte är vän med bara för att jag har varit inne på dennes profil lite för mycket. Går det att nollställa?
 13. En liten enkel fråga bara: ungefär hur länge håller en iPhone? Jag skulle rysligt gärna vilja ha en, men den är lite dyr för en fattig student...
 14. Jo, det kanske dem har. Jag har inte kollat så noga.
×
×
 • Skapa nytt...