Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Luciano

Medlem
 • Antal inlägg

  66
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Luciano

 • Medlemstitel
  På gång
 • Födelsedag 29 juli

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  iMac 21,5" , iPad, iPhone 5, iPod Shuffle
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Håller på med ett kemiarbete, och jag vet inte hur jag ska få ner fyran under syret.. Mao vill jag veta hur man får själva siffrorna hängandes under bokstäverna. Tack på förhand!
 2. Hej! Jag har en .MOV-fil som spelas upp i Quicktime när jag trycker på den. Jag vill på något sätt få in den i iTunes, för att sedan kunna lägga över den till telefonen. Hur görs detta?
 3. Hej! Jag brukar nästan aldrig använda Bluetoothen på min iPhone 4, förutom när jag ska internetdela till min iPad, som inte har 3G. Grejen är att Bluetoothen inte vill funka. Jag går in på Inställningar, sedan Allmänt och slår på den, men när jag sedan backar, alltså antingen trycker på hemknappen eller tillbaka till Inställningar så försvinner Bluetoothloggan uppe i hörnet. Alltså jag kan inte dela internetet till iPaden, vilket är störande. Hur ska jag gå tillväga? Tacksam för svar!
 4. Problemet fixat, återställde via iTunes, fungerar nu utmärkt! Tack för all hjälp!
 5. Har även testat med säker start.
 6. Nu har jag pluggat in i iTunes, och det händer ingenting (förutom att äpplet kommer upp på skärmen)
 7. Jo, men tänkte att någon kanske visste, och därmed besparar mig 48 timmars lidande och oro..
 8. Men jag har ett litet problem. Efter det att telefonen blev stulen ringde jag direkt till Tre och spärrade telefonen helt, och låste den, så att den, enligt honom jag pratade med, skulle bli helt oanvändbar. Nu har jag då som sagt fått tillbaka den, och ringt Tre igen och bett dem låsa upp den, vilket skulle ta upp till 48h. Nu när jag sätter på den visas bara Apple-loggan och inget annat kommer upp. Testade att sätta på den, Apple-loggan kom upp, gick bort fem minuter, kom tillbaka, Apple-loggan kvar. Kommer det gå att sätta på den om 48h, alltså när låsningen är borta, eller är den trasig?
 9. Har uppdaterat allting (iOS 5 och Mac OS X 10.7.2 dvs) så nu kör jag med iCloud. Men jag har en massa händelser på min kalender i Macen som jag vill få över till telefonen. Nu eftersom jag är lite smått ovan med iCloud skulle jag bli väldigt glad om någon vänlig person skulle kunna förklara för mig hur detta görs?
 10. Kopplade in min iPhone och det stod att den extraherade programvaran, men sedan kom det upp en ruta där det stod att det okänt fel hade inträffat. Så nu är jag startar iPhonen är den en sån USB-kabel och iTunes-loggan, och när jag då kopplar in den till iTunes kommer det upp en ruta där det står samma sak igen?! Börjar få lätt panik nu!!
 11. Luciano

  iOS 5 ute!

  iOS 5 finns nu tillgängligt.
 12. Har både iPhone och iPad som väntar på uppdatering till iOS 5. Saken är den att jag ännu inte har uppdaterat till 4.3.5. Behövs det?
 13. Var i USA för ett par månader sedan och köpte då en Apple TV 2nd gen. Jag har kopplat den till mitt trådlösa nätverk här hemma och allt funkar, förutom att hyra långfilmer. Korta tv-avsnitt (runt 30 min) går bra, men när jag ska hyra en långfilm står det; "An error occured, please try again later" Vad ska jag göra? (Jag köpte givetvis också ett amerikanskt iTunes-kort, laddat med 50 dollar, och skapade ett nytt amerikanskt iTunes-konto) Jag funderar även på att jailbreaka den. Vad är riskerna med detta? Hur gör man? Tacksam för svar!
×
×
 • Skapa nytt...