Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

louisehakansson

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om louisehakansson

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2010
 • Appleprylar
  Macbook Pro
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Jag vill göra en väldigt enkel app med information om ett företagsevent för internt bruk. Vad jag har sett så måste jag gå genom Apples publiceringsrutin, men min fråga är om det finns något annat sätt? Den kommer användas av ca 65 personer inom företaget jag jobbar på och det jag vill ha ut av det är att informationen ska vara lättillgänglig, tidigare har jag jobbat med survival guides i pappersform som folk tappar bort eller hemsidor där adressen glöms bort. Någon som har några tips? Tack tack
 2. Hej, Jag har problem med att använda AirPlay mellan min ipad (senaste mini) och min Appletv 3. Skärmdubblering fungerar utmärkt, men så fort jag trycker på AirPlay symbolen kommer endast ett kugghjul fram på tvn och står och tuggar. Några förslag? Tacksam för hjälp!
 3. Jag kör OS X Mountain Lion 10.8.5 och har 84 GB ledigt på hårddisken.
 4. Okej du menar att allt kommer tillbaka, jag kan inte välja ut specifika program? För visst går program att få tillbaka också? Jo jag provade säker start, gjorde ingen skillnad tyvärr.
 5. Hej! Jag ska formatera om min gamla MacBook Pro från 2010 då den blivit seg som tusan. Tänkte att jag provar det innan jag köper ny hårddisk. Någon som har en bra länk med riktigt bra förklaring hur jag går tillväga? Jag säkerhetskopierar via Time Machine, kommer jag kunna plocka tillbaka program tex Photoshop efter formateringen utan att få med allt det andra? Tacksam för svar!
 6. Tack så mycket! Länken hjälpte väldigt mycket. Tog mod till mig och stängde av det via Terminalen enligt instruktionerna, fungerade felfritt! Jag förstod det dock som att filerna på datorns hårddisk raderas om det börjar bli ont om plats, så det gör kanske ingen skillnad, men ändå bra att ha det avstängt. Tack för hjälpen!
 7. Tack! Om jag använder mig av terminalen, stänger jag då av funktionen att säkerhetskopian lagras på datorns hårddisk? Kommer Time Machine fungera som vanligt när jag ansluter min externa? Det känns som lite risky business, jag har verkligen ingen koll på sånt här Har även hört att man inte ska använda Onyx och liknande program om man inte vet exakt vad som ska tas bort?
 8. Hej! Jag har ett problem jag hoppas någon kan hjälpa mig med. Jag har inte min externa hårddisk inkopplad alltid, vilket gör att säkerhetskopieringen inte sker speciellt ofta. Jag har också förstått att säkerhetskopiorna då lagras på datorns hårddisk istället. Idag säkerhetskopierade jag allt. Dock ligger alla kopior fortfarande kvar på datorns hårddisk, hur kan jag radera dessa? Finns det någon risk med det? Tacksam för svar!
 9. Hej! Jag håller på att göra en broschyr där jag gjort grunden i Photoshop, men vill sedan använda mig av InDesign till texten, hur gör jag detta på bästa sätt? Vilket format ska jag spara i så jag kan gå tillbaka till Photoshop och fortsätta redigera bilder osv? Tack!!
 10. Tackar! En ny router införskaffades igår och funkar hur bra som helst! Äntligen
 11. Ah okej, det ska jag prova, och väl där förstår jag hur jag ska ställa in? Kanske? Tja alltså när jag säger några år så menar jag typ tio
 12. Okej, de har nog försvunnit för längesen. Det blir till att köpa en ny, några tips på vad man ska ha?
 13. Nej, ingen enhet fungerar att ansluta. Jag har resetat den, men hur installerar jag om den? (Väldig nybörjare) Den korta tiden den faktiskt fungerade gick det väldigt långsamt att surfa, kan det ha något med att den har ett par år på nacken?
 14. Min anslutning via routern har plötsligt slutat fungera. När jag försöker ansluta står det att anslutningen nådde en maxtidsgräns, och inne på nätverksinställningar står det att det inte finns någon IP-adress. När jag sätter i kabeln fungerar det felfritt. HJÄLP?
 15. Jag har provat men inte lyckats hitta vilka inställningar i Nätverk jag ska göra. Jag vet liksom inte vad jag ska leta efter?
×
×
 • Skapa nytt...