Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mattis.se

Medlem
 • Antal inlägg

  528
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  3

Allt postat av Mattis.se

 1. Ligger båda banorna i samma banlager?
 2. Vad får du för resultat? Är det bara den yttre banan som funkar?
 3. Om citatet har ett annat radavstånd än den övriga texten är det ju naturligt att det blir så. Du kan antingen justera manuellt, till exempel öka styckeavståndet före och efter citatet. Eller så kan du välja att marginaljustera vertikalt i blocket, så att radavståndet automatiskt dras ut för att fylla textramen.
 4. Hur gör du när du försöker? Har du för gamla prylar för att använda iCloud bildbibliotek?
 5. Varför då? Finns det några argument?
 6. Du har ludd på penseln. För att justera storleken på pensel och ludd – håll ner control+option samt klicka och dra penseln var som helst i din bild. Dra i sidled för att ändra penselns storlek, eller uppåt och nedåt för att ändra mängden ludd.
 7. Och du vill inte använda telefonen som fjärr? Om du har en iPhone alltså.
 8. Man behöver inte alls aktivera båda nätverken. Time Capsule använder automatiskt båda frekvensbanden, och anslutna enheter väljer det som funkar bäst. Du behöver bara ange ett separat 5 GHz-namn om du vill kunna välja manuellt.
 9. En Macbook funkar säkert, beroende på modell. Som sagts innan är 16 GB RAM att rekommendera. Jag skulle inte välja en Air. Jag skulle satsa på en Macbook Pro – och kan tipsa om den här: https://teknikfix.se/apple-dator/33-macbook-pro-15-mid-2014-retina-ci7-28ghz-16gb-nividia-gt-750m-2gb-512-gb-ssd-b.html
 10. Nätverk med ac-standard är ju bakåtkompatibla med n så det borde inte vara det som är problemet. Dock blir det ju så att om en n-enhet ansluter till ditt ac-nätverk så går hastigheten ned till den högsta som n klarar. Har du skapat två separata nätverk för 2,4 respektive 5 GHz? Det borde du i så fall inte göra. Ha ett nätverk och låt Time Capsule avgöra vilken frekvens som funkar bäst.
 11. Och du har ställt in i iMessage att du vill "Aktivera Meddelanden på iCloud"? Samt synkroniserat? För det funkar för mig.
 12. För att ta bort arbetsytan går du till menyn Fönster och ser till att alternativet Programram inte är förbockat.
 13. Varför behöver du rensa listan? Du kan avaktivera funktionen genom att gå till menyn Photoshop CC > Inställningar > Allmänna och kryssa i rutan "Avaktivera hemskärmen".
 14. Sista Illustrator som kunde öppna Freehand var CS5, så om du har den nånstans så funkar det.
 15. https://www.svt.se/nyheter/utrikes/stora-storningar-i-populara-appar
 16. Jag klistrar alltid in med kortkommandot skift+option+command+V, som klistrar in som ren text. I ditt fall skulle du kunna klippa ut den felaktigt formaterade texten, och sen klistra in den med det kortkommandot.
 17. Jag skulle välja en från 2011 som äldst. Det året kom nämligen en stor prestandauppgradering, så det är stor skillnad mellan 2010 och 2011.
 18. Tidigare fanns fler inställningar där, till exempel att Instagram inte skulle spara postade bilder, men den verkar ha tagits bort nu.
 19. Jag menade att Apple flyttar vissa till egna appar, till exempel "Kom-ihåg-lappar" blir en egen app i stället för en widget när du installerar nya Mac OS. Är det Omvandlare och valutakonverterare som du också vill ha?
 20. En del flyttar till egna appar, en del till Notiscenter. Du kan köpa widgets till Notiscenter i App Store.
 21. Apple tv ben Apple tv behöver inte just ditt wifi för att ansluta, utan skapar en direkt trådlös nätverksanslutning mellan telefonen och Apple tv.
 22. Kolla den här videon:
 23. Jag hade samma problem. Det finns en sak som du kan testa som verkar funka. Gå till Safari > Inställningar > Avancerat och kryssa i "Visa utvecklarmenyn i menyraden". Gå till menyn Utvecklare > Experimentella funktioner och se till att "Swap Processes on Cross-Site Navigation" inte är förbockat. Starta om Safari.
×
×
 • Skapa nytt...