Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mattis.se

Medlem
 • Antal inlägg

  537
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  3

Allt postat av Mattis.se

 1. Under Inställningar > Telefon > Samtal på andra enheter – har du några andra enheter där?
 2. Och du är säker på att det är FaceTime, inte videosamtal via Messenger?
 3. Vad har du för inställningar under Inställningar > FaceTime? Där kan du ju ha både telefonummer och mejladresser, som kanske är samma på båda telefonerna.
 4. Har du tryckt på "ändra" och kollat om det går att lägga till Böcker där?
 5. https://www.google.com/chrome/
 6. Om du inte kan uppdatera din iPhone är det nog kört – åtminstone för tillfället. Det var problem när iOS 13 och Safari 13 för Mac kom. Inte säkert att nya Safari funkar med gamla iOS. Kanske släpper Apple en ny uppdatering som ser till att det funkar igen.
 7. Kan du lägga upp en skärmdump på hur det ser ut?
 8. Vad är det som är så irriterande? Preflight jobbar ju i bakgrunden så man märker ju inte ens av den. Har du testat att kryssa ur rutan "På" i preflightpanelen när inget dokument är öppet?
 9. Mattis.se

  Låsa upp IPHONE

  https://www.telia.se/privat/support/info/las-upp-operatorslast-iphone
 10. Ligger båda banorna i samma banlager?
 11. Vad får du för resultat? Är det bara den yttre banan som funkar?
 12. Om citatet har ett annat radavstånd än den övriga texten är det ju naturligt att det blir så. Du kan antingen justera manuellt, till exempel öka styckeavståndet före och efter citatet. Eller så kan du välja att marginaljustera vertikalt i blocket, så att radavståndet automatiskt dras ut för att fylla textramen.
 13. Hur gör du när du försöker? Har du för gamla prylar för att använda iCloud bildbibliotek?
 14. Varför då? Finns det några argument?
 15. Du har ludd på penseln. För att justera storleken på pensel och ludd – håll ner control+option samt klicka och dra penseln var som helst i din bild. Dra i sidled för att ändra penselns storlek, eller uppåt och nedåt för att ändra mängden ludd.
 16. Och du vill inte använda telefonen som fjärr? Om du har en iPhone alltså.
 17. Man behöver inte alls aktivera båda nätverken. Time Capsule använder automatiskt båda frekvensbanden, och anslutna enheter väljer det som funkar bäst. Du behöver bara ange ett separat 5 GHz-namn om du vill kunna välja manuellt.
 18. En Macbook funkar säkert, beroende på modell. Som sagts innan är 16 GB RAM att rekommendera. Jag skulle inte välja en Air. Jag skulle satsa på en Macbook Pro – och kan tipsa om den här: https://teknikfix.se/apple-dator/33-macbook-pro-15-mid-2014-retina-ci7-28ghz-16gb-nividia-gt-750m-2gb-512-gb-ssd-b.html
 19. Nätverk med ac-standard är ju bakåtkompatibla med n så det borde inte vara det som är problemet. Dock blir det ju så att om en n-enhet ansluter till ditt ac-nätverk så går hastigheten ned till den högsta som n klarar. Har du skapat två separata nätverk för 2,4 respektive 5 GHz? Det borde du i så fall inte göra. Ha ett nätverk och låt Time Capsule avgöra vilken frekvens som funkar bäst.
 20. Och du har ställt in i iMessage att du vill "Aktivera Meddelanden på iCloud"? Samt synkroniserat? För det funkar för mig.
 21. För att ta bort arbetsytan går du till menyn Fönster och ser till att alternativet Programram inte är förbockat.
 22. Varför behöver du rensa listan? Du kan avaktivera funktionen genom att gå till menyn Photoshop CC > Inställningar > Allmänna och kryssa i rutan "Avaktivera hemskärmen".
 23. Sista Illustrator som kunde öppna Freehand var CS5, så om du har den nånstans så funkar det.
 24. https://www.svt.se/nyheter/utrikes/stora-storningar-i-populara-appar
×
×
 • Skapa nytt...