Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mattis.se

Medlem
 • Antal inlägg

  524
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  3

Mattis.se vann dagen: 24 augusti 2017

Mattis.se hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

78 Bra

Om Mattis.se

 • Medlemstitel
  Utmärkt

Profil

 • Plats
  Göteborg
 • Intressen
  Art director. Ingenjör i grafisk teknologi.

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2001
 • Appleprylar
  MacBook Pro 15" i7, iPhone 7, Apple tv 4k, Time Capsule, iPad 2
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Varför då? Finns det några argument?
 2. Du har ludd på penseln. För att justera storleken på pensel och ludd – håll ner control+option samt klicka och dra penseln var som helst i din bild. Dra i sidled för att ändra penselns storlek, eller uppåt och nedåt för att ändra mängden ludd.
 3. Och du vill inte använda telefonen som fjärr? Om du har en iPhone alltså.
 4. Man behöver inte alls aktivera båda nätverken. Time Capsule använder automatiskt båda frekvensbanden, och anslutna enheter väljer det som funkar bäst. Du behöver bara ange ett separat 5 GHz-namn om du vill kunna välja manuellt.
 5. En Macbook funkar säkert, beroende på modell. Som sagts innan är 16 GB RAM att rekommendera. Jag skulle inte välja en Air. Jag skulle satsa på en Macbook Pro – och kan tipsa om den här: https://teknikfix.se/apple-dator/33-macbook-pro-15-mid-2014-retina-ci7-28ghz-16gb-nividia-gt-750m-2gb-512-gb-ssd-b.html
 6. Nätverk med ac-standard är ju bakåtkompatibla med n så det borde inte vara det som är problemet. Dock blir det ju så att om en n-enhet ansluter till ditt ac-nätverk så går hastigheten ned till den högsta som n klarar. Har du skapat två separata nätverk för 2,4 respektive 5 GHz? Det borde du i så fall inte göra. Ha ett nätverk och låt Time Capsule avgöra vilken frekvens som funkar bäst.
 7. Och du har ställt in i iMessage att du vill "Aktivera Meddelanden på iCloud"? Samt synkroniserat? För det funkar för mig.
 8. För att ta bort arbetsytan går du till menyn Fönster och ser till att alternativet Programram inte är förbockat.
 9. Varför behöver du rensa listan? Du kan avaktivera funktionen genom att gå till menyn Photoshop CC > Inställningar > Allmänna och kryssa i rutan "Avaktivera hemskärmen".
 10. Sista Illustrator som kunde öppna Freehand var CS5, så om du har den nånstans så funkar det.
 11. https://www.svt.se/nyheter/utrikes/stora-storningar-i-populara-appar
 12. Jag klistrar alltid in med kortkommandot skift+option+command+V, som klistrar in som ren text. I ditt fall skulle du kunna klippa ut den felaktigt formaterade texten, och sen klistra in den med det kortkommandot.
 13. Jag skulle välja en från 2011 som äldst. Det året kom nämligen en stor prestandauppgradering, så det är stor skillnad mellan 2010 och 2011.
 14. Tidigare fanns fler inställningar där, till exempel att Instagram inte skulle spara postade bilder, men den verkar ha tagits bort nu.
×
×
 • Skapa nytt...