Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

arlecchino

Medlem
 • Antal inlägg

  44
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

arlecchino vann dagen: 29 december 2015

arlecchino hade det mest gillade innehållet!

Anseende på webbplatsen

2 Neutralt

Om arlecchino

 • Medlemstitel
  På gång

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2007
 • Appleprylar
  MacBook Pro Retina 15", iPhone 4S, iPad (4th gen), Apple TV (2nd gen)
 • Bytt från pc
  Nej
 1. Oj. Där skrev jag nog lite för fort. Men nej, JAG har givetvis inget kvitto. Men jag ska kolla med familjen om de har kvar det. Nu vet jag i alla fall att det är den enda lösningen. Tusen tack för all hjälp!
 2. Jag har aldrig skrivit att det inte finns något kvitto. Jag ska fråga familjen i fråga om de har kvar kvittot
 3. Wow. Grattis till ett riktigt otrevligt svar. Jag vet självklart att det är det som är problemet. Men tack!
 4. Haha är det så? Jag hjälper en granne vars dotter själv har skapat Apple-ID. Nu har hon avaktiverat det för att hon har skrivit in fel lösenord för många gånger. Och inget av iForgot-alternativet hjälper mig...igen...för att det är hon själv som har skapat ID:t.
 5. Har inget kvitto heller Återigen, jag har inte stulit den!!
 6. Nu kommer ni tro att jag är en tjuv, men det är jag inte. Jag behöver återställa en iPhone som är kopplad till ett Apple-ID vars uppgifter jag inte kan få tag på. Det är barn inblandade, så mycket kan jag säga Förmodligen är Hitta min iPhone aktiverad på den men jag vet inte. Jag har provat DFU-läge men iPhones kräver ändå att jag aktiverar den med Apple-ID:t. Finns det något jag kan göra?
 7. Jag vill inte att mina bilder och videos ska lagras i min iPhone över huvud taget. Jag vill bara att de ska finnas på iCloud. Jag har aktiverat "optimera iPhone-lagring" men det hjälper ju inte så mycket. finns det inget annat sätt?
 8. Okej! Låter rimligt med oerhört tråkigt! Var har ni hittat den här informationen?
 9. Jo då, den är aktiv. Jag använder den eftersom jag har OS X Yosemite och det funkar kanon. Den funkar också alldeles utmärkt på iCloud.com Min fråga är alltså hur jag kommer åt filerna på ett smidigt sätt på iOS 8.
 10. Hej! Jag använder just nu iOS 8 och OS X Yosemite Beta 10.10. Jag har aktiverat iCloud Drive på samtliga enheter. På min Mac är det hur enkelt som helst att accessa mina filer i iCloud Drive, via sidofältet i Finder. MEN! Hur hittar jag mina filer i iOS 8? I nuläget verkar det bara gå att komma åt dem genom en app som använder sig av filerna, alltså att till exempel komma åt ett dokument genom att öppna Pages. Men om jag vill öppna en bild som är sparad i iCloud Drive...hur...gör...jag...då? Tack på förhand!
 11. Ska försöka! Datorn är inte så sugen på en skärmdump i det läget. Jobbar på som bara den. Men ska försöka
 12. Detta meddelande har nyligen börjat dyka upp på min dator. Jag använder datorn i typ 20 minuter, de enda programmen jag har uppe är Mail, Safari och typ Påminnelser. Helt plötsligt säger datorn att den har slut på programminne och "kernel_task" tar upp 9 GB minne. Jag har provat med säker omstart, men det hjälper inte. Jag har en MacBook Pro Retina 16GB och kör 10.9.2 (60 GB ledigt på hårddisken).
×
×
 • Skapa nytt...