Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

kaffemax

Medlem
 • Antal inlägg

  795
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

4 Neutralt

Om kaffemax

 • Medlemstitel
  Utmärkt
 • Födelsedag 1992-03-14

Profil

 • Kön
  Male
 • Plats
  Västerås

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2011
 • Appleprylar
  Macbook Air 13" tidigt 2014
 • Bytt från pc
  Ja
 1. För övrigt så använder hon iPad från 2011. Så inte det nyaste precis. Men det konstigs är att det funkade för några dagar sedan.
 2. Hej jag hjälper min mamma med hennes iPad, den är kopplad till TVn med en adapter och HDMI kabel. När hon ska titta på TV4play får hon typ Kalle anka röst när någon pratar på ett program. Alltså att det är så pipig röst. Hur ska vi lösa detta?
 3. Jag tror det har löst sig!
 4. Hej Allt började med att min macbook air hängde sig och jag var tvungen att starta om hela tiden med strömknappen. Sen så tänkte jag att jag testar med återställning men det gick helt åt skogen. Jag har väntat två timmar på att internet återställning skulle vara klar sen började jag återställa men då finns inte Macintosh HD kvar i listan över diskar att installera på. Hur ska jag göra? Lämna in den? Den är 1 år gammal.
 5. Ja den har blivit lite snabbare enligt mig.
 6. Är det säkert att ingen vet här hur jag ska göra?
 7. Jag bytte igår batteriet i min iPhone och sedan dess inte haft någon mobiltäckning. Jag var försiktig när jag bytte det och inget verkar ha gått sönder. Jag har gjort allt jag kan komma på starta om den, flygplansläge på o av, nollställa nätverksinställningar etc utan resultat. Testat olika simkort. Jag vet inte vad som kan ha gått snett, och luren är inte stulen det vet jag. Jag köpte den av en pålitlig traderare för en vecka sedan. Den var låst till Telia så låste upp den med imeiserver med gott resultat. Jag har tele2 själv. Är det bara att lämna in den till någon reparationsfirma nu ? Hoppas ni kan hjälpa mig!
 8. Okej jag håller på att felsöka lite här hemma med modemet och telefonen. Visst ska modemet sitta i själv i första jacket utan någon telefon ovanpå adsl-splittern? Jag har läst lite på andra ställen att det ska vara bättre för internethastigheten.
 9. Ja det vet jag varför fråga du det? Har det någon betydelse?
 10. Haha nu fungerar telefonern igen! Riktigt skumt!
 11. Jag får testa lite senare då att koppla ur all utrustning och sedan koppla in en telefon i första jacket och prova de andra jacken.
 12. Hej vi har modemet plus en trådlös telefon i första jacket med en Adsl splitter. Internet fungerar bra men inte telefonerna. och när jag kopplar in den trådlösa telefonen i ett annat jack, fungerar det inte heller. så mysko... vi har 8 mbit/sekund och Bredbandsbolaget kan leverera minst 12 mbit/sek till vår adress.
 13. Hej vi funderar på att byta vår internetleverantör från Glocalnet till Bredbandsbolaget, då vi upplever det segt med hastigheten och så fungerar inte vår hemtelefon särskilt bra. Någon här som har Bredbandsbolaget Adsl som tycker de är nöjda? Vi ska även ta bort vår hemtelefoni om vi byter eftersom vi alla har mobiler med abbonemang. Så vi tycker det är onödigt att ha både och. Tacksam för svar.
 14. Jag har begärt en upplåsning av Telia. Kan bara vara det som är felet...
 15. Hej jag har en gammal olåst iPhone 4S som ligger hemma och ville börja använda igen. Innan hade jag ett Telia-simkort i den, Telia refill. Jag har en Samsung Galaxy S5 som huvudtelefon och återställde iphone och satte i mitt tele2 simkort. Det går inte igenom aktiveringsprocessen men med mitt telia simkort fungerar det. Jag undrar hur jag ska gå tillväga för att få mobildata och ringa med mitt Tele2 simkort (det är ett 4g simkort förövrigt) i min iPhone 4S. Det fungerar i övriga telefoner jag provat men inte min iPhone. Stör det att ha ett 4G sim-kort kanske i en iPhone? Jag har beställt ett nytt sim-kort från Tele2 får se om det hjälper. Hoppas någon vet! /Max
×
×
 • Skapa nytt...