Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Fredrikakesson

Medlem
 • Antal inlägg

  30
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

0 Neutralt

Om Fredrikakesson

 • Medlemstitel
  På gång

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2009
 • Appleprylar
  macboock pro (unibody)
 • Bytt från pc
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Raphael... hur rensar jag nu i detta läge då? dvs om jag inte vill rensa allt?
 2. Jag skulle uppdatera min MacBook Pro till Mac OS Catalina.. dock hade jag dåligt utrymme på HD för detta, så jag fick rensa lite.. hade 14 gb kvar. installationen startade men efter en stund kommer det upp. mac os kunde inte installeras på din dator. det saknas tillräckligt utrymme på Mac HD. avbryt installationen och starta om. när jag gör det kommer jag bara tillbaka dit igen. vore tacksam för hjälp!! Vill inte rensa HD.
 3. Har en apple watch series 3 som jag köpte för ca 3 månader sen. Före den hade jag series 1. Är nöjd med klockan. Men sista tiden (kan vara efter senaste programuppdateringen) så tycker jag att klockan inte visar samma som innan. Det jag menar är att nu sista mån typ så behöver jag knappt anstränga mig för att stänga mina 3 ringar. Kortfattat känner jag och undrar om det är någon annan som upplever att klockan har numer fått en glädjemätare. För så upplever jag det. Jag känner att jag rör mig ungefär lika mycket, men klockan säger att jag rör mig mycket mer.Tycker att den lägger på rätt mycket mer typ 20% Vilket är tråkigt för, hade jag köpt klockan nu så hade jag inget att jämföra med, men nu har jag det.
 4. Har en MB pro sent 2013 "Retina" När jag ska streama film från nätet eller om jag spelar upp film på datorn och kör via hdmi till plasma tv så laggar den jämt! Det blir liksom lite ryckningar som om det inte hänger med. Tittar man på datorskärmen så flyter det på bra men på tv så laggar det! Varför? Brukar ju streama från ipad till tv och då laggar det inte. varför bara på datorn?
 5. Så ser inte min ut! Har du skruvat bort mer än baksidan?
 6. SirKnasen. kan man kolla detta? man kan väl mäta sig fram läste jag nog någonstanns.
 7. Problem med skärmen på macbook pro 15" Den funkar men lyser inte, lyser man med ficklampa så ser man skärmen.Har en 15" late 2008 tror jag! Någon skrev att det kan vara inverterkabeln, men vilken är det? finns väl 2st kablar till skärmen Om det ä skärmen, vart hittar man en billig sådan isf?
 8. Jag har samma problem med min! Den funkar men lyser inte, lyser man med ficklampa så ser man skärmen. Har en 15" late 2008 tror jag! Finns väl 2 kablar till skärmen men vilken är vilken?
 9. Har en mac pro mitten 2009 som jag har en störning i skärmen på, det kommer upp en rand på hö si ibland, vet att jag varit lite hårhänt med den! Hursomhelst så undrar jag om någon vet vart man kan köpa en ny skärm och byta själv och vad det skulle kosta? Eller vad det kostar att lämna in så någon annan byter? Mvh Fredrik
 10. Ja det är bara iphoto som är på engelska! och det har bara blivit så.
 11. Hej! Har haft Mac och iphoto i flera år och inte haft några problem. Men nu här i dagarna så står allt på engelska helt plötsligt och jag har inte medvetdet ändrat något och hittar ingenstans där man kan byta tillbaka till svenska. Det andra problemet som fungerat förut är att om jag hittar en bild på nätet som jag vill spara och väljer lägg till i iphoto så står det att safari inte kan komunicera med iphoto!? Hade varit tacksam för hjälp! Mvh Fredrik
 12. hade några avsnitt av 24 på dator som låg i MIRO och sedan så raderade jag dessa men dom bara försvann, trodde dom hamnade i papperskorgen men dom är borta! går jag in på hdd och kollar stapeln med olika färger så står det att jag har 22 gb filmer men jag hittar inte en enda film! vart hittar jag dom?
 13. Jag har en 4s och en macbook pro, prblemet är att hdd hade kraschat i datorn vilket innebär att det finns en äldre kopia av min 4s i den. Problemet är när jag ska synka luren och väljer ex program, då vill den ersätta dom ny programen med dom nya och det vill jag ju inte, jag vill ju bara lägga in telefonen som den är! hur gör jag?
 14. Har fått problem att när jag kollar youtube på apple tv och sedan går in på Historik så går det ej att spela den videon, men söker jag på den igen så funkar den men inte genom historiken. Det har fungerat men inte längre! den är uppdaterad med senaste programvaran, ej jailbreakad. Mvh Fredrik
×
×
 • Skapa nytt...