Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

VOVERORA

Medlem
 • Antal inlägg

  134
 • Gick med

 • Senaste besök

Anseende på webbplatsen

3 Neutralt

Om VOVERORA

 • Medlemstitel
  Bra

Profil

 • Kön
  Male

Macanvändare

 • Macanvändare sedan
  2012
 • Appleprylar
  iMac 2011 27" & Iphone 6
 • Bytt från pc
  Ja
 1. Ja, jag börjar starkt misstänka det. Så otroligt irriterande när det bara gäller en tangent!
 2. Tror inte att det är nåt spillt, ser inte ut så i alla fall.
 3. Ser nu att mitt svar kunde uppfattas som att det funkar nu, men det gör det inte tyvärr.
 4. Hej. Har ett ytterst irriterande problem med mitt tangentbord. Tangenten för bokstaven N fungerar inte. Har skrivit detta med tangentbordsvisaren :)) Apple tangentbord med USB. OS X High Sierra 10.13.6. Har prövat råd jag hittat angående inställningar utan framgång, men prövar här också. Nån som har några tips eller är det bara att köpa nytt? Med vänlig hälsning, Veronica
 5. Det är alltså när jag markerar iCloud när jag gått in via Internetkonton, som felmeddelandet kommer. Så jag antar att det är nåt med just iCloud??!!
 6. Tack SirKnasen! Sierra 10.12.2. Felmeddelandet kommer när jag startar Systeminställningar, och sedan iCloud eller Internetkonton. Japp, det var när jag skulle stänga av bildströmmen på det sättet, som jag upptäckte det. Har nu gjort som du sa med omstarter osv. Ingen skillnad. Gjorde däremot ett nytt konto, och då kom jag in i iCloud och Internetkonton utan felmeddelande. Men jag vill ju helst slippa att göra ett nytt konto permanent, för då följer väl inte alla inställningar och program med eller?
 7. Det är ju felmeddelandena jag får som jag vill lösa!
 8. Då var jag visst otydlig. Ska inte ställa in nåt Hotmail-konto nu, utan komma in i iCloud för att stänga av bildströmmen. Det är då felmeddelanden kommer. Både när jag klickar på iCloud och när jag klickar på Internetkonton.
 9. Hej! Har fått ett problem jag inte kan lösa. Vet att jag hållit på med det här tidigare när jag skulle ställa in ett Hotmail-konto, men nu kan jag inte för mitt liv inte göra om det. När jag går in i Systeminställningarna-ICloud, så står det "Ett fel uppstod i Internetkonton-inställningarna". När jag sen klickar på Internetkonton står det "Ett fel uppstod i Internetkonton-inställningarna". Nån som har en susning? Med vänlig hälsning, V
 10. Inte för att jag vet vad jag gjorde, men nu funkar det! Höll på att fippla med SMTP-serverlistan och då stod det att nåt var fel med mina internetkonton. Och helt plösligt hittade den mitt konto! Halleluja! Tack för tips o råd!
 11. Det har jag provat. Det står bara att kontot redan finns.
×
×
 • Skapa nytt...